Ahoj aky doktor ta operoval a ak sa smiem spytat ake si si dala a kolko ta to presne vyslo cakala si dho na termin je super ze mozes letiet inac rada by som si stebou popisalasom na azete moj nik kalisa20 a na facebooku Viktoria Vesela mam srasne vela otazok ak chces tak sa ozvy pa pa vika
dobre vediet… ja by som chcela ist na prsia, ale tiez mam jazvy po akne… ono to vlastne ani nie su jazvy, ale skor take svetle botky mi ostali… myslis, ze by mi zmyzlo aj to? ja som rozmyslala nad tou mikrodermabraziou, ci jak sa to vola… kolko ta to stalo?
dobre vediet… ja by som chcela ist na prsia, ale tiez mam jazvy po akne… ono to vlastne ani nie su jazvy, ale skor take svetle botky mi ostali… myslis, ze by mi zmyzlo aj to? ja som rozmyslala nad tou mikrodermabraziou, ci jak sa to vola… kolko ta to stalo?
ahoj viki vyhladala som si ta na facebooku ale je tam vela dievcat s tvojim menom , tak si najdi ty mna pod menom ivana bella zichackova a kludne mozme popisat :o))
mima suhlasim s tebou tiez som podstupila op v ke aj ked som z ba , lebo tam maju fantasticky pristup , skvelu pracu za sebou , super ceny , nie jak v ba a tiez som obehala viacej klinik tu v ba nic moc tu by som si nedala robit plasticku operaciu , ale to je len moj nazor
ahoj skusala som ta najst na facebooku ale nikto s tvojim menom mi nevyskakuje posles mi tvoj mail urcite ta najdem podla neho pa pa vika
ahoj ,aj ja sa chystam panovi Mudr.Chovanovi.Mozete mi napisat ake mate skusenosti s nim?dakujem
viki:tak najjednoduchsie bude ked ti napisem mailovu adresku:
ivana.zichackova@gmail.com budem rada kludne napis :o)))))
Napis ako si dopadla
tiez chcem aspon 400 tak som velmi zvedavaaaa
dobre tak nebudem,oprala som si podprdu,pokial sa ususi dala som si normalnu,ty si to ako robila?
Ahojte,kto mi poradí?som zo stred.Slov.chcela by som nieco si dat s vráskami porobit,do BA neghcem ist,kto mi poradi kde v blizkosti je dobrý lekár?
Ahojte,takže ja už mám v stredu termín,tak mi prosím držte palčeky 
drzim palceky :o)))
Pozdravujem. Neviem nikoho osobne odporucit, ale co si citam rozne fora a clanky tak v poslednej dobe velmi chvalia Dr. Sikmanina, myslim…
Ahojky mozete mi poslat neake foto so strednym profilom 325ml a350ml na porovnanie dakujem pekne moj mail kalisa20@azet.sk
Ahoj. Nebrala si pred opkou antikoncepciu? Alebo baby,ktora z vas ju brala pred augmentaciou? Neviem ci ju vysadit alebo nie. Jeden doktor povie ano,druhy netreba. Diky.
Ahoj,beriem antikoncepciu a nie je s tým problém
ake vrasky máš na mysli
Ahoj. Tak ako si spokojna,kde ta operovali ak sa smiem spytat? Ako prebiehali prve dni u teba? Diky.
tak holky…
dr.siska je jednicka…kamoska ma od neho prsia…a nevidela som krajsie…
nemala ziadne komplkacie a ja idem teraz na jar :)))
potom vam napisem… :)))