Plastický chirurg

Ahoj Jujana. Ja som este nekojila, mam take 1-ky a mne Dr. Magdo odporucil take 300 ml, ale mne sa to zdalo malo, tak sme sa spolu dohodli na 330 ml a vysoky profil, viac mi nedovoli kvoli tomu, ze mam uzky hrudnik, pod prsiami len 70cm. Ked ti doktor navrhol 330 ml, tak sa do toho daj. Aku mas ty predstavu? Tak to je super, ze ty uz ides 20-teho, velmi ti drzim palce! Ja idem az koncom maja, pretoze skor nemozem. Som mimo SR.

Ahojte baby. Chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s ospevovanym MUDr. Minarovjechom. Ak ano, kolko ste asi cakali na termin? A kolko vas to vyslo? Dakujem. :slight_smile:

Ahoj, termín u Minarovjecha som si určila sama, a on mi vyhovel, nemá, žiadny problém s tým. Mňa to malo stáť 100.000,- SK, ale deň pred opkou som si zlomila ruku, takže sa nič nekonalo, ale bola som s ním spokojná, je veľmi milý a povie Ti pravdu, čo ťa čaká pred opkou, ale aj po nej. Pri rozhovore ma dokonca ponúkol s cigaretou, mala som z neho pocit, ako keby sme sa poznali už 100 rokov. Takže smelo ho navštív. Pa.

Ahojte baby, aké máte skúsenosti s doktorom Dobroslavom Šiškom? Mám pred operáciou.

Veronika 86, ahoj no tak nakoniec si dam 330 ml ale stredny profil, tak mi odporucil aj doktor, tiez som chcela vysoky profil ale sme dali radsej stredny profil. Taktiez mam pod hrudnikom 72 cm a mam 48 kg a 162 cm vyska, takze nieco tak ako ty, tak a predstavu mam taku, nech su prsia vyplnene a pekne, to asi kazda chce.

Ahoj Didinka, ak Ta bude operovat Siska, tak je to v pohode, ma najlepsie skusenosti v plastickych operaciach.

Siska a Šiška je rozdiel.

Jujana, tiez mi doktor povedal, ze by objednal 330 ml vysoky a stredny profil a potom sa dohodneme. Ja mam ale operaciu az v maji, takze mam cas. Ty mas kedy?

Keď reagujem na Šišku tak Šiška.

Dievčatá môžete mi vysvetliť, aké su rozdiely medzi tými profilmi? Vysoký profil, nízky profil, stredný?

U Dr. Červeňa

Dobry den, zaujimalo ma ci sa v Novamede da podstupit augmentacia na splatky cez Quatro. Ma niekto z Vas informaciu? Dakujem.

No super, potešila si ma! Lebo mám termín 14.2. a už začínam mať aj strach. Mám už zaplatené implantáty 300 ml guľaté, nízky profil nemáte niektorá také? Ako to vyzerá po operácii?

V ULK sa dá.

Violetka, ukazuje Dr. Cerven na konzultacii fotky svojej prace? Bola som uz u dvoch doktorov a bola som strasne sklamana, velmi skupi na slovo, zevraj svoje prace neukazuju, lebo je len pre ich vlastne ucely. Ja neverim len na dobre meno, rada by som videla tu pracu, ale uz som unavena z platenia za konzultacie, z ktorych odchadzam sklamana, kde ti povedia vlastne iba cislo v ml. a ocakavaju, ze im mas plne doverovat aj s velkostou aj profilom. Ty hovoris, ze si bola spokojna s Cervenom, je naozaj dobry? Spytal sa ta na napr. zdravotny stav, ukazal ti implantaty? Neviem ci som narocna, ale ked vidim niektore fotky, ja by som plakala, keby mi prsia urobili tak, natlacene pod krkom s pol-metrovou medzerou medzi prsiami, ale niektore baby su s takym vysledkom spokojne. Nerozumiem tomu. Mne nejde o to mat melony, ktore budu z daleka kricat, ze su umele a mam pocit, ze zatial som este nenasla doktora, ktory by rozumel tomu co ocakavam.

Cia, mozem sa aj teba opytat na Dr. Cervena? Aka je jeho praca, vyzeraju prsia prirodzene? Mam dost chudy hrudnik a velmi sa obavam, ze tie prsia posobit umelo, aspon ma zatial ziaden doktor nepresvedcil, ze by som mu mala doverovat. U Cervena som este nebola. Naozaj je dobry?

Ahoj Violetka, uz som ti pisala, ale az teraz vidim, ze aj ty si mala zdrav. problemy. To je to, co som myslela, aj ja mam selest od dectva plus arytmiu srdca a aj problemy so stitnou zlazou a preto som velmi sklamana, ze sa ta doktori vobec neopytaju na konzultacii, ci mas nejake problemy. Ja napr. nemozem ani behavat ani plavat koli tomu srdcu, mozem sa opytat, co ti na ten selest povedal Cerven a ako to ovplyvnilo operaciu? Nemala si ziadne zdravotne komplikacie?

Ahoj, ja som bola v Martine. Ak chces podrobnejsie info napis mi na ing.ridka@azet.sk

Ahojte! Ktore kliniky mi mozete odporucit na operaciu hornych viecok a prs? Aj konkretnych doktorov. Dakujem za odpoved.

Ja som si nechala robiť nos, viečka a prsia naraz v IEM Pezinok u MUDr. Ježovitovej. Všetko je o.k.