Plastický chirurg

Ahojte, práve si tu čítam príspevky a chcela by som sa aj ja spýtať. Má niekto prosím skúsenosť so šnop-kou v Ba? Ja som objednaná na pondelok 15-teho na mastopexiu a zákrok bude robiť dr. Trška a dr. Križko. Keď máte niekto osobné skúsenosti celkovo s mastopexiou prosím o info. Ďakujem, Jarka.

Dakujem, ozvem sa ti :slight_smile:

Baby ja som tesne pred operáciou ochorela. Takže volala som do BB a vraj mi dajú vedieť, ak sa niečo uvolní. Zatiaľ majú termíny plné do marca. Takže teraz budem čakať na nový termín. Nie je to nič príjemné. Dúfam, že to bude do dvoch týždňov, aby som nemusela znova absolvovať predoperačné vyšetrenia. Už to chcem mať fakt za sebou. Navyše mám implantáty už doma, takže žiadne zrušenie opky nehrozí.

Ahojte, bola som na konzultácii, veľmi dobrý dojem spravil na mňa Dr. Zachar, len ja som bola presvedčená, že chcem anatomické, a on povedal, že guľaté budú lepšie, ja som myslela, že tie anat. sú prirodzenejšie, akú máte skúsenosť?

Jej, no to je smola verím, že sa nájde nejaký voľný termín.

Ahojte kočky, tak som 3 deň po. Zvládla som to bez jedinkej tabletky proti bolesti, modriny nemám, hore keď si zatlačím, tak cítim mäkké. Len neviem ale mám pocit, že ľavý prsník mám vyššie ako pravý. Ale bradavky sú pekné v jednej výške, len dekolt akoby ľavý bol o cm vyššie. Môže to byt opuch? Nemali ste aj vy taký problém?

Neviete, či je zrušená klinika s názvom LM clinic v Pezinku? Nemôžem sa tam už tri dni dovolať, nikto nezdvíha tel., nie som si istá, či to tam ešte existuje. Ďakujem.

Ahoj Miska, ja som mala ten isty problem. To je opuch. Mne sa to upravilo az po mesiaci. Bola som nestastna, ze mam medzi nimi skoro 1, 5 cm rozdiel. Ale teraz po 8 tyzdnoch od operacie su krasne.

Ahoj Danka. Si má aspoň trochu potešila, lebo keď som si odtiahla podprsenku a pozrela dekolt, tak ľavý vyššie, väčší a pritom v papieroch mám, že ľavý bol vkladaný nižšie kvôli predoperačnej asymetrii. Snáď sa to upraví a uvidím, čo mi povie DR na kontrole po týždni.

Ahojte, chcela by som sa informovat… Uvazujem nad augmentaciou, a momentalne som v stadiu hladania lekara, citania recenzii… Kto je v BA najlepsi? Ja pocuvam stale o Minarovjechovi ze je naj… Kolko sa asi tak caka na termin? Vopred vdaka za info :slight_smile:

Ahojte kočky, chcela by som vás poprosiť o vašu skúsenosť s rezom (pod pazuchou) pri plastickej operácie prs, v akom mieste sa to prevádza, nie je to vidieľné v lete, keď máte tielko, dá sa to previesť aj pri anatomických implantátoch, prosím poraďte, idem na opku. v januári a potrebujem poradiť, a máte tu aj nejaké fotečky ako by som sa k nim dostala, ďakujem.

Jarka, ja som bola v Snope na korekcii a vlozenie implantatov, robil ma Trska a som bola spokojna.

Monča, anatomicke sa nedaju vklad cez pazuchy, iba gulate. Saska, v BA je vela dobrych lekarov, ale ja som osobne bola u Trsku a som rada, ze som si vybrala jeho. Necaka sa unho dlho, ale ja som cakala kvoli dcere, nemohla som skor, bola este malicka, tak ja som mala termin skoro pol roka urceny. Ale viem, ze niektore baby zoperoval behom dvoch tyzdnov.

Mozem Ti povedat, ze neolutujes, terminovo mne vysiel absolutne v ustrety. Vysledok je uzasny. Doporucujem.

Ahojte baby, chcem sa spytat, ci mate niektora skusenost s opakovanym zvacsovanim poprsia, ja som bola pred rokom a pol na zvacsenie a vtedy ma lekar presvedcil, ze viac ako 275 ml mi dat na prvykrat nemoze, lebo som v obvode hrudnika velmi uzka. Teraz po case sa mi ale prsia zdaju nie dostatocne velke, take 2ky az malicke 3ky ale k pomeru mojich sirsich bokov su fakt male. Boli ste niektora na opke opakovane? Myslite, ze by s tym nemal byt problem?

Prosim o radu, chcem si dat anatomicke, poradte mi kde v BA, aby ma to nestalo cely majetok, dakujem!

Baby prosim vas, ja som si dnes dohodla termin a implantaty gulate pod sval 350 a rozmyslam trocha, ci nebudem lutovat, ze su male, ale doktor hovoril, ze vysledne budu 3 az 4-ky obvod asi 90 cm. Tak chcem poprosit, ak vam nejakej tiez davali 350, nemohli by ste mi poslat fotky? Moc diky, sarah_237@azet.sk

Ahoj v Ba je najlepsi Fedeles, ale teraz je boom nejaka klinika v Brne u Mudr. Brosmana, videla som vysledky, take v BA neurobi nikto, cena okolo 90 000 Kč.

Dobry vecer, chcem sa opytat, ci sa silikonove implantaty mozu robit aj na velke psia, velkostou podprsenky 85 C? Som aj silna v chrbe, nie je to len tymi prsiami, dakujem.

Vie mi niekto poradiť ku ktorému dr. ísť na spodný facelift? Váham medzi Dr. Červeňom a Dr. Ježovitovou. Prípadne koľko sa platí za kompletnú operáciu u Dr. Červeňa?