Plastický chirurg

Ahoj Majka,mna ta opka vysla tiez ako Moniku.som 6 tyzdnov po,este stale su prsicka merave,postupne maknu,jazvy mam cervene.zajtra nastupujem uz do prace,bola som doma vyse mesiaca.vela stastia,ahoj

Monička,prajem ti vsetko naj v Novom roku,hlavne zdravícko a nech sa ti splní vsetko po com tuzis.:))))

ahoj Yvon, prosim ta a co zistuje ten Urad? Mam zohavenu tvar po natiahnuti Happy Lift ( obdoba Aptos) a ked pisem zohavena, tak to je este slabe slovo. Musim to dat ihned opravit inak sa nite vrastu do tkaniva. Tak co bude Urad zistovat? On natiahol a bolo a to ze zle natiahol ako dokazem?
Prosim, ako ste sa mohli ist dat zreparovat k tomu istemu chirurgovi? Ja uz nemam doveru, som na pokraji nervoveho zrutenia a zajtra sa mam ja rozhodnut, ze co s tym !!
A Happy lift neodporucam ( ani Aptos ) nikomu !!!..meno kliniki a lekara zverejnim, ak sa s nimi nedohodnem.

Ahoj Petra, Chcela by som sa opytať na tvoju operáciu u Dr. Ježovitovej? Ja som u nej už bola na plastike Nosa ! A som veľmi spokojná… Ale teraz som volala do estheticu a oznámili my, že už tam nepracuje. Nevieš kde ju môžem nájsť?? Ďakujem

Caute baby. Ktora ste po opke prs a mate deti,za kolko ste dokazali fungovat. Ja nastupujem v stredu a mam 1r.dieta,tak ma zaujima kedy ju budem moct trochu nosit. Dakujem

Lenka, ja som prave pred mesiacom podstupila op a mam 1,5rocneho syna ktory ma 13kg …mala som maleho odlozeneho doslovne u mojho otca 17dni a som rada , po tych 2az 3tyzdnoch budes moctt fungovat len ja nemozem maleho nosit na rukach lebo je fakt tazky a nechcem si natiahnut jazvy ale zdvihnut ho zvladnem cize do vane , do kocika ho dam …

ahojte, chcem si dat odsat tuk na bruchu…poradte mi dobreho chirurga v BA - dakujem

Ahojte neviem ci pisem spravne ale bola niektora na labioplastike???

ahoj, baby po labioplastike ti poradia na omlazeni.cz Ale ja tiež pomaly začínam uvažovať nad týmto zákrokom, ale bojím sa :slight_smile:

Ahoj Jana tam som uz čítala ale tam je všetko v Čechách chcela by som vedieť nejaké názory aj zo Slovenska.Aj ja sa bojím ale som už rozhodnutá.Len neviem kam ísť…mám vybraté v Prahe ale to je strašne ďaleko…

Ahoj belinka. Dakujem za odpisanie. Moja mala ma nastastie 10kg,ale vacsinou ju je treba nosit.Nevie este sama vist na stolicku a tak.Muz bude doma 2 tyzdne,tak dufam ze to potom nejako zvladnem,dat ju do kocika a tak.Moc by som ju nechcela nosit,aby sa nieco nepokazilo.

Čau, prosím Ťa. Načo Ti je plastický chirurg? Chlapom to netreba. Ako sa hovorí, krásnejší od čerta a to stačí. Hlavne mať dobré postavenie a babenky sa pohrnú. Dôležitý je osobný šarm a niekedy zaberie aj plná buksa. Baby chcú kus chlapa a nie naondulovaného pseudokrásavca. Dobre Ti radím, začni chodiť do gimu a pol pol roku sa ani neobzrieš po plastikoch.

Čaute. Tak ja som bola na labioplastike a vôbec nie som spokojná. Vraj to chce ešte počkať, vraj to je ešte opuchnuté. Máte niektorá skúsenosti po labioplastike? Poraďte baby. Ako sa to hojí, ako dlho to trvá. Kedy už môžem mať prvý …, veď viete čo?

Ahoj anna,
ja som bola u dr.hederu v interkliniku, okrem toho, ze vela rozprava som bola velmi spokojna hlavne s vysledkom

Zase tu má niekto blbé premúdrele reči,tu tvoje sprosté reči nikoho nezaújmajú…

Milá Monika,
každý má právo na svoj názor, a dokonca aj taký Kajo. Ak dobre čítam, on nepoužíva vulgarizmy. Čo sa o Tebe povedať nedá. Ešte raz si prečítaj svoj príspevok a zamysli sa nad sebou. Možno potrebuješ učiteľa slušného správania, a určite viac ako plastika.

Ahoj Mirka,asi nečítaš dosť dobre v žiadnom príspevku som nikde nepoužila nikdy žiaden vulgarizmus a nie ja,ty sa nauč čítať medzi riadkami.Nehovorím,že nemá právo na vlastný názor ale je na zlom fóre keď tu odhovára niekoho od akéjkoľvek estetickej,plastickej operácie! Pekný večer papa

ahoj, neviem odkiaľ si, ale robia to napr aj v NR v nemocnici…

Ahoj miša ak môžem vedieť u koho si bola na labioplastike a ako dlho si po zákroku?

Ano viem že aj tam to robia ani to nemám ďaleko ale keď sa neviem rozhodnúť.Potrebujem naozaj výborného chirurga…