Plastický chirurg

Ahoj. Mozem sa opytat kolko cca stoji u doktora Minarovjecha operacia prs? bo na stranke neni ziadny cennik… dakujem

ahoj kolko ta stali prosim ta prsia u dr. Minarovjecha? D.

Prosim Vas a de najdem dr. Trsku?

dr TRSKA je v BA na ZAHRADNICKEJ 42 SNOP

MONIKE.Ahoj moja ako sa mas?Uzivas si prsicka v zdravi?Ja ich mam este stale merave,pomalicky maknu,mala som si dat tych 285ml,ako doporucoval dr,zdaju sa mi male,ale co uz hlavne nech sa dobre hoja.Mam v oprave mobil,prisla som o vsetky cisla,prosim mozes sem hodit dr.TRSKU?V polovici jan mam ist na kontrolu.DAKUJEM TI:)))

PRE PISCES9:Ahoj moja mam sa super ja som velmi spokojna,uzivam si v zdravi a spokojnosti,no nechcela som ti radit,lebo dr vie najlepsie poradit ale myslela som si ze sa ti budu zdat male,ja ma 320 a mam ich akurat na moju vysku a vahu aj ked mi hovoril,ze budu na mne trosku väcsie ale su super a samozrejme ze su viditelnejsie ked som pred tym nemala skoro vobec nic,ale hlavne ze nemas ziadne problemy to je najdolezitejsie.Jasne cislo na dr.Trsku je 0905 204 494

Monicka dakujem,si zlatucka.PRAJEM prijemne medzisviatky.:)))

Ahojte Pisces 9 a Monika!!! Len tak nahodne som pred par dnami objavila tuto stranku a neviem sa od nej odlepit. Babenky, uz velmi davno tuzim podstupit operaciu na zvacsenie prs, ale stale su tam obavy. Som velmi chuducka, nejakych 45kg a vyska 169cm. Takmer ziadne prsia. Mohli by ste mi poslat vase fotky pred a po operacii??prosim! aku znacku implantatov mate, a kde mate urobeny rez?nemam zatial ziadne deticky, ale raz by som ich urcite chcela mat. Niekde som citala, ze operaciu cez bradavky odporucaju zenam,kt. uz viac deti nechcu mat, alebo ich mat nemoze. Ak ste si to dali robit pod prsom, mate vyrazne jazvy??Please, budte take zlatucke, a poslite mi obe vase fotky na adresu: katka_1980@hotmail.com. Dakujem velmi pekne a prajem krasne sviatky

Aj tebe a Stastný Nový rok prajem a hlavne vela vela zdravicka papa

Ahoj katika ja som tiez chuda a este mensia od teba a tiez som nemala skoro ziadne prsia a bala som som sa a teraz som maximalne spokojna,sebavedoma a nelutujem,ze som sa na to odhodlala a tiez este nemam deti a mat urcite budem.Ja mam robeny rez pod prsnou ryhou a zatial ju mam viditelnu lebo som po operacii nieco cez dva mesiace ale pomaly bledne a je to stale lepsie a lepsie takze asi tak.Tak vela stastia prajem akokolvek sa rozhodnes papa Stastný Novy rok

Ahoj Ika, mozes mi prosim ta povedat ako sa citis so silikonmi pri dojceni? ja strasne rozmyslam,ci sa mam operovat teraz, alebo pockat az ked budem mat deticky. Dakujem za odpoved. pa

Ahoj KATIKA.Ja fotky nemam,skusim ukecat muza aby mi nejake stiahol.Ja som tiez rada,ze som opku podstupila,banujem len,ze som nesla do vacsich,nedala som na radu dr,myslela som,ze budu velke.Ale tak je to lepsie ako pred.Rez mam pod prsnou ryhou,pomalicky sa to hoji.Tie fotky sa naozaj pokusim.Prijemne sviatky aj tebe.:)))

Ahojte baby :slight_smile: Môžem vedieť čo vás tá operácia asi stála ? :slight_smile: ďakujem vopred moc a koľko vám trval celý proces až do terajšieho úkazu ?

Ahoj Majka,uz si presne nepamätám kolko som presne platila,par mesiacov dozadu som to tu pisala,ale okolo 2900 eur so vsetkym od predop.vysetrení,operácie,liekov,pobytu v nemocnici a kontrol u lekára.ja som po operacii 3 mesiace a jazvy sa stale hoja este su tmavé ale pomaly blednu…Tak vela stastia a hlavne zdravia prajem v Novom roku…

Ahoj Marta, mamina bola na zmenseni prs. Volakedy mala krasne Dcka, len ked nas podstivo odkojila a gravitacia sa s nimi pohrala, tak sa rozhodla pre zmensenie. Aj ked sme s tym ani ja a ani ocino nesuhlasili, mamina sla na operaciu. Bohuzial po nej nastalo peklo, mamina mala asi precitlivelu pokozku, takze v celom okoli bradaviek sa jej po operacii spravili strasne hrube/asi 1.5cm na sirku/ az by som povedala keloidne jazvy /pooperacnu podprsenku nosila podstivo, kremovala sa contratubexom, …/ dokonca absolvovala milion sedeni s laserom na odstranovanie jaziev… No nic nepomohlo… Lekari jej sice vratili peniaze za operaciu, ale ako jej to strasne poznacilo psychiku, to sa ani neda opisat… Ak uz na operaciu musis ist, spytaj sa na vsetky rizika, lebo doktor, ktory chce zarobit, ta na ne bohuzial neupozorni…

takze ja idem na zmensenie nosa o tyzden… bojim sa ale aj tesim ze sa vsetko zmeni… tiez chcem aby to vyslo na prvy krat…
stastny novy rok vsetkym…

Ahojte!Aj ja by som rada vedela,aky je D.Cerven v operàciàch na ocnè viecka?
dakujem

Ahoj, chcem sa opytat, ktory lekar Ta operoval? Ja planujem ist na plastiku nosa do Kosic, takze zhanam referencie na najlepsieho lekara…

Ahoj, podarilo sa ti získať nejaké informácie o MUdr Gluckovi alebo o Mudr. Hudakovej? Rada by som podstupila plasticku operaciu na klinike, kde robia…

ahoj ja by som tiez chcela ist ku trskovi, mohla by si mi dat vediet co ta to stalo a aky je vysledok, si s nim spokojna? diky