Idem si platit plnu sumu reoperacie 300 € + cena implantatu.
Ahojte baby. Som uz dva mesiace po augmentacii prsnikov. Citim sa v pohode, ale na jednom z prsnikov, ked sa ohnem, sa mi urobi vzdy taka preliacenina do vnutra prsnika a je to take tvrde, ako taka mala ryha. Mala ste uz niektora taky problem, neviem, ci to je nejaky velky problem, alebo sa to upravi? Ked stojim, sedim v pohode nic, iba pri zohnuti.
Vysledok uvidis az za 3 mesiac od operacie. Poviem ti pravdu, ze aj ja by som uz chcela vacsie. Mam 320 ml a zdaju sa mi male, ale to preto, ze som si na ne zvykla.
Ahojte, robili niekomu prsia v Púchove?
Ahoj, mne v Púchove robili 26.11.2010 prsia, zatiaľ som spokojná.
Ahojte, viete mi poradit, ako mam dostat z pokozky to lepidlo po leukoplaste? Nemozem sa toho zbavit a som z toho uplne vyhadzana, mal niekto taky problem? Neviem ci je to z leukoplastu alebo z antibiotik, co som dostala. Poradte prosim, vdaka.
Ahoj lenocka, ja uz vyse roka sledujem diskusiu, tiez som zvazovala, ci Dr. Cervena alebo inde. Blizsie by bola NR, preto ma potesilo, ze som nasla aj info o nom, ze je dobry. U Dr. Cervena je to tazsie s objednavanim, terminy davaju uz na november pomaly. To je asi to najtazsie spravne sa rozhodnut a vybrat lekara, ktoremu bude cloevk doverovat. Drzim palce, aby Ti vsetko vyslo podla predstav.
Neviete mi poradit, po akej dobe sa moze spat na boku? Som 3 tyzdne po operacii, po zvecseni.
Pouzi aceton - odlakovac na nechty a potom oplachni studenou vodou. S pozdravom, MUDr. Belovic
Okrem Mládka v NR vrelo odporúčam Dr. Z. Zamboj, tiež NR robí aj v Púchove, ambulanciu má aj vo Vrábloch a v Žiari nad Hronom. Úžasný prístup, ochota, ústretovosť a absolútne precízna robota. Osobná skúsenosť.
Lekárenský benzín.
Ahoj dia, no ako si spokojna? Dlho som ta tu nevidela nic napisat, naposledy ked si mala ist na kontrolu, pytam sa preto, lebo si bola v Trnave u Marsala, co zvazujem aj ja. Pa
Zuzka, ja som 6 tyzd. po op. a lekar mi povolil az teraz spat na boku, ale ja som si uz zvykla na chrbte, uz mi to tak nevadi a ked si lahnem na bok, tak mam blby pocit, ako keby som si tie prsia stlacala a trochu mi to vadi, tak si lahnem zase na chrbat.
Ahoj, aj ja by som chcela ísť na operáciu nosa k MUDr. Červeňovi a chcela by som sa opýtať, že ako dlho si čakala na operáciu od konzultácie?
Ano, odporucam, krasna praca, profesionalny pristup, jednoducho super.
Ahoj darina, mozem sa ta opytat, ako to prebiehalo, dalo sa to zvladnut dve operacie naraz? Dufam, ze je vsetko v poriadku a tesis sa z pekneho nosa a poprsia. Oba zakroky naraz ti navrhla pani doktorka. Zaujima ma to, lebo som uvazovala nad podobnou situaciou. Dakujem Ti.
Suhlas, lekarensky benzin je vhodnejsi. Ja som to myslel tak, ze co dom da ako prvu pomoc.
Ahojte baby. Prosím Vás mám termín augmentácie 14.4. Nemá niekto nejaké referencie o Mediklinik v Leviciach? Resp. o Mudr. Bakošovi z Nitry? Prosím, už som chorá z toho, že o ňom nič neviem nájsť, to s ním naozaj nikto nemá žiadnu osobnú skúsenosť? Prosím.
Ahojte, kolko dni po operacii ste mali bolesti? Ja som bola na op. v pondelok.
Ahojte, poprosim vas recenzie na Dr. Zabavnikovu, nikde na nete sa o nej nepise, dakujem.