Ahoj violetka, ja som 3 mesiace po. Mne ju dal prvy krat dole doktor na kontrole (po 10 dnoch). Ja som si ju cistila vlhkym uterakom aj ked som ju mala oblecenu. Myslim si, ze tu starostlivost o domacnost a dieta by si mohla zvladnut. Ja mam 2,5 rocneho syna a zvladli sme to. Len si davaj pozor, aby si 3 tyzdne nedvihala dieta na ruky a samozrejme prisny zakaz vysavania. Neboj, urcite to zvladnes. Bolest uz bude len ustupovat.
Zuzana, ja som bola u Dr. Červeňa a tak ako opisujú ostatní, aj ja som bola nadmieru spokojná s ním aj s celým personálom. Takže ty ideš zajtra? Držím palce a určite si zober malú coca-colu. Veľmi ale veľmi ti pomôže po narkóze. Aj sestričky to hovorili. Danka ďakujem za rady, tak si ju skúsim aj ja vyčistiť. Dnes sa cítim znova o čosi lepšie, vysávať nebudem, vlastne nič, kde zapájam príliš ruky sa nedá robiť, lebo automaticky zapájam aj prsné svalstvo.
Ahoj Violetka, dakujem za radu, uz som tak trochu nervozna, striedaju sa mi nalady, este nikdy som nebola predtym operovana, tak si to vies predstavit. Trochu ma drazdi na kasel, tak dufam, ze to bude v poho. Operavat ma bude Dr. Fabry, o Dr. Cervenovi som vela pocula aj citala, tak si myslim, ze musis byt spokojna. Ide mi davat 300-320, som 164 cm vysoka a teraz som z tych stresov schudla, takze mam okolo 51kg. Takze velkost by mala byt akurat.
Zuzana, viem presne ako sa cítiš, ale určite si aj rada, že už je to zajtra. Lebo mňa unavovalo to dlhé čakanie a stále som nad tým rozmýšľala. Teraz konečne môžem rozmýšľať, akú si kúpim peknú podprsenku:-) Veľkosť budeš mať určite dobrú. Aj moja kámoška si dávala 300 a má to super. Má asi takú postavu ako ty. Tak sa potom ozvi, ako si dopadla, držím palce
Baby, máte niektorá skúsenosť s nejakým doktorom z okolia Žiliny (aj Martin)? Ďakujem, budem veľmi vďačná za akékoľvek vaše info.
Zuzka, veľmi držím päste, verím, že budeš maximálne spokojná! Odkiaľ si? Ja idem k Dr. Fabrymu v januári, daj prosím vedieť, ako si dopadla. Myslím na Teba a posielam pozitívnu energiu!
Ahoj Danka. Chcela som sa opytat, ja idem na operaciu v januari v KE. Mam take opadnute B a ja som chcela vysoky profil koli dekoltu, ale doktor mi povedal, ze ked vysoky profil, tak potom 320 ml. Ale ja mam teraz na opku v januari dane 300 ml stredny profil, bala som sa, ze budu bars velke na moju vysku a to je 162 cm a vaha je 50 kg. Asi lepsie bude tych 300 ml vsak? Ty mas aku vysku, kedze mas 320 ml.
Ahoj Miska, ja som tiez z KE a idem v januari na opku, mozem sa opytat kto ta operoval? A aku velkost si si dala? Mne doktor Kacmar odporucil 300 ml stredny profil, ale ja som chcela vysoky profil, lenze doktor povedal, ze ked vysoky profil, tak potom 325 ml, ale to si myslim, ze je uz pre mna velke na moju postavu 162 cm, a 50 vaha co myslis?
Ahoj, tak uz to mam za sebou, teda aspon dufam, ze nenastanu komplikacie. Dal mi nakoniec 320. Dnes mi dal dole prevez a dali mi podprdu, normalne sa mi vobec nezdaju nejake velke. Este som sa na ne nekukla, sestricka mi hovorila, ze su pekne, tak dufam, ze budu ok. No tie bolest po, boli hrozne, boli ma chrbat a mam nervy z lezania na chrbte. Teraz si ju desat dni nemozem dat dole, pokym nepojdem na kontrolu a vyber stehov. Inak ruky nedviham, ale aj tak citim, ze svaly zapajam, ved uz ked sa idem iba napit napridlad, alebo ked sa obliekam, vstavam z postele a pod. Takze uplne sa to neda dodrzat. Ale to by malo byt ok, sestricka mi to hovorila. A ty ako?
Ahoj Jujana, ja mám 167 cm a 52 kg a bola som niekoľkokrát na konzultácii a budem mať 320ml vysoký profil. Medzi 300 a 320 je vraj minimálny rozdiel. Mám teraz B a všetci ma presviedčajú, že to nebude veľké, len sa prsia vyplnia.
Ahoj Nina. No ano ale ty mas aspon vysku 167 ja mam 162, hmm, rozmyslam, ci by som si nedala aj ja vysoky profil potom, ja som aj chcela, len doktor sa ma najprv opytal, ci nerozmyslam o kvapkovitom implantate a kedze nie, tak som povedala, ze by som chcela vysoky profil, no on potom povedal, ze potom by mi musel dat ale 320 ml., kedze mam trochu povednute prsia, no neviem asi pojdem znova na konzultaciu, mam z toho chaos, ci vecsie ci radsej mensie, neviem.
Poopravujem 320 ml
Jujana, ja mám tiež povädnuté B, ale ja budem mať anatomické. Ku komu ideš? Ak máš pochybnosti, choď ešte raz na konzultáciu. Ja som bola opakovane 3x, lebo som stále mala otázky a neistotu v budúcu veľkosť. Nechcem byť Pamela.
Dobry den, chcela by som sa opytat, aka bola cena tych inplantatov? Daukjem,
Ma niekto skusenosti s Dr. Brozmanom Karlovej Vsi, chcem si dat urobit konecne dolne viecka. Poradte, kto ich robi pekne a ci to boli, da sa to vydrzat?
Ahoj, chcela by som sa ťa opýtať, ako sa cítiš po operácii, ja idem tiež a chcela by som okrúhle, idem k doktorovi Červeňovi v januári. Ty to máš už po 2 roky, daj vedieť, či to bolí. Ďakujem ti za informácie, Kikuš.
Chcela by som sa ťa opýtať kedy si išla do roboty a kedy si mohla začať pomaly dvíhať ruky. Pa.
Ahoj Violetka, mna operovali v pondelok, cize dnes je to druhy den. Ustupuju Vam tie bolesti ? Kedy ste sa citili ok bez bolesti? Papa.
Ahojte babule, ja mam druhy den po operacii, len tie bolesti su stale. Ale pomaly ustupuju. Kedy ste sa ich zbavili uplne? Papa.
Mam taku otazocku: V ktorom rocnom obdobi je najlepsie podstupit augmentaciu vzhladom na hojenie (jazvy ap.)? Ja len tipujem, ze jar a jesen, kedy nie su ani velke zimy, ani velke tepla, ale mozem sa mylit. Vie mi na to niekto odborne odpovedat? A este jedna otazka: Je lepsie dat si urobit prsia po detoch, teda po kojeni, alebo pred tehotenstvom? Ako velmi sa zmenia silikonove prsia po tehotenstve a kojeni? Treba ist na reoperaciu?