a pri sexiku si ich nemusis drzat?nehadze to s nimi?:))))))))))))))))to su otazky co?:)))ty si lezala 2 dni,kolko si prosim platila navyse?ja som neni z BA,takze si budem musiet nieco priplatit,
Otazky su v poho…obcas si ich nachvilu chytim,obcas ma tam pichne ale to pri hocijakej inej cinnosti nielen pri sexe:)Ja som lezala 2 dni jeden mas v cene a druhy si priplacas a to bolo 50 eur.
Ahojte. Už dlhšie rozmýšľam nad augmentáciou, chcem anatomický tvar. Viete mi poradiť dobrú kliniku na východe, najlepšie v Košiciach? Prípadne má niekto skúsenosti s klinikou Chirmed v KE? Ďakujem
ahojte
ja by som si rada nechala operovat nos ale neviem komu sa mam zverit do ruk.
baby prosim kt. ste uz podnikli takuto operaciu napiste mi u koho a ake skusenosti mate.
dakujem
preco 50eur mne vravel,ze si priplatim 33eur
Neviem,vies co lebo ja som sedela v cakarni a bol mi to pred odchodom zaplatit priatel a ked som ti pisala,pytala som sa ho a uz si nepamätal ale viem,zer mi dr vravel este v sk 1500 tak neviem teraz presne
vies co je to mozne fakt uz si nepamätame ani ja,ani priatel
Stanka ja idem do chirmedu teraz 2.12.cize uz zza chvilku a velmi sa tesim na tim lekarov , lebo ja som az z ba a idem tam k vam lebo sme sa bezproblemov dohodli , super cena a skvely ludia , odporucam ist k nim na konzultacku!!
Ahoj Veroni, môžem Ti doporučiť Medical centrum na Bajkalskej ulici v Blave, je tam Dr.Šiška ktorý aj mne robil nos , mal perfektný prístup a bola som veľmi spokojná s operáciou. Tak Ti držím palce s výberom dobrého chirurga, lebo je to naozaj dôležité-na celý život.
Ahoj,teraz som si uvedomila,ze dr mi hovoril cenu 50 eur za VIP izbu,chcela som byt sama,ale po operacii mi bolo dost tazko a dovolila som,aby tam previezli kocku co ju operovali v ten isty den a boli sme dve takze som platila menej pravdepodobne tych 33 eur ako si pisala.Papa
Ahoj Danica prosim Ťa chcela by som vidieť ako ti spravil dr. Šiška noštek
poslala by si mi foto prosííím? Teda ak by ti to nevadilo, ďakujem
Mail: lucia.s@azet.sk
Tiež neviem ku komu ísť.
Daj potom vedieť ako si dopadla… Čo ťa to bude stáť? Chceš okrúhle, alebo anatóm? Mne písal z Chirmedu najaký Dr. Horváth, že anatóm cca 800 - 1000 eur + práca… Chcela by som k nim ísť aj na laser. epiláciu, tak to by mi mohli dať aj nejakú zľavu…
monka dakujem,v BA mame rodinu tak asi pojdem na noc ku nim,33eur mozno usetrim.mam posunuty termin na 23.11 tak ak bude vsetko ok bud tyzden som prsata tesim sa nech to uz mam za sebou
Ides teda skor,si tusim pisala,ze mas ist az 30,tak aspon to budes mat skor za sebou tak drzim palceky.Myslim,ze pri pomaly 3000 eur je jedno ci usetris 33 eur a bude lepsie ked ostanes v nemocnici nieje sranda mat tie dreny.
baby,mam uz skoro rok po opke.augmentacii.chodite aj do sauny?diky za odpoved
Ahoj Lucka, ja mám počítač v práci, tak Ti neviem poslať foto,ale som naozaj veľmi spokojná s prácou Dr.Šišku, odporučila som mu aj moju kolegyňu z práce, ktorá už bola aj na konzultácii-bude mať skvelý darček k vianociam
Ahojte… Už dlhšie rozmýšľam nad augmentáciou. Chcem sa rozhodnúť tak, aby som to nemusela nakoniec ľutovať. Preto by ma zaujímal váš názor na kliniky : Chirmed v KE, Euroclinic a Interklinik, prípadne konkrétne na Dr. Trška, Rács a Marsal. Ak máte niekto osobné skúsenosti, budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť. Ďakujem
Ahoj,mna operoval dr.Trška a som veeeelmi spokojna,nelutujem ze som sa rozhodla prave pre neho.Odporucam,jeho pristup aj praca skvele
Prosim vas kto bol na zväčšení prsnikov u dr Maršala? Kedy ste išli odtial domov? V deň operácie? Alebo na druhý deň? Je to jednodnova chirurgia ale si neviem predstaviť isť domov v den operácie. Ako to tam funguje? Dakujem
STANKA:
ano urcite ti daju zlavu keby sisi to dala spolu urobit lebo aj na stranke chirmed.sk maju cennik a a je tam nakonci napisane ze pri viacerych veci naraz ide cena smerom dolu .o)) ja si idem dat okruhle , pod sval, asi 425ml, mentory, rez pod prsom a som z ba tak letim tam lietadlom tak letenky ma budu stat 66eur tam aj spet a bude ma to stat cca 2300euro spolu vsetko