Plastický chirurg

Ahoj bodka, mne navrhla 415 gulaté Ježovitová. Ja som u iného na konzultácii nebola. Mne sa zdajú byť veľké ale snáď odpuchnú. Ja meriam 153 cm vážim 49, objem pod prsami 75 a boky 92. Ježovitová mi hneď povedala, že mám dobrý základ, nosila som predtým podprdu veľkosti B. Mne išlo aby mi vyplnila vrch prsníkov (predsa mám dve deti odkojené) ja som nechcela, aby boli väčšie. Preto navrhla guľaté.

Ahoj bodka, ja som bola v Kosiciach na op. Ja som vobec anatomicke nechcela, chcela som hned gulate, tiez mam dve deti, tak som chcela trochu vyplnit vrch prsnikov a mam 170 cm a vazim 56 kg, najprv som sa bala, ze budu velke, ale teraz ked odpuchli, tak je to akurat. Som spokojna. Ale predsa este jeden prsnik je vacsi, asi este poriadne neodpuchol.

Ďakujem Vám za odpovede! Tie ceny ste mi nenapísali :, Zuzana hlavne od Teba v BA by som chcela vedieť. Už mám 2 ceny z BA, tak by som chcela vedieť ešte cenu u doktorky, ak je to možné. Už aj tak mám taký zmätok, ktorého operatéra vybrať.

Ahoj bodka, ja som si dala robiť aj vrchné viečka. Ale prsia mali stáť 3100 eur. Viem, že u Červeňa je nižšia cena, ale dlho sa čaká, chcel ma objednať až júl - august. Ja som chcela ísť hneď, lebo som nerozhodný typ. U Ježovitovej som bola na konzultácii a hneď za týždeň som išla na opku.

Zuzana, mne je to tiež súrne, u dr Červeňa je už len termín konz. v máji a na opku možno už len budúci rok, som tam volala. Ešte môžem Ťa otravovať, či máš neaké info o dr Tršku v ŠNOP a dr Rácza v Interklinik. Dr Rácz je veľmi príjemný, u neho som bola na konz., majú tam teraz lepšie ceny (2.680), ale málo o jeho práci viem. Kočky tu o ňom veľmi nepíšu. A Dr Trška asi môže byť dobrý, ak o ňom píšu samé pochvaly. Len o ŠNOPke tu nemali dievčatá dobré názory, aspoň pri oper. nosov.

Ahojte ja idem na buduci tyzden k dr. Jezovitovej na operaciu a uz zacinam chytat nervy, ci som si vybrala dobre a ci a ci. Vsak to poznate, zajtra by som mala ist na predoperacne vysetrenie a v utorok na buduci tyzden ma to caka, doktorka mi navrhla 390 ml anatom. nagor pod sval. Zdalo sa mi to vela, ale nechala som sa ukecat. Nemohla by ste mi prosiiiim niektora z vas poslat foto, co vas operovala doktorka Jezovitova. Velka vdaka za pomoc.

Ahoj Karolína to máš veľkosť akurát, ja som bola tiež na zväčšení poprsia 2.3. u doktora Červena v Banskej Bystrici. On je perfektný odborník, som s ním spokojná. Ja mám 160 a 50 kg, mne dal 320 ml. a premýšľal, že by mi dal aj 390 ml, ale to už by bolo moc. Takže ti budem držať palčeky aj ostatným babám, ktoré sa rozhodnú pre operáciu. Pa :slight_smile:

Ahoj Dorota, ja som dva týždne po opke. Tiež som bola u Ježovitovej. Už som tu aj písala. Mne navrhla 415 Gulaté Nagor. Keď som si ich videla prvý krát, zdali sa mi byť veľké, ale teraz už mi začínajú odpúchať a zvykám si. Sú v pohode. Môžem sa spýtať koľko budeš platiť?

Zuzka, mala by som platit 3100, ja budem mat nagor 390 anatomy. Len sa mi trosku nepaci, ze odo mna nechceli sono prs, lebo ked uz tam nieco idu davat, mali by sa presvedcit, ci je vsetko ok. A ja koza som si to nechala na poslednu chvilku a teraz neviem zohnat niekoho, kto mi urobi sono - ja to chcem vediet pre moj dobry pocit. Sice mi vraveli, ze si to mozem urobit, ked uz ich budem mat, ale co mi to pomoze ked potom. Ty si si kde dala robit predoperacne vysetrenia?

Baby chcem sa spytat, kto ste boli u dr. Jezovitovej ako do prebieha po opke, kedy ste boli na prvej kontrole a ako to je s tou podprdou, ona vam nejaku doporucila, co mate nosit na stiahnutie tie prve tyzdne. Zacinam byt z toho nervozna.

Som 3 tyzdne po op. a jeden prsnik mam uplne iny ako druhy, pravy prsnik je akoby vyssie, teraz neviem ci je to opuch. Alebo mohol sa mi posunut tak implantat? Uz mam obavy. Mala z Vas niektora takyto problem, ci je to este normalne po 3 tyzdnoch, aby bol taky rozdiel v prsnikoch?

Dorota, krv mi brali u nás na stredisku a na interné vyš. som išla k ním. Pozor, platí sa 50 eur u ních za krv a zvlášť 50 eur u internistu. Mne sa zase to nepáčilo, že sa tam platí, lebo pri prvej konzultácii mi povedali, že všetko je v cene. Sono som si nedala robiť. Na druhý deň po operácii ideš domov a na prvú kontrolu sa ide po týždni. Dajú ti dole bandáž, lepšie povedané takú náplasť, pretrú ti to liehom, ktorý mňa osobne hrozne pálil. Ja mám háklivú pokožku a za ďalšie dva týždne sa ide na stehy. To mňa čaká na druhý týždeň v stredu. Dnes je dva týždne po operácii. Oni ti dajú tú sťahovaciu podprsenku. Prvý týždeň som sa nemohla sprchovať. Keď chceš kľudne mi napíš na môj e-mail.

Ahojte, ja už som 3 a pol mesiaca po a som s výsledkom spokojná, aj keď prvé dni boli tak hrozné, že som si varvela, že to za to nestojí, už som na bolesť zabudla. Stále však neviem, či už môžem ležať na bruchu. Chcela by som ísť na masáž chrbta, ale ešte sa toho bojím. Predsa len je tam tlak. A predtým som spávala aj na bruchu, tak by som sa k tomu rada vrátila. Stále sa neviem dobre vyspať, lebo aj keď už spávam na boku, mám z toho zlý pocit, že si to tam tlačím. Preto sa chcem spýtať napr. Danky, ktorá je 6 mesiacov po, kedy začala spávať na bruchu a prípadne kedy niektorá z vás začala cvičiť už aj vrchnú časť tela. Ja rada posilujem, ale zatiaľ nemám odvahu. Ďakujem za odpoveď.

Ahoj Gentiana, ja som zacala spavat na bruchu po 3 mesiacoch. Ale zo zaciatku som si ruky davala pod hlavu a vseliako sa odvihovala, aby som celou vahou nelezala na prsiach. Aj cvicit som zacala po 3 mesiacoch. Moc som ale nevladala precvicovat prsne svaly, kedze za tie 3 mes. mi ochabli. Mozes uz vlastne robit vsetko ako pred operaciou.

Mne bolo naopak sono odporučené doktorkou, lebo máme v rodine nádor prsníka. Predtým som bola na viacerých konzultáciách a sono mi nikde nekázali pred operáciou urobiť. Teraz som 4 týždne po op. a som spokojná.

Ahojte. Hladam nejaku kocku, co ide do BB k dr. Cervenovi na opku niekedy okolo 10 aprila. Potrebujem vymenit termin. Ja mam ist za dva tyzdne, 24.3. ale ochorela som. Dakujem.

Ahoj Danka, ďakujem za odpoveď. Tiež mám taký dojem, že mám vrchné svalstvo teraz veľmi slabé. Tak asi len pomaličky začať, snáď sa to do leta zlepší. Lekár mi odporúčal na začiatok plávať, ale to nestíham a ani ma to v zime neláka.

Ahoj ja idem 4. apríla

Sono ti urobia v Medissime, stoji 15 eur, ale potrebujes odporucanie od gynekologa alebo praktickeho lekara.

Ahoj Dominika, ja som bola v Trnave, možno ako prvú ma operoval, dr. Zachar v nemocnici (on inak operuje v Bratislave, ale začal aj v Trnave), som nadmieru spokojná, aj s prácou aj s prístupom, ak by si chcela vedieť viac napíš.