Plastický chirurg

Tak baby o tyzden v taky cas to mam za sebou. Drzte palce, myslite na mna a aj na Betty. Budeme vas informovat. :slight_smile:

Dievcata neviete mi poradit? Vo stvrtok mam ist na operaciu, ale trochu mam citlive prsniky ako ked pred menzesom a kedze ho mam nepravidelny, tak neviem ci ho dostanem alebo nie. A tak neviem ci mozem podstupit zvacsenie prsnikov aj ked su mierne citlive.

Katarina, ja ti uplne rozumiem, hľadala som tak ako ty, a ked som citala rozne fora tak som si nevedela vybrat ku komu ist. Nakoniec ma moja znama odporucila k Dr. mladekovi do nitry, ona tiez u neho bola. Videla som vysledok jej operacie a vdaka nej som sa rozhodla k nemu na konzultaciu. Napriek tomu, ze mal vela pacientov, venoval sa mi naozaj dlho, poukazoval mi fotky a vyskusali sme aj velkosti implantatov, ktore by boli pre mna najlepsie. Som pol roka po operacii, mam krasne prirozdene prsia, pri sebe, presne tak ako som ocakavala. Ked si uz vyskusala tolko konzultacii, vyskusaj aj k nemu a uvidis. :slight_smile:

Dr. Cerven je profesional, obratila som sa nanho s prosbou o reoperaciu po nevydarenej operacii u chirurga, ktoremu som doverovala na zaklade odporucania kamaratky. Jej operacia dopadla super, moja nie. Momentalne som po operacii u Dr. Cervena a ak by som sa mala opat rozhodnut, idem znovu iba k nemu. To ma vlastne bude cakat o 10-15 rokov, lebo ziadne implantaty nie su navzdy a ani prsia neostanu nepoznacene vekom a vahou, ale na toto som pripravena vopred. Ak by som sa mala rozhodnut komu sa dat operovat, tak jedine jemu. A poviem, ze ma oko na velkost, tvar aj proporcie. Vdaka nemu obdivuju slovensko muzi napriklad playmate Evu Cifrovu, ci Stanku Galovu (decembrove cislo playboya 2010). Rozhodne si nechajte poradit, Dr. Cerven ma cit pre zenske telo, jeho proporcie a vopred Vas upozorni na pripadne rizika, vopred Vam oznami predpokladany vysledok ak sa rozhodnete tak ci onak a teda nebudete nasledne po operacii nemilo prekvapene inym vysledkom!
Ja osobne odporucam :slight_smile: je skvely, rovnako jeho personal. Velmi mily ustretovy tim s ludskym pristupom.

Ahoj, som po opke dva dni, urcite sa to da vydrzat. Prvy den su to tlaky na hrudi, ale daju ti lieciky proti bolesti, da sa a kazdym dnom ta bolest ustupuje. Pre mna su najhorsie zmeny polohy, teda z lahu do sedu, zo sedu do stoja a pod, a potom to uz neboli. Ale zakladne veci ako otvorenie napr. vytahu alebo balkona su pre mna nemozne, zarupe mi to tam, takze sa snazim byt co najviac v klude. Je to taka tupa bolest, nie rezava a stipava. Keby nejake otazky, sem s nimi.

Katka pekne si to napísala, úplne mi hovoríš z duše. Vystihla si to presne.

No tak dufaj, ze nebudes mat kramy, lebo to nieje dobre, som ti odpisala dole na spravu, a drzim ti palce, vsetko bude ok, neboj. Tak papa, keby si mala nejake otazky, kludne napis mi tu aj po opke ti rada odpoviem, papa.

No Jujana, tak sa si aj trafila. Pretoze som sa tesila, ze to uz budem mat za sebou, este dnes rano mi volala recepcna, ci je vsetko v poriadku a mozem prist na op. A pred pol hodinkou zistim, ze som dostala menzes. No je to normalne? To je fakt zakon schvalnosti. Nemam to ja stastie. Som zvedava, kedy budu mat volny termin.

Dani kde si bola na opke a kto ta operoval?

Dakujem vam baby :slight_smile:

Tak dalsi termin mam 16.02. a ak by sa im nieco uvolnilo skor, tak mi maju dat vediet.

Ahoj Janika, tak ides 16.2. nakoniec ano? Ja idem 7.2., chcem sa ta opytat, ake mas prsia teraz, ides tusim davat 395 ml, ze?

Ahoj Evica, ja mam asi 1-tky, ale kedze mam uz dve deti, tak su trochu ovisnutejsie. Chcela som najprv 350 ale potom som si skusila tie 395, tak som sa rozhodla pre tie vacsie. Uz som to mohla mat vcera za sebou a dnes som mohla byt uz doma, ale kedze som dostala den pred op menzes, tak sa operacia prelozila na 16.02. A ty si ake davas?

Janika 375 ml. Teraz idem v pondelok.

Evica, cize to uz budes mat coskoro za sebou. Drzim palce.

Ahojte baby, v juni mam ist na opku a chcela by som vidiet nejake foto ak je to mozne, mam mat okruhle 350 ml, stredny profil. Vraj budem mat velkost D, obvod okolo 104 cm. Moc by som chcela vidiet aspon zhruba ako to bude vyzerat. Moze mi s tym niekto pomoct? Dakujem :slight_smile:

Co vravite na pana doktora Jana Lehockeho z B. Bystrice? Operuje aj vo Zvolene. Chcem ist k nemu na zmensenie prsnikov.

Ahojte baby. Mna by zaujimalo ako dlho ste nemohli robit po operacii namahavu pracu-mesiac, dva? Pretoze ja v praci velmi vela robim manualne. Ako ste riesili tuto vec, myslim dovolenkou alebo ste sa dali vypisat na PN? Neviem ako si mam v tomto poradit, kvoli praci som sa zatial nerozhodla ci pojdem na operaciu, aj ked velmi chcem. Dakujem Vam za rady a komenty a vsetkym babam, co sa odhodlali si dat prsia, drzim palce a aby vsetko dobre dopadlo.

Ahojte, mam termin asi v marci, este sa ho bojim potvrdit. Chcem Vas poziadat o radu. Mam si vybrat znacku a velkost implantatov. Nosim teraz tak max 75A mozno s tazkostami B. Pred kojenim som mala 75B doktor mi navrhol 300 ml. Chcem sa opytat, ci je to z Vasich skusenositi dost. Chcela by som mat tak max. D-cka. Este sa mam rozhodnut pre zn. imp., Eurosilicone je v pohode alebo navrhujete nieco ine? Ide mi aj o financnu stranku. A ako to prebieha po prebudeni z narkozy? Som schopna dojst aj na zachod alebo je to fakt take obmedzujuce, ze len lezite a lezite? Musim sa spoliehat na pomoc rodiny, tak by som chcela vediet, kedy budem schopna tak normalne zdvihnut ruky. Ten 3-4 den by mal byt uz ok? Dakujem za vas cas a odpovede.

Ahoj, ja sa chcem opytat, ake je to ked sa bezprosterdne zobudis? Co nasleduje, ako dlho si bola v nemocnici, ake to bolo, ked si prisla domov? Asi za kolko dni si sa mohla pohybovat v pohode po byte a robit bezne cinnosti napr. uvarit caj atd.? Vdaka.