Plastický chirurg

Ok, zavolam mu, som zvedava co on na to:)Priebezne ti dám vedieť:)

Jaj baby radost citat tieto vase prispevky :o)))), nech uz mam aj ja nove krasne prsicka , nabuduci tyzden uz aj ja budem mat po op …

aj ja mam obvazy pod podprdou,zacala mi vystrelovat bolest z laveho prska do ramena pravy je ok,ked ti vyberal stehy uz si mala didi odpuchnute?

Aj mne takto presne vystrelovala bolest,v
lavom prsniku az do ramena,ale dala som si tabletku a prestalo.Ano myslim,ze uz boli odpuchnute,ale som 7 tyzdnov po opke ale
este stale mäknú to mi povedal aj dr teraz
v pondelok,inak je vsetko fajn,neboj
budes urcite spokojna

Ahoj Bellinka drzim palceky,vela stastia

oki jasne papa

Moni mna to boli z boku aj ked sa dviham z postele tak citim pnutie,ako dlho ta ten lavy bolel?ja mam alergicky kasel,zacalo ma dost dusit,dr vravel,ze by tam mohlo nastat krvacanie alebo sa tam utvori nejaka tekutina,som z toho nervozna

Ahoj. Tak uz to mas za sebou.Ja idem 13.1.010. Som z toho trochu nervozna aj sa tesim.Ake to bolo po opke prvy den?Dalo sa vydrzat?Diky za odpoved.

To som mala aj ja,teda okrem toho kaslu,to mi
je luto a to z coho mas? reakcia na tie lieky alebo co preboha?Mozno som ho citila tak tyzden dlhsie urcite nie

ahoj Leni,tiez ides k dr Trskovi?je super!!!ked som sa prebrala z narkozy tak ma bolel dost chrbat a na hrudniku som citila taky mierny tlak.asi 4x som zvracala a bolo mi zle od zaludka az do polnoci ale to po narkoze,na noc mi dali tabletku na spanie,ja som nemala na hrudniku silne bolesti mne vadil chrbat a koli nemu si davam od bolesti lieky.davali mi 250ml mozno to preto nebolelo.

ja som alergicka,teraz je sezona roztocov tak ma bude dusit pokial sa neprestane kurit,ta podprda ma tlaci na svikoch,zacina ma svrbiet ta bandaz pod podprdou a kostrc budem mat zachvilu meravu.tie naplaste pod pazuchami si mala az do kontroly?

ahoj sun prosim ta napis mi na mail ak mozes mata16@azet.sk ,chcem nejake info o operacii dakujem…

Asi po tyzdni sa mi sami zacali odliepat tak som si ich dala dole,ved som to uz tu malu dierku mala aj tak zahojenu po tych drenoch.Ako tak citam tak sme mali rovnake bolesti,chrbat a presne aj ja som zvracala po narkoze a ja som ani nejedla tie 2 dni vobec nic nemala som vobec na jedlo chut a to mi priatel doniesol tolko papat a ja nic.Len to rano pred odchodom som zjedla maly
kusok vianocky s bielou kavou

ahojtee vsetci,aj vy kritici…uz fakt neviem,comu mam verit,lebo je tu sprska vsetkeho mozneho…chcela by som vediet pravdu,ale kde vlastne ta pravda je?!asi sa budem opakovat,ale zaujimal by ma nazor na dr.trsku,zeby pravdivy,konecne?..dakujem

Perfektný lekár a super prístup.Myslím,ze tu nieje na neho napisane jedno zle slovo.Mna operoval a za seba som maximálne spokojná papa.

ahoj viva.skusim to napisat strucne.ja som sa rozhodla v oktobri,ze chcem augmentaciu.nasla som toto forum a stravila tu vela casu.baby spominali viacerych dr.riadila som sa ich nazormi.casto spominali meno dr CERVEN a dr TRSKA.na november som bola objednana k Cervenovi,ale k Trskovi ma objednali skor.hovori sa,ze si ma zena obehat viac dr,no ja som hned na konzultacii u dr Trsku zajednavala aj termin,pretoze som to chcela mat tento rok za sebou.u cervena by som isla na opku az v januari.pristup aky mal dr TRSKA sa mi pacil,pomeral,vysvetlil,objednal.do operacie som mu este neraz volala a vzdy mi odpovedal na otazky,ktore ma zaujimali.no a ked som uz mala po opke,prisiel sa na mna pozriet na izbu,ked som liezla dolu z postele,pomohol mi do papuciek aj zupan mi prehodil cez plecia zaujimal sa o moj pooperacny stav.velmi sa mi paci jeho pristup,je naozaj VYBORNY,nepoviem nic zle.pri odchode z nemocnice mi podal ruku a zazelal vsetko dobre.a na operacke ma tiez VYBORNY personal.prajem im velmi vela USPECHOV a ZDRAVICKA a samozrejme im za vsetko DAKUJEM!!!takze treba si zajst na konzultaciu a potom sa riadit podla pocitov.Prajem vela stastia

Neviem prečo si stale niekto mysli, že tu na dr Tršku hovori len v dobrom jeho žena. To je chore. Ono je to tak, že stači ak tu mal niekto jednu dobru skusenosť s nejakým chirugom, tak zamozrejme, že si hladame podla toho aj my chirurga a ideme tam na koho tu bolo čo i len raz napisane v dobrom. To stači, potom k tomu chirurgovi idu aj ostatne, porečo nie? A tu ma fore si potom vymienaju nazory. No a čo, keď je to Trška.

ahojte kočky…veľmi by ma zaujímalo ako je to s veľkostami implantátov 300 ml, 325 ml a 350 ml. vie mi tu nejaká baba poradiť čo je to v skutočnosti aké čísla prs? prípadne o koľko čísiel , centimetrov sa ti zväčšia pôvodné prsia? viem že to závisí aj od iných faktorov ale len čisto teoreticky…dakujem

Ahojte, ma niekto skusenost s Dr. Hudakovou v kosiciach? Chcem ist na plastiku nosa v january … Prosim napiste mi ked s nou mate akekolvek skusenosti… Dakujem pekne.

ahoj daniela,ja som tam bola pred dvoma mesiacmi na operaciu,ale nie na operaciu nosa,ale augmentaciu…ja som velmi spokojna aj s vysledkom,aj celkovo.vyborny pristup,pred operaciou aj po operacii.nelutuijem ze som tam bola…