Plastický chirurg

Ahoj jujana, tak vcera som prisla domov, mam dost velke tlaky na hrudi, ruky dvihat nemozem bolia ma hrozne svaly, a najtazsie je pre mna zmena polohy z lahu do sedu a naopak, to ma iba manzel dviha a dava lahnut, sama to nezvladam, lebo mam bolesti a co sa tyka personalu v nemocnici, tak su perfektni od lekarov az po sestricky. Bolo tam super. Ty si uz skoro mesiac po op, kedy ta tie tlaky presli a kedy si si uz mohla sama lahnut alebo sa postavit z lahu alebo ti to este stale trva.

Ahojte baby, chcem sa spytat, som piaty den po op., ale mam bolesti v pravom prsniku a najhorsie je to, ak menim polohu z lahu do sedu, lavy ma neboli, iba ak zapajam ruky ale s pravym prsnikom je to horsie a trosku v nom citim, ako keby mi tam nieco vibrovalo. Je to v poriadku, ked jeden viac boli ako druhy a najhorsie su bolesti fakt pri sadani alebo lahani.

Ahojte, chcem vas poprosit o radu. Mam 167 cm a 50 kg doktor mi navrhol 300 ml pripadne aj 320 ml mozem, nebude to na mna moc vela? Som stihla, ale niekedy som mala 75 B a teraz tazko povedat po kojeni, je to mozno 75 A. Chcela by som vasie ne velke take mensie D-cka. Do akych rozmerov mam ist? Aku znacku Nagor alebo Eurosilicone rozdiel v cene je 120 eur pre mna dost, tak prosim radte! Dakujem.

To je uplne v poriadku, ty tam mas nove teleso a tvoje telo to musi prijat, zrazu ti to tam tlaci na sval atd., bolesti su ok, ale ked dostanes horucku, tak utekaj ku dr.

Lily, dakujem za vysvetlenie, pomaly sa to zlepsuje, ale aj tak ten pravy prsnik citim viac ako ten lavy a mam pocit ako keby bol vyssie.

To je opuch vo vnutri, tam ten rez na kapsu na implantat, tak to je ta rana, ktora ta teraz boli, ono to je vsetko surove, odpocivaj a daj tomu cas.

Ahojte babenky. Chcela som Vas niektoru poprosit o radu. Ma niektora z Vas mastopexiu? Chcela by som ju absolvovat, ale nie som si ista. Dakujem za odpoved.

Ahoj Jujana, ja mam tiez mat taketo a tiez idem do KE, ale neviem sa rozhodnut ci 300 alebo 320. Miery mame asi podobne, len som vyssia. Nemas nejake fotky, uz si po? Dakujem za info.

Ahoj, vobec nie je evidentne, ze mam urobene prsia, vyzeraju ako plnsia kvapka. Priatel povedal, ze keby nevedel, ze mam silikony, tak by ho to sameho nenapadlo. Uz mi aj zmakli, su ako moje.

Ahoj, ked sa nevies rozhodnut tak chod do vacsich, tam je rozdiel v projekcii iba 1 mm.

Ahoj, 19.4. idem na zvacsenie ku dr. Červeňovi, radi mi anatomicke implantaty, trosku sa bojim ci nebudu nizko a male. Dava mi 450 ml, pod sval. Prosim Ta, aku mas skusenost s anatomickymi s odstupom casu. Dakujem.

Ahojte dievcata, v pondelok som absolvov. augementaciu prsnikov. doktor mi dal 325 ml - polytech, no stale mam prsia nejake divne male. Opuch sa mi stratil, mala som zavedene dreny. Po akom case sa mi prsia vyformuju do pekneho tvaru? Diky :slight_smile: Laura

Ahoj Laura, ja mam ist teraz na bud. tyzden a mam mat 300 ml ale mne sa to zda na mna nejak vela, som dost stihla pod p. 75 obvod, tak vaham ale ked pises, ze 325 sa ti zda malo, tak som v soku, tak teraz vaham aj ja. Ake mas miery? A kde si bola operovana?

Ahoj Iveta, ake si mala miery pred tym a ake mas teraz? Ja sa bojim, ze mi 300 ml. urobi velke prsia. Isla by som tak do trojek max. Idem na bud. tyzden do KE a fakt mam strach. Neviem sa rozhdonut aku velkost, ci staci 270 alebo 300.

Ahoj Laura, ja som uz 6 mes. po. Konecny vysledok je az za take 2-3 mesiace. Ja som mala prvy mesiac jeden vacsi a druhy mensi. Ale teraz som maximalne spokojna. Mam 320 ml anat. a obvod 70 cm. Baby, velkost implantatov zalezi hlavne aj na tom, ake siroke mate boky. Teda ak chcete mat prsia prirodzene k postave. A nie ako Pamela.

Ahojte baby, ja som bola na opke 23.2.2011 u Mudr. Ježovitovej v Pezinku. Prvé 3-4 dni to bolo hrozné, ale už je v pohode. Neviem prečo, ale pravom prsníku stále cítim hore také tlaky. Dala mi gulaté 415. Kedy vám vyberali štichy? Lebo mne povedala, že až za 3 týždne.

Ahoj Zuzana, aj ja som tie prve 3-4 dni po op. mala v jednom prsniku aj vacsie tlaky aj bolesti, ale teraz v stredu to bude uz 3 tyzdne po operacii a je to uz v pohode a idem vyberat stehy v stredu, cize tiez po 3 tyzdnoch. Ale pravy prsnik mam od zaciatku operacie vyssie a lavy nizsie, akurat, ze mi ten lavy uz odpucha, pretoze aj ten som mala najviac opuchnuty a necitlivy. A impl. mám gulate 390.

Ahoj Maca a Janika! Maca chcem sa Ťa opýtať, ako sa cítiš teraz po opke pár mesiacov u dr. Tršku? A Janica ty si sa rozhodla tiež potom u neho? Uvažujem, že pôjdem asi k nemu, dosť ho tu vychvalujú, chcem aj ja antomické pod sval. Prosím dievčatá napíšte Vaše skúsenosti, ako sa cítite teraz, a či chodíte na kontroly, či Vám prsia od vtedy ako fungujú:) Ďakujem!

Ahojte kočky! Je tu niekto po čerstvom opke u Dr Tršku? Prosím napíšte skúsenosti a názory! Ďakujem!

Ahojte Zuzana a Janika! Môžete napísať, koľko Vám stála opka u dr. Ježovitovej? Veľkosť mi bola navrhnutá u iného operatéra od 360 do 405 ml. Podľa Vás anatomické by boli drahšie, vidím, že máte guľaté! Anatomické ste nechceli ani jedna z vás? Alebo doktorka Vám poradila. Ďakujem.