Je idem 19.4.
Ahojte, mam to od utorka za sebou, bola som mimo asi do vcera, prosim vas, kedy prejdu tie bolesti, kedy sa budem moct normalne pohybovat? Dakujem
Ahoj, asi tak za tyzden budes mat bolesti.
Ahoj Karolina, u kazdej je to individualne. Bolest by ti uz mala ustupovat. Ja som si uz na 4 den nedavala nic od bolesti. Do dvoch tyzdnov aj skorej by si uz ako tak mohla byt v pohode.
Ja som bola na operacii v stredu, ale tiez to neni boh vie co, uz by to mohlo byt lepsie, musime vydrzat, ked sme sa uz na to dali.
Dnes som dobrala posledne antibiotika, ale som slaba a bez nalady, nechcela by som hory prenasat, ale aspon sa citit fajn. Okrem ineho velkost 300 ml sa mi zda zatial nejak malo, ale hadam to bude inak. Podprsenka tlaci neskutocne a vstavanie je vrazda, ale uz sa celkom da. Vy ako?
Ahojte, prosim ma niekto skusenost s dr. Cervenom a operaciou brusnej steny?
Ahoj Ivi, nakoniec som si dala 300 ml nagor st. prof., ale mam pocit, ze nie ani C-cka, je to asi este skoro hodnotit, ale ked pozeram na tu otrasnu stahujucu podprsenku, tak sa mi to zda malo? Ake su tv. skusenosti? Dakujem.
Ahoj janika, tento isty problem mam aj ja, idem na reoperaciu. Pol roka musis cakat, ci sa Ti to nezlepsi, vtedy vraj dozreju tkaniva. Ja som si ten rozdiel tiez videla hned a zial mne sa to nezmenilo, len sa mi utvrdil ten rozdiel.
Ahoj Rebeka, ved aj ja sa toho obavam, ze to nie je opuch, pretoze som uz mesiac po op ale stale je to take ako v prvy den po operacii. A to si budes zasa platit vsetko a budes si davat nove impl. alebo tie, ktore uz mas iba opravia? Pretoze som citala, ze ked opravuju tie, ktore su uz v tele, tak je tam vacsie riziko infekcie.
Janika napis mi mail, na ktory ta mozem kontaktovat. Platit budem urcite reoperaciu, tj. 299 €, implantat este neviem. Mozno je riziko infekcie vacsie pri vymene implantatu, ale nic s tym nenarobim. Su zeny, ktore si davaju vymenu za vacsie a preziju, tak hadam aj ja.
Bolesti sú dosť strašné, ale len prvý týždeň. Potom sa to už dá a radosť z nových prsníkov ti veľmi ľahko pomôže zabudnúť na tú bolesť.
Ahojte baby, ktore ste boli u Dr. Cervena, tak ma zaujima ako robi prsia, ci rezom pod prsiami alebo pod pazuchou, alebo aj tak, aj tak a vybera podla pacientky. Nikde som nenasla foto po operacii ako prsia vyzerali, ale ho tu chvalite tak rozmyslam ned nim, alebo v Nitre k Dr. Mladekovi, kedze som z Nitry, vdaka za odpovede.
Ahojte, chcem vas poprosit o radu. Som 4. den po zvacseni prsnikov a mam palivu bolest pod pazou (vystreluje) ak nelezim v pokoji. Ta bolest je ako palenie, stipanie. Intenzivnejsie to citim na pravej strane. Neviete mi nahodou poradit? Nemate skusenosti? Dakujem za kazdu odpoved a radu.
Ahoj, ja som uz 10. den po OP a som uz frajerka. Uz je vsetko lepsie, ale taku bolest, ako opisujes, tak to som mala aj ja len vydrzat! Dokonca aj teraz ma boli stale viac ten jeden, co aj pred tym, takze cakam, kedy to prestane.
Dievcata, chcem sa opytat, ako ste sa sprchovali som obviazana a na vyberanie stehov idem az o 2 t., tak ako ste to riesili? Dakujem.
Ahoj Karolina, ja som sa sprchovala od polpasa dole, potom som si sprchla dajako ruky, a podpazusie som si umyvala mokrym uterakom. Samozrejme stahujucu bandaz som si nedavala dole.
Ahoj lenocka11, Dr. Cervena odporucam a ja mam rez pod prsiami a vobec ich nie je vidno.
Ahojte, ja som bola na operacii nosa pred 3 rokmi v BB u MUDr. Cervena a som velmi spokojna. Je prirodzeny a vobec nie je poznat, ze som na nejakej operacii bola. Odporucam.
Ahoj Dana, mam este otazocku kedy si uz videla, ze toto je tv. konecna velkost poprsia. Ja som 2 tyzdne po opke a uz by som brala aj vacsie, ak odpuchnu tak neviem.