Ahojte dievčatá. Chcela by som sa spýtať idem si dať prsné implantáty bez narkozy iba umrtvenie prsníkov. Bol už niektoi na tomto zákroku??? A chcem sa spýtať na pooperačnú bolesť, budem schopná ísť po 5 dnoch do roboty a šoférovať auto?? Za odpovede vopred dakujem
Ahojte, mám 4 dni po úprave pŕs po deťoch a moja kamarátka tam bola na implantáty. Medical Blava, operoval nás Dr.Šiška.Super po operácii, super prístup, starostlivosť ak máte otázky rada odpoviem.Pa stana nitra
Chcela by som sa spýtať či si bola v celkovej narkoze alebo iba lokálne?
Ahojte. Chcem si dať upraviť prsia u Dr. Kačmára. Bola by som každej, ktorá bola u neho, povďačná, ak by mi napísala aký je ako je spokojná. Ďakujem. BUBI68@pobox,sk Ozvite sa mi .
Veronika to pocujem prvy krat,silikony bez narkozy!!To kde robia??Ja som bola v narkoze ale soferovat a do roboty-bez sance.Daj si pauzu aspon 5 dni-minimalne.Bolest sa da vydrzat ale pohyby su obmedzene,za tie peniaze by som neriskovala nijake komplikacie.
Ahoj Pegy ja budem iba lokálne umrtvená a robia to v medical centrum v Bratislave. A ked si klikneš na www.medicalcentrum.sk a klikneš si na video, ktoré je tam iba jedno tak ma uvidíš ako mi robia liposukciu a taktiež bez narkozy. Ty máš už kolko spravené prsia?
Ja som tiež po operácii , absolvovala som ju v pondelok , dnes som bola na odstránení obväzov a drénov.Mám implantáty pod sval , ako dho vás to bolelo, a čo pohyby.
Bol niekto na zväčšenie prsníkov v KE Chirmed?
Ja som uz 6 mesiacov po zakroku. Bola som v Chirmed a operoval ma dr. Kacmar som spokojna. Velmi mili a ochotni aj vratane sestrier. Mam 290 ml okruhle.
Ja mam 2 tyzdne
Ako dlho si čakala na zákrok?
ahojte bola som pred dvoma dnami vybrat štichy a zda sa mi akoby som mala na jednom prsniku trocha zväčšenu žilku alebo niečo take nevie niektora z vas čo to môže byt prosim odpište ak mate skusenosti dakujem
ahoj LIVA.Ake to bolo po operácii,čo bolesti?Operoval ta priamo Dr.Kačmar?Kolko ta vysla cela operácia?Si spokojná s velkostou?Bola by som velmi rada,keby si mala nejaku fotku a poslala mi ju.Velmi pekne dakujem.
NINA
Ked prides na konzultaciu da sa uz dohodnut termin zakroku,ale musis byt po menstruacii…caka sa podla toho ako maju naplanovane operacie,ale nie dlho…Prve dni pom zakroku su rusne,najma vstavanie z lahu do sedu a boli ta aj chrbat lebo musis spat na chrbte len,ale kazdym dnom sa to zlepsuje,ale u kazdej je to ine…zakrok ma vysiel na 63.000 sk,operoval ma dr. Kacmar aj dr. Magdo spolu. Mam velkost 290 ml,som spokojna hoc mohli byt aj troska vacsie…uz si bola na konzultacii??
LIVA
Este som nebola,chystám sa v oktobri.Rozmyslam ci anatomicke,či okruhle.Aku velkost si mala pred zákrokom?A po akej dobe po operacii si mohla do práce?
NINA
ja som nemala skoro vobec ziadne prsia,hruuza,kojila som 2 roky…ake sa ti skor pacia ci okruhle alebo kvapky a aj doktor ti navrhne ake by ti boli dobre…ja som sla po 13 dnoch do prace,dalo sa…
Ahoj,Stanka,už si bola na operácii u Dr.Gubu?
Baby, ktorá má skúsenosť s Dr. Gubom z BA alebo Dr. Červeňom z BB?
LIVA
Aj ja nemám po dvoch detoch skoro ziadne prsia.Pacia sa mi skor kvapky.A kade ti zavádzali implantát?Su vidiet aj nejaké jazvy?
NINA
Implose mi dal rezom pod prso,jazvy sa hoja dlhsie,treba mat trpezlivost,ale potom zmiznu a nie su vidiet…ja mam okruhle a vyzeraju fajn,mas mail? napis mi ho,poslem nieco