Plastický chirurg

Som strasne rada, ze je toto forum, kocky ma niektora z vas anatomicke? Ja si chcem dat take, aj tam je to ako pri gulatych? Nizky, stredny a vysoky profil? Napiste, dakujem.

Ahoj Zuzka, ja mam anatomicke a som maximalne spokojna. Ale ten profil to neviem.

Ahoj Danka, koľko máš ml. a aký profil? Mne navrhol dr. 320 ml vysoký profil a mám strach, keďže teraz mám povädnuté B, či to nebude moc veľké. Dík za odpoveď.

Ahoj Nina. Ja mám 325 guľaté vysoký profil. Nemusíš sa báť, do menších nechoď. S mojimi som spokojná, ale ak mám pravdu povedať, prijala by som veru aj trošku väčšie. Veľké ich určite nebudeš mať.

Ahoj Ninaa, ja mam 320 ml. Tiez som mala take povadnute ale teraz su krasne. Najprv som mala pocit, ze su moc velke, no teraz by som pristala aj vacsie. Urcite nechod do mensich.

Ahoj danka, dakujem za odpoved, kde si si davala robit prsia?

Ahojte baby, ja som dva mesiace po operacii v Interklinik. Musim povedat, ze som velmi spokojna, operacia dopadla super, personal bol neuveritelne mily. Platila som 3.000 eur, ale stalo to za to. Ked citam niektore prispevky, ze baby ospevuju doktora Cervena v BB a implantaty vlozene z podpazusia, tak neviem. Videla som par kamosiek, co si to davali robit tam a nejak sa mi zda, ze tie prsia sa casom vytlacaju hore. A ked si spocitali cestu a cas, stale z BA do BB na kontroly, tak ich to vyslo skoro tak isto. Takze ja som urcite za Interklinik, vsetkym mozem len odporucit.

Ahoj Silvia, v cene boli zahrnute kontroly alebo si si ich zvlast platila? Ako dlho si Ta tam nechali po zakroku? Som rozhodnuta, ze si dam spravit prsia v januari. Zatial som bola v jednej klinike, ale konzultacia bola velmi narychlo, ako keby na mna nemal doktor cas. Ako dlho sa tam caka na termin?

Ahojte baby, vie mi niekto prosim poradit dobreho plastickeho chirurga. Chcela by som si dat silikonove inplantaty. Som z Nitry. Citam tu, ze najlepsi je asi pan doktor Cervenka z BB. Prosim poradte mi. Velmi pekne dakujem.

Ahoj cia, tak Ti drzim palce nech vsetko dobre dopadne. Asi aj ja sa objednam na konzultaciu k nemu. A musela si cakat dlho na termin operacie? A kolko dni budes hospitalizovana? Jaj normalne Ti zavidim, ale v dobrom. Drz sa a potom napis, prosim, ako si dopadla.

Ahoj sisa, ja uz som mala termin aj v auguste, ale musela som cakat. Mam jeden a pol rocnu dcerku, a musela som cakat pokial sa nauci chodit. Ale co teraz viem, tak uz ma doktor do marca plno. No, vsetky baby chcu byt pekne, co ti poviem :slight_smile: Zajtra mi to urobia a v utorok tak okolo 9.00 rano ma pustia. Ja sem hned napisem ako som dopadla a tak, neboj. Ved chod k viacerym na konzultaciu. Ja som bola u 4, a rozhodla som sa nakoniec pre Dr. Cervena. Dakujem, mysli na mna. Pa.

Ahoj cia, držím palce, ja idem k nemu v stredu 1.12. na zväčšenie. Už som to mohla mať za sebou 2 týždne, ale som ochorela a tak mi posúvali termín. Našťastie sa niekto odhlásil. Koľko Ti ide dať ml? Mne 420.

V BA je viacero dobrych plastickych chirurgov, treba si len vybrat. A prejst viacero konzultacii.

Ano, v cene boli zahrnute vsetky kontroly, aj jedna noc, aj ta specialna podprsenka. Na druhy den som isla domov, manzel ma odviezol. Na termin som cakala asi 2 mesiace. Bola som aj na konzultaciach v inych klinikach, vahala som medzi tromi. Na jednej sa mi zdalo, ze pani doktorke ide len o peniaze a na druhej ma pan doktor videl od dveri a povedal, ze “tam dame velke”, vobec ma nemeral. Nemala som z nich dobry pocit, preto som sa rozhodla pre interklinik a mozem ti ich fakt len odporucit.

Kde su vlastne tie zle recenzie? Daj mi link, lebo som hladala a nic nenasla, ja som zase pocula len opak, ze je jeden z najlepsich a ze ma zlate ruky

Caute baby, tak uz aj mam potom, dlho som sa rozhodovala, ale nakoniec som bola u MUDr. Sisku, som velmi spokojna a rada, ze som nesla k inemu. Super pristup, mile sestricky a hlavne presne to co som chcela. Vrele odporucam.

Ahoj. Tak ako si dopadla?

Ahoj Misa, dopadla som dobre, musím si zaklopať, predsa len som iba 3 deň o opke, takže dúfam, že sa nič neskomplikuje. Riadim sa radami lekárov. Najhoršie na tom celom sú dve veci - spanie na chrbáte a nosenie tej tesnej podprsenky. A ty sa ako máš? Koľko už je to od operácie a ako sa teraz cítiš?

Baby, ktoré máte po operácii prsníkov mám takúto otázku. Dali ste si prvých 10 dní aspoň na chvíľu dole tú podprsenku? Myslím napríklad, že by som si ju po týždni rada oprala, rýchlo vysušila a dala naspäť. A myslíte, že sa budem vedieť po týždni postarať o domácnosť a o 2 ročné dieťa? Samozrejme dvíhať ju nebudem. Len také bežné veci okolo nej, vrátane varenia. Teraz som štvrtý deň po.

Ahoj, aj ja mam doma 2,5 rocnu dceru, mozem sa opytat, kde si bola na operacii, teda u koho a ake mas pocity, mna to caka v pondelok, teda dufam, ze neochoriem dovtedy, pa a dakujem.