Plastický chirurg

ahojte damy, neviete kolko sa caka na termin na zvacsenie u minarovjecha pripade inde v bratislave a ake su asi ceny…chcela by som ist na zakrok v januari, ale nemam vela casu, lebo som v zahranici??? Dik :slight_smile:

Ahoj tina, rada pocujem, ze si bola u minarovjecha…chcela by som ist k nemu…vies mi povedat aky bol, ake su asi ceny a ako rychlo dostanes termin na konzultaciu a potom na operaciu…nemam totiz vela casu? Please ozvi sa :slight_smile:

Ahojte , som 7 deň po operácii a pod prsníkom mám modrinu , pod jedným väčšiu a pod druhým menšiu , takej tmavofialovej farby , mali ste to a ako dlho sa to strácalo?

Ahoj Mata,

Ja som bola u Dr. Cervena na konyultacii v piatok. Je naozaj velmi prijemny a mam ferovy pristup. Je to dobry odbornik. Mala by som ist k nemu na operaciu 5. decembra.

DENISA
Ahoj,ja som 6 mesiacov po zakroku,bola som v Chirmed,operoval ma dr. Kacmar. Som spokojna,vsetci vratane sestier su velmi mili a ochotni. Hospitalizovana som bola 1 noc a potom som sla domov v doprovode. Je to tam male ale utulne. Drzim palce.

BABY TO ZE JE MODRINA PO ZAKROKU JE UPLNE NORMALNE.Je to len krv co zostala ako ked vam zoberu krv .Strati sa tak do 10 dni Cakanie na zakrok v Ba byva 1-2 tyzdne ale da sa objednat aj pol roka dopredu.

Katka neboj aj ja som sa bala a bola to pohoda.pO 5 HODINACH SOM SA Z NEJ VYSPALA A BOLA SOM FIT!

No u Minarovjecha sa caka podla toho kolko ma objednavok, ja som bola v maji a objednal ma na november. A stoji to 100 000 Sk. Ale je najlepsi, poznam baby ktore s nim boli velmi spokojne. Uz sa neviem dockat.

pegy mozes mi prosim povedat u koho si bola…ak sa na minarovjecha caka niekolko mesiacov ako tu niekto pisal…tak musim ist k niekomu inemu, zial nemam tolko casu…koho odporucas :)DIK

ahoj bet ak chceš ist skor chod do pooniumclinic ja som bola na konzultacii 3.9.a operaciu som mala10.10 dost rýchlo že yšlo ma to 87 000sk a som zatial spokojna som tri týždne po operacii držim ti palce

opravim tu kliniku je to posoniumclinic a operoval ma dr Fabry su tam milí a v ten den som isla aj domov

ahojte odpiste mi niekto som skoro tri týždne po operacii a v lavom prsniku ma sem tam tak trhne alebo pichne je to normalne dokedy ste pocitovali taketo bolesti ma to niektora z vas dik

ahoj mimi.neviem kto ta operoval,ale prečo nejdeš za nim?mna operoval dr.šiška,mala som podobny problem a všetko mi vysvetlil.do mesica mi ustupili všetky bolesti.držim ti palce

ahoj Dašadik za odpovd ja mna operoval dr Fabry ja som aj volala aj mi povedal že to je normalne len som chcela vediet či aj niekto iny mal taketo pocity a problemy idem v pondelok na kontrolu potých 10 dnoch po vybrani štychov tak sa ešte opopytujem ale dik za odpoved si ma ukludnila ahoj mimi

ahojte odpiste mi niekto bola som na dvoch konzultaciach u fabryho a u gubu jeden mi povedal že mi da inplantat pod sval a druhy že pod žlazu aky je v tom rozdiel neviete niektora poradit prosim odpište dik

ahojte som tri týždne po operacii a na hornej casti prs to mam take akoby som dost citila ten inplantat ešte sa to nejako upravi aké ste to mali tri týždne po operacii odpište diki

Sasa ja som tiez 3 tyzdne po op. a tiez to mam este vysoko.Malo by to klesnut tak do 6 tyzdnov po op.

ahoj pegy a ty maš inplantat na sval alebo pod žlazu a u koho si bola odpis a dik

ahojte damy, mam kamaratku Brazilku a jej vsuvali implntat pod sval cez podpazusie…znamena to, ze nema ziadne jazvy a vobec to nie je vidiet ani v podpazusi…viete mi povedat ci to tak robia aj u nas? Chcela by som ist na operaciu v januari…

ahoj bet.Mne tiež dávali implantát cez podpazušie a mám ho po svalom.Operovali ma v Banskej Bystrici v NovaMede.