Plastický chirurg

Ahoj Renča, už som sa dohodla so švagrinou že pôjdeme spolu na tum. liposukciu, je to v BA v Medical centre, máme už aj termín, spolu nás to bude stáť okolo 1300eur

Ja som bola na liposukcii u Dr. Chovana v Ružinove, kde majú nejakú novú techniku údajne lepšiu od tumescenčnej nejakú WAL a som veľmi spokojná, a bolo to hlavne lacnejšie.
Čauko,
Jarka

Ahojte!zijem v nemecku,uz dlho rozmyslam o augmentacii prs,bola som na konz.tu v nemecku u naj lekara,ale je to unho moc drahe.7000.rozhodla som sa,ze si to dam spravit na slovensku, mam konz.termin v Ba estethic klinik,ma niekto skusenosti s touto klinikou?chcela by som toho naj lekara…skusit chcem aj medical alebo interklinik…poradte prosim…pochadzam z vychodu,vie niekto trebars v kosiciach nejakeho super lekara?dik…

Adriana , ja idem zajtra na op do kosickeho chirmedu…daj si chirmed.sk…su skvely a to som z ba letim tam lietadlom, fakt sa mi to oplati ist za dobre urobenou robotkou …odporucam

Na Slovensku pojem na prsniky je urcite Dr.Minarovjech, ja som bola u neho , takze Estetic Clinic ti vrelo odporucam

Ako je to prosim s objednavkami v Euroclinic v Trnave? Všimla som si, že je tam telefonne čislo na objednavky a to iste čislo je potom aj na dermatologiu tam, aj gynekologiu… proste všetko sa objednava na tom istom čisle?
Boli ste tam niekto napr na odstraneni krčovych žil laserom? To je na tej istej chodbe ako plsticka chirurgia? Dala som si tam raz u dr Maršala odstraniť znamienko. Mne sa to tam zda nejake male :slight_smile:

ahoj—tee…dakujem za vycerpavajucu odpoved…chudak dr.TRSKA obrazne povedane,asi sa mu musi ckat,den co den,ked je tu stale niekym pretriasany v kritickom tone i inak…ale verim,ze ma za sebou aj vela uspechov,neviem,nepoznam ho,ale myslim si,ze asi by uz nerobil operacie,keby bol taky fuser ako tu niekto pise…smutne,ze ma niekto problem a nevie ho riesit zoci-voci s uvedenym dr.to by bolo co?len tak prist a povedat:blabol a odist…a co takto aj podakovat,ze vobec stracal uvedeny dr. s tou-ktorou osobou cas…ten je najdrahocenejssi…a nie som p.trskova!!!

dik zuzana, no zatial tu nikto nepise o plastike nosa od dr. Hudakovej… nevie niekto nejaku stranku kde sa pise len o rhinoplastike?

Ahoj ak sa smiem opytat ku ktoremu dok.ides a ake velke cicusky budes mat drzim ti prsty ak budes chciet napis mi viac budem rada pa vika

Ahoj som Vika tiez zijem v Nem chcem tiez vecie prsicka a tiez uvazujem o kosiciach o chirmed kedy asi chces ist v akom meste v nem zijes ?Ja som v LUDWIGSHAFENE ak budes chciet rada si stebou popisem a mozno pojdeme v rovnakom termine pa pa Vika

Ahoj smiem sa opytat ku ktoremu dok. ides a kolko ta to bude komplet stat dakujem pa Vika

Boli ste niekto u dr CHovana prosim?

ahojte…máte niektorá skúsenosti s niektorým z týchto doktorov - MUDr. Pavol Kačmár, Doc. MUDr. Štefan Guzanin CSc., MUDr. Antónia Saxová ???

ahoj, ja som u nich bola na ten novy laserovy peeling, myslim ze sa to vola resurfacing odborne. zatial som spokojna, trochu som bola cervena ale uz je to v pohode, robila som si to na jazvy po akne, tie jazvy samozrejme hned nezmiznu - doktor ma upozornil ze nemozem cakat ze ich odstranmie celkom ale kozu mam hladsiu, trochu pevnejsiu a nie je tie jazvy uz tak vidiet, dohodla som sa este na niekolkych sedeniach - dali mi aj zlavu ked pridem opakovane.
j.

ja som bola v kosiach pre rokom na prsia, som velmi spokojna. ono tie silikony ti daju rovnake v BA aj v KE, rozdiel je v pristupe a v tom kolko na teba maju casu pri konzultacii a pri naslednej starostlivosti. ja som z ba ale v ke som bola ovela spokojnejsia a to som obisla viacere kliniky na zapade.

Prave som prisla z ke z chirmedu a mozem len odporucit operaciaa dopadla super, personal aj lekari su tam svetovy , proste na jednicku nic mi tam nechybalo, vrelo ich odporucam , ja som tam isla az z ba letecky a zvladla som to dnes aj sama lietadlom, dnes mam 3den po op…

Ahoj. Tak uz si spat.Ako si to mala s pyzamou? Netreba ju mat,staci len nieco na zips a teplaky? Ja sice nejdem tam,ale do Interkliniku,ale myslim ze je to vsade rovnako.

tak nebrala som si vobec nic so sebou , mala som cely cas tu ich kosielku a nohavicky na sebe a ked som sa prechadzala tak som od nich dostala aj ppapucky

Vika tak uz mam cicusky nove 450ml, okruhle implan., robene v chirmede , operuju obidvaja lekari naraz aj Dr,Magdo aj dr,Kacmar, su skvelyy

nejake informacie o plastike nosa robenej v kosiciach?? dakujem… Ja idem v january…
moj email mdaniela@zoznam.sk