Ahoj, neviete niekto kolko stoji operacia prs u Minarovjecha? Dakujem.
Ahojte kočky, som druhý deň po opke. Bola som u dr. Tršku. Všetci boli ku mne milí a prsia nemám ani opuchnuté. Tie bolesti sa dajú vydržať.
Maca, kde ťa operoval, v Šnope? Alebo v Ružinove? Lebo by som chcela vedieť, či naozaj operuje v Šnope iba pondelky, aj ja by som chcela ísť k nemu tak, aby som vedela, ktorý deň si mám vybrať termín. Ďakujem.
Ahoj Janika, mna operoval v Prievidzi. A musim povedat, ze som spokojna. Spravil mi ich krasne.
Ahoj Monika, prsia u Minarovjecha stoja 3 300 €. Ale je to fakt skvelá robota, nádherná.
Ahojte, bol nikdo z vas na operacii brucha, abdominoplastiku alebo mini abdominoplastike. U ktoreho doktora ste boli a aku mate jazbu, bolesti boli? A kolko ste platili. Dakujem za radu.
Ahoj Violetka, môžeš mi prosím napísať, koľko si čakala na operáciu a čo približne Ťa stála. Ja tiež veľmi uvažujem o zväčšení prsníkov a rada by som išla k MUDr. Červeňovi. Ďakujem za každú informáciu. Silvia
Dakujem pekne za reakcie, a chcem sa Ta este spytat, kedy si u Minarovjecha operaciu absolvovala? Kolko ta to cele vyslo a kolko si na dany termin cakala?
Ahojte baby. Už dlho uzvažujem o zväčšení pŕs a som z Nitry, ale nikde nepočujem ohlasy na Nitru, ako mám vedieť ktorý doktor je dobrý? Nemáte žiadna skúsenosť s Nitrou? A pán dr. Červeň robí rez len pod pazuchou, alebo aj pod prsiami? O ňom počujem samé dobré ohlasy, ale je do odo mňa dosť ďaleko. Alebo v bratislave nejaký dobrý doktor, ako si mám vybrať? Poraďte.
Ahoj, ja som bola v decembri u dr. Mladeka kvoli zvacseniu, teraz som 4 tyzdne po operacii a som maximalne spokojna s vysledkom. Tiez som rozmyslala nad Bratislavou, ale na roznych forach mi poradili Mladeka. Vrelo Ti ho doporucujem.
V Nitre vo FN bol primár Mládek je fakt dobrý. Tam už skončil, lebo si otvoril v Nitre blízko FN súkromnú kliniku plastickej chirurgie s doktorom Zambojom. Mám skúsenosť s obomi no môžem vrelo odporučiť Zamboja. Úžasný prístup, všetko s tebou do detailu preberie, ústretový jednoducho super. Ćo sa týka roboty neskutočne precízny a dôsledný. Má ambulanciu aj vo Vrábloch je tam vždy v stredu. Hoď do vyhľadávača jeho meno a má tam stránku so zákrokmi, cenník a tiež mu môžeš do rubriky “napíšte nám” napísať a opýtať sa čo potrebuješ odpovie min. do 24 hod. Tá nová klinika v Nitre má tiež stránku volá sa “Avelane” najdeš cez vyhľadávač aj s fotkami doktorov, kliniky skrátka všetko. Rozhodnutie je len na tebe, obaja sú super, no ja by som volila Zamboja.
Zmenšuje tiež prsia, myslím dobre zmenšuje, potrebujem si dať zmenšiť prsia zo zdravotných dôvodov a hladám dobrého chirurga, mám len 21 rokov.
Ahojte, isli ste niektora domov hned v den operacie? Da sa to vydrzat? A este by som sa chcela opytat na mudr. Fabryho, mate skusenost? Dakujem.
Ahojte babenky, mám 32 rokov a už 3 roky sa zahrávam s myšlienkou dať si zväčšiť prsia, mám strašnú nechuť, keď sa na seba pozriem do zrkadla, po pôrode sa mi strašne zmenšili a je to viac ako škaredé. Jediný problém, ktorý neviem prekonať, je strach z bolesti po operácii. Môže mi niektorá napísať ako to zvládala a popasovala sa s bolesťou po operácii. Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
Zakrok som este nepodstupila, myslim ale, ze skor ako bolesti, ktora podla vsetkeho kazdym dnom ustupuje, sa bojim kompikacii, ktore mozu nastat aj po rokoch. Je tu nejaka kocka, ktora to ma roky a vie sa k tomu vyjadrit, pozitivne ci negativne?
Ahoj Mata, ak mas strach len z bolesti, chod! Nie je to take strasne. Samozrejme musis pocitat, ze smiat sa nebudes, ale zvladnut sa to da. A dokonca aj sa zasmejes ak bude na izbe dobra zostava bab Ja uz mam po a keby som stala teraz pred rozhodnutim, rozhodla by som sa rovnako. A okrem toho - vysledok -krasa!
V ten den domov nepustia zo ziadnej kliniky, aspon som o tom nepocula. Ta noc je dolezita pre pripad komplikacii.
Ahoj rebeka, kde si bola Ty na operácii? A ako to všetko hodnotíš? Vieš ako Vám všetkým závidím v dobrom, a že ste našli tu odvahu a išli ste. Aj ja chcem.
Ahoj Martinka, ja som po opke 4 mesiace a som maximalne spokojna. Bolesti sa nemusis bat, prave naopak. Musis sa tesit aka budes krasna. A urcite ti to zvýši sebavedomie. Chod do toho, neolutujes.
Dobry den, mohla by som sa spytat aku velkost svojich prs ste mali predtym?