Plastický chirurg

VERONIKA
Moja zabudni ze prsia ti spravia v lokalke,robi sa to iba v celkovej anesteze…

LIVA
Budem velmi rada,ked mi nieco posles.moj mail:neznama@centrum.sk

zvacsovanie prsnikov sa vykonava v celkovej anestezii

ahojte rozmyslam nad operaciou prsnikov ale niekde som čitala že pri zväčšeni sa odstrani aj prsnikova žlaza nevie niekto či je to ozaj pravda dik za odpoved

ahojte som 11 dni po operacii a citim sa celkom fajn len niekedy akoby som v lavom prsniku citila take napnutie a trocha ma tam zaboli mam v nom väčši inplantat ma s tým niekto skuksenost odpiste prosim dik

ahojte ešte som sa chcela opýtať po akom čase ste niečo robili aspom trocha umyt dlažku tak opatrne varit a take lahšie veci dik

Ja sa chcem spýtať , že do kedy si mala teploty ? Ja som 5 deň po operácii a stále mám 37,2 a zimnicu hlavne večer a v jednom prsníku cítim také divné chvenie ja neviem čo to je.

ahoj jjj ja som teplotu nemala ale to divne chvenie a take napnutie a trocha pichanie alebo šklbanie budeš citit ešte dlhšie to je normalne ale keby si mala tu teplotu vyššiu a dlho radšej zavolaj svojmu dr a on ti povie neboj ahoj drž sa

ahoj ja som mala kvoli teplote nasadené antibiotiká,určite zavolaj svojmu doktorovi!

Sona,nie je to pravda,nic sa neodstranuje!

http://www.zdravie.sk/index.php,tu dostanete viac info o zvatsovani prsnikov

ahojte,
ja mam termin 2. 10. a lekarka mi vypocitala ze potom budem mat podprsenku 70 D… ako sa citite? nezdaju sa vam teraz priliz velke? este stale si to mozem rozmysliet, a neviem co mam robit. nechcem mat prsia take ako teraz, ale ani nejake obrovske bule… mam 24 a deti som este nemala.

Pegi, prosim ta, mohla by si to poslat este raz? mne ten link nefunguje:(

Katka najdi si zdravie forum a silikonove prsia to je lepsie forum a tam ti urcite poradia ,aj je viac v pohybe ako toto.

Katka neboj doktorka vie co robi aj ja som sa bala, ze budu velke a su akurat a to mam 500cc a gulate

ja mam 75/D a uvazujem o redukcii prsnikov

Prosím ťa môžeš mi povedať či si mala modriny pod prsom , také až tmavo modré, po koľkých dňoch sa stratili.

dakujem velmi pekne Pegy, nasla som a citala:) ale musim sa priznat, ze sa bojim. aj celkovej anastezy, tak hadam to dobre dopadne.

Ahojte, uvazujem nad zvacsenim prsnikov v Kosisiach v Chirmede, ako dlho po operaci, je zena hospitalizovana, a ake mate skusenosti s pracoviskom v Kosiciach. Prosim napiste, lebo mam strasnu dilemu, vela otazok, a tiez strach.

Denisa
Aj ja sa chystám na zväcsenie prsnikov do Kosic.Tiez mam strach,ale pocula som na Chirmed dobre ohlasy.Mas uz dohodnutu konzultaciu?