SIM,ja som bola u Dr.Tršku na ŠNOP-e a 1noc som mala už v cene operácie. Priplatila som si ešte 1 noc navyše a zostala som až do vybratia drénov. Takže ak chceš možnosť zostať 1-2 noci po operácii asi by to bolo možné.
ano mala som ist 30,ale budu opravovat nejaky ster.pristroj,tak mi dal tento datum alebo 3.4.7.12,radsej som vzala 23,lebo sa bojim aby som neochorela.zajtra mam mat vysledky z odberov dufam ze budu ok.tie dreny su tak hrozne?
Ja rozmyslam medzi chirmed ke a interklinik ba, euroclinic som uz vylucila… Vies nieco o interklinik, preco ides az do ke ked si z ba? Chcem vediet, ci sa mi vobec oplati trepat az do ba na konzultaciu…
ahoj danica-
dakujem ze si reagovala.len teraz som si percitala tvoju spravu.
ja som si akurat dneska dohodla termin s mudr. gubom-tak uvidime.
a kolko si platila ak sa ta mozem spytat? a ako dlho to trva kym sa zotavis?
pocula som dobre aj na guba-tak dufam ze mi vyhovie.
baby kto bol este u mudr.guba?
Nie sú hrozné,ale dr odporuča ostat tú noc navyše,lebo kontroluju kolko krvi ti este z pooperačných ran vytečie a majú ta pod kontrolou keby sa ti náhle zhoršil stav a ked budeš mimo bude to pre teba tažšie ak by nedajbože nastali nejake komplikacie vieš?
Stani vies tu u nas v ba nevediaco maju pytat ti lekari , cena je super ale hlavne som sa dohodla s lekarom na tom co si prajem a to je rozhodujuce…interklinik som vylucila po zlej skusenosti na konzultacii
Ďakujem… Dobre vedieť…
aha tak to som nevedela,to tam radsej ostanem,zajtra mam este sono,vysledky ok takze uz len nech to dobre dopadne,nikde som nezohnala pyzamo na gombiky,beriem koselu a dake teplaky,boli vsetky pacientky v pyzame?
Nie cosi oblecko je v poho,aj tak budes furt lezat a po izbe som ja osobne chodila v nohavičkách a obviazana a v tej podprde teplučko bolo na izbe a ked som sa šla prejsť
von z izby prehodila som si len župan…)držim ti palčeky a potom piš ako si dopadla a ako sa cítiš,náhodou na facebooku niesi?
ahoj, ja som v januári tohto roku podstúpila augmentáciu v Chirmede v KE a som spokojná nielen s výsledkom, ale aj s personálom a hlavne s milým prístupom.
ahojte, chcem sa spýtať niektorej z vás, ktorá ste podstúpila augmentáciu alebo úpravu prsníkov cez dvorce, ako sa jazvy dlho hojili a či ste neľutovali, že ste sa rozhodli viesť rezy práve tadeto. Ďakujem každej, ktorá sa mi ozve čo najskôr.
Ahoj Maťa, ja mám robenú modeláciu aj vloženie implantátov cez dvorce a neľutujem. Hojí sa to normálne. určite nebudeš mať jazvu zahojenú za mesiac, chce to svoj čas. Som 8 mesiacov po a jazvičky sú minimálne, len okolo bradavky tenulinký pásik.
Monike:
ahoj, precitala som si, ze si bola na opke u Trsku. Aj ja mam termin u neho teraz v decembri, mam aj podobne miery ako ty. Nemas nahodou fotky v galerke, aby som si urobila predstavu, ako asi budu vyzerat? Tusim mas aj anatomy. Dikes.
Ahoj Katka vies co nemam,ale ked chces mam fotky a poslem ti ich na mail ked mi das. pred a po…ano mam anatomy.Super vyber s lekarom ja som maximálne spokojná zatial papa
ahoj na facebooku som neni,ked sa vratim z nemocky tak sa ozvem,papa a dakujem za tvoje info:)))))
Ahoj nemáš zač a držím ti palce,zvládneš to papa:)
ahoj Mandy, ja už implantáty mám, ale pod prsnou rýhou vedený rez, ale potrebuje to ešte upraviť, stiahnuť kožu a robiť rez vokolí dvorcou, preto som nevedela, či to mám robiť alebo nie, či tie jazvy partnera neodradia, do roka mám nárok na bezplatnú úpravu, preto to ešte chcem využiť, tak ďakujem pekne za odpoveď, idem do toho. pa, pa
Super… Aké si si dala? Kto ťa operoval? A koľko ťa to stálo? Ja by som chcela ísť niekedy vo februáry…
Ahoj, si zlata, budem rada, ked mi ich posles. Moj mail: katkagod@yahoo.com
A kolko dni si po opke? Ja sa bojim toho, ze mi da mensie, lebo zevraj si neni isty, ci sa mi tie vacsie zmestia. Mam navrhovanych min.250 a max.300. Ty si na tom ako bola? Dakujem moc!!![]()
Boli sie niekto na operacii nosa u dr Maršala v TT? kedy ste šli odtial domov? A on robi nosy ina v lokalke? Alebo aj v CA? Dakujem moc.