Plastický chirurg

A aku znacku mas?

Ahoj. Ja mam 300 ml Nagor stredny profil, mala som B a teraz mam D kosik. Asi by som sla trosku do vacsich v Tvojom pripade, tak 320 az 350 cc. Este to zvaz. Iveta

Ahojte! Bol uz niekto z Vas na operacii prs v Trnave? Dik za odpoved.

Chcem sa vás kočky opýtať, tie čo ste si dali okrúhle implantáty, prečo ste sa rozhodli práve pre okrúhle a tie, čo ste si dali anatomické, prečo tie.

Ahoj Ema, ja som sa rozhodla pre okruhle kvoli tomu, ze su po prve lacnejsie o 30 percent, po druhe chirurg mi vysvetlil, ze vie docielit efekt kvapky ak pouzije implantat so strednym profilom. Ked postavis okruhly na bok, urobi Ti to efekt kvapky tak ci tak. Ja som chcela aj vyplnit dekolt a to ti anatom neurobi, ten ti doda objem hlavne v dolnom pole. Ale videla som vela fotiek, a nie je casto jasne, ktore su anatomy a ktore okruhle, dost zalezi na ulozeni.

Ahojte baby, ide niektora z vas 28.2. do IEM Pezinok k MUDr. Jezovitovej?

Ahojte. Tak mna to vsetko caka 21.2. :slight_smile: Tesim sa, neviem sa dockat. Budu mi to robit v TT v Euroclinik Dr. Marsal. Uvidime, ozvem sa ako som dopadla.

Ja idem 24.2. k MUDr. Ježovitovej na operáciu pŕs, bude mi dávať 450 ml, ale mne bude robiť aj nos, aspoň to budem mať za sebou na jeden raz. Bola som tam na konzultáciu a mala som dobrý dojem aj z doktorky, aj z prostredia, je tam veľmi príjemne, už nech to mám za sebou.

Ivet, super si mi to vysvetlila. Ďakujem :-). Ja som rozmýšľala nad anat. , pretože som sa bála, že s okr. budem vyzerať ako Pamela. Je pravda v tom, že na obrázkoch s anat. impl. ten dekolt veľmi nie je a kupovať si pri sil. zdvíhaciu podpr. je asi hlúposť. Je na Tvojich prsiach pri zbežnom pohľade vidieť že sú vylepšené, alebo sa javia skôr ako plné, pevné D-čka?

Ahojte. Mate niektora skusenost s doktorom Janom Lehockym ? Idem k nemu na operaciu zmensenia poprsia, budem operovana v Banskej Bystrici. Na fore ho zatial nik nespominal

Tak to budes mat skor za sebou, drzim ti palce. Mne bude davat 400 ml, ked sa mozem opytat kolkatky prsia mas teraz, ked si ides dat 450 ml? Aj mne sa tam velmi pacilo, hlavne doktorka je super, pobehala som viacerych a ona jedina vedela co presne chcem a za co som ochotna zaplatit. Jeden mi chcel len upravit prsia a za modelaciu nemal problem si vypytat 2200 euro, asi si myslel, ze nemam prehlad a o Interclinik sa ani nebudem vyjadrovat, krasne velke priestory, ale asi preto ma najviac pochopila Dr. Jezovitova, lebo je zena a vie co presne mi zeny chceme.

Boli ste niekto na operácii nosa u Dr. Červena v PK? Je to pravda, že na preväzy sa musí chodiť potom už do BB?

Ahojte baby, mate niektora skusenosti s Dr. Gubom? Alebo Dr. Siska? Vo februari ma cakaju konzultacie, a idem teda do toho aj ja. :slight_smile:

Janika, drzim ti palce, zajtra uz ides na opku vsak? Tak si sa dockala. Napis potom, ze ako si dopadla.

Juana dakujem ti, zajtra uz idem konecne. Potom napisem, ako do dopadlo.

Ahoj! Môžem sa Ťa opýtať, koľko Ti vyjde celé u Dr, Ježovitovej? Parametre by som mala približne tie, čo Ty, som rozhodnutá, len peniažteky ešte musím nazbierať, a doktorka je mi sympatická a píšu o nej len v dobrom. Rada by som kukla aj ne neaké fotky pred a po, nevieš poradiť? Ďakujem za odpoveď.

Caute baby, tak ako ste na tom ste pred opkou, alebo po ako ja? Ja som od zaciatku prakticky uplne v pohode, zajtra ma caka kontrola. 7.2. som mala opku. Pekny den.

Do vyhladavaca si daj jej meno ona ma vlastnu stranku a su tam aj fotky nielen s augmentacie ale aj tie, jej prace vlastne. :slight_smile:

Mna to bude stat 3300, mozno sa to zda vela ale nie je, nakolko viem co mi vsetko bude robit.

Ahoj evica, napíš aké to bolo po opke, a už môžeš normálne fungovať, myslím šoférovať a pracovať. Ďakujem za info