Ahoj,uz som ti poslala foto dufam,ze dosli.Ja som chcela ist do maxima ja som mala navrhono od 250 do 300 maximum a nakoniec mi dal bez problemov 320 lebo som chodievala aj chodievam cvicit a mozno sa mi trochu pri cviceni natiahla koza na prsiach a isli tam tie krasne 320 ::))Ja som po opke akurat dnes 6 tyzden a bola som akurat dnes u neho na kontrole a povedal ze su fakt velmi pekne a nemam ziadne problemy vsetko sa pekne hoji papa
Ahojček, si zlatá, len prosím ťa mohla by si mi to poslať ešte raz, nedošlo mi to, a asi je to preto, že meno v adrese musi byť velkym pismenom. Tak skus na: Katkagod@yahoo.com, snád mi to už príde. Pocuj, aj ja som bola včera u neho, o pol piatej! Ty kedy? A prosim ta aka si vysoka a kolko si mala pred okolo pasu pod prsiami a kolko mas teraz? Sorry za tolko otazok:))
Jasne posielam ti to.Ja som bola o 15.45
v Ružinove za nim v tej spodnej časti nemocnice.Vysoka som priblizne 160 cm a co myslis tym okolo pasu pod prsiami,presne tomu nerozumiem…?
ahojte, m8 niekto sk[senosti s MUDr. Miroslavom Gluckom alebo s Hudákovou?Sú z centra plastickej a estetickej chirurgie v Košiciach
Ahojte baby, bola som na konzultácii v BA a bola som príjemne prekvapená,majú tam takú akciu ak nájdem kamošku na tum. liposukciu a pôjdeme obidve na zákrok tak platí sa len jeden . Asi nahovorím švagrinu, urobili by sme si radosť obidve pod stromček.
Ahoj, tak som ich uz dostala. Nooo, mas ich super! Lenze ty mas tusim az 320ml. A nevyzeraju uplne ako anatomy, skor ako nieco medzi anat. a gulatymi. Ako dlho si po? Prepac, tou otazkou som myslela obvod hrudnika pod prsiami, nie pasu:) a taktiez kolko ti to teraz robi cez prsia:)
Aj ja som bola v Ruinove, to sme sa akkurat minuli, dokelu. Meral ma este raz, povedal ze vobec nevie kolko sa mi tam nakoniec zmesti, ze mam totalne maly hrudnik:( Bude mat aj 300implantat ale aj 250 a 285ml. Tak som zvedava! Idem 14.12, buduci tyzden mam predoperacne. Kedy si isla do roboty?
Tak pekne ďakujem.Mam anatómy len vyzeraju ako gulate na prvy pohľad lebo po
zmeraní pred operáciou som mala a mam
rovnaku výšku aj šírku cez prsia a
mam vysoký profil,ale páčia sa mi
veľmi mne nevadí keď je vidno,že sú
to silikóny:)Neboj niečo ti tam dá a budeš spokojná,so mnou mal také isté
problémy a vidíš mám tam 320 ml.Ja
pracujem doma,takže toto som mala
super vyriešené,mam inter.obchod s
talian.oblečením a kludne som mohla
ležať keď som nevládala.Obvod pod
prsiami mam 67,5 a obvod cez prsia 84
predtým možno 76 uz presne neviem.Tak držím palce veľmi.
Jaj a zabudla som po operácii som 6
týždňov a 2 dni.
ahojte, prosim vas bola z vas niektora u dokt. Fabryho?
ahoj joja…ja som bola na zakrok u p.hudakovej,na zväcsenie prs.som velmi spokojna,je mvelmi mila,aj pred operaciou aj po nej…kamoska bola u nej tiez,a je spokojna…
ahojte dievcence od 18 rokov mam komplex z malych prs a to uz som vydata mam odrodene dve deti a teraz nastala ta chvila dat sa konecne do toho , viete mi poradit resp napisat referencie na MUDr. MInarovjecha, nakolko som bola u neho na kozultacii avelmi dobre na mna posobil, torsku ma zarazila ta vysoka cena ,ale ved rozhadzujeme peniaze na ine veci a preco neinvestovat do seba ! cakam na odpoved ktora ste boli u neho?
dakujem
Vies moja za malo penazi malo muziky , a unho to sice stoji trochu viac , ale zas pozor ja som pocula uz aj vyssie ceny, ale s nim mas absolutnu istotu a hlavne starstlivost a to vzdy s usmevom.Bola som asi pred mesiacom a vrelo doporucujem , vysledok je na zblaznenie a mohla som mu volat kedykolvek , taku starostlivost som este nevidela , viem to porovnat , lebo som zial bola na liposukcii niekde inde .
Takze doporucujem
A to bolo v Tescu ,Baumaxe , Carefoure , alebo kde prosim ta , napis ,tam budem utekat aj ja.
Katarina a ty si bla u Minarovjecha v tom novom sukromnoim centre v BA? Alebo v ružinove? A mysliš že ak si da u neho niekto spraviť silikony v ružinove alebo v sukr centre tak cena je aj tak rovnaka?
Milá Katarína, máš veselú myseľ, ale do siete tých obchodov nechodím,hľadám si známu ktorá by to podstúpila so mnou za polovičnú cenu a urobila si radosť
Ahoj Monika, ved prave to je super, ze nevyzeraju az tak moc prirodzene, to sa ani mne napaci. Stale na nich pozeram, vytlacim si to a zoberiem na opku so sebou(dufam, ze nevadi)
Teraz rozmyslam, ze mu poviem, nech objedna este aj 320tky. Len nechapem, lebo tvrdil ze ja som extremny pripad, taky chudy hrudnik, a ty podla toho, co si napisala mas este chudsi. Povedal ti predtym ze 300je max aj u teba?
Ahoj Leni, prosím Ťa kde si bola na konzultácii ohľadom liposukcie, mám totiž kamarátku ktorá by tam išla so mnou. Ďakujem za skorú odpoveď
ahoj MONI,vcera som dosla domov.dala som si 250ml trvala som na nich a myslim ze mi to bude stacit pre mna akurat.vsetko sa dalo vydrzat ale najhorsi bol chrbat.to bola nenormalna bolest,doma ma vymasiroval manzel tak je to trosku lepsie,mam ho tvrdy ako kamen.prsia celkom ok viac pobolieva lavy,ale od bolesti si nedavam.mne ta bolest pride ako ked sa mi nalievali prsia mliekom,cakala som,ze to bude horsie.este som sa na ne nepozrela akosi nemam odvahu.dr TRSKA bol PERFEKTNY nepoviem na jeho meno nic zle.vynikajuci dr!!!na stehy idem 7.12.mam este antibiotika,som alergicka,mam drazdivy kasel takze nic prijemne.no a nech sa to uz len pekne hoji.som rada ze mam uz po.a co tvoje kuzlatka?uz ani nevies ze si bola na nejakej opke ze?:)))
Nie nevadí kludne si vytlac a
zober zo sebou ak ti to pomoze.Aj
ja som mala maximum 300 najprv a
potom isli v poho 320,ved spomen
moje meno Monika Lysa a uvidis
co ti povie aspon porovna miery.
Ahoj no ako?citam,ze si vydržala super uz mas po este par dni a bude len lepsie uvidís.Aj mna bolel najviac chrbát uplne zle aj som si poplakala,prsia tie som oproti nemu ani necitila.Viem ten dr.je NAJLEPSI…Ja som bola akurat pondelok ked teba operoval u neho poobede na kontrole,pochvalil mi ich ake ich mam pekne,ze sa o nich staram,nemam ziadne problemy a uz som sa s nimi uplne zžila.No uz
som aj zabudla pomaly ze som dakde bola,mas pravdu,ved uz je to pomaly 7 tyzden.Ja som svoje prsia videla prvy krat poriadne az ked mi vybral stehy,pretoze tie dva tyzdne som tu podprdu vobec nedavala dole a mala som este obväzy,tak az potom ked uz som sa mohla sprchovat som sa pozrela a poviem ti ten pohlad stal za to,konecne mam nieco co som nikdy nemala KRASNE PRSIA