Rebeka, všetko nasvedcuje tomu, ze idem aj ja na reoperaciu, ale platit si nebudem nic, a impl. si nove tiez nedavam. Po akej dobe od augmentacie sa moze ist znova na operaciu, cize reoperaciu? Lebo ja som 7 tt po op., ale sla by som hned na opravu. No lekar mi vravel, ze asi v jeseni.
Ahojte, ani neviem ci to tu mam vobec pisat, som po opke asi mesiac vsetko vyzera ok, ked sa zobleciem prsia su krasne, ale cez tricko to nevyzera vobec nejak, pripada mi to, ze keby som povedala niekomu, ze som si dala spravit prsia, tak ma vysmeje, ze kde su? Mala som predstavu o trojkach cize C kosik, pred tym som mala neviem A-mozno troska B? Podla fotiek co som pozerala mali baby s 300 ml stred. profilom pekne prsia, odhadovala som, ze zhruba trojky ako u koho. Ked som bola na konzultaciach, doktor mi radil 300 ml., ze by som zniesla mozno 320 ml, ale odporucal 300 tak som to respektovala. Ked som si to merala doma s ryzou, tak tych 300 ml bolo az moc a teraz? No nemam ten pocit, urcite bez podprdy to nevyzera vobec vela max. na dvojky. Som strasne sklamana a nestastna z toho, ze ked som podstupila uz takuto zmenu a vyhodila tolko penazi, ten efekt bez podprsenky kt. som chcela dosiahnut je slaby. Prosim napiste mi sv. pocity pripadne skusenosti. Dakujem.
Ahoj po mesiaci uz nemusis nosit tu stahujucu podprdu? Dufam, ze ja nebudem mat taky problem ako ty, ja mam 350 ml, hadam bude dobre.
Kajka a kto ta operoval?
Ahoj Kajka, kto ťa prosím ťa operoval? No vieš, silikóny viac vyniknú v obtiahnutom tričku a v plavkách. Ja mám 400 ml a v mikine tiež nie je nič vidieť, ale keď si dám tesnejšie triko, tak poznať rozdiel. Aké si mala miery pred opkou pod a cez prsia a koľko máš teraz cez prsia?
Ľúdia si myslia, že silikónové prsia musia vyzerať ako bomby, že vôbec nevyzerajú ako prirodzené prsia.
Ahoj Kajka. Tiez ma caka opka, tiez mam navrh. 300, str. prof. a tiez ocakavam pekne, plne C. Som v strese, ci to bude stacit a to, co si napisala - mi pripada, akoby som to pisala Ja. Naozaj! Ake mas implant. - znacku? A vlozene pod svalom, al. zlazou? Kto Ta operoval, ze odhadol takuto vel. a pritom mas teraz o cislo menise, ako si chcela? Prosim, napis mi, Velmi ma to zaujima. Dakujem!
Lenocka11, aj si sa rozhodla nakoniec do NR? Ja totiz tiez zvazujem, lebo to je asi najtazsie vybrat lekara a kliniku. Drzim palce, aby vsetko dopadlo podla tvojich predstav.
Dobry den, som objednana na konzultacie k zvacseniu prs u p. Dr. Cervena na termin 29.04.2011. Objednana som uz 2 mesiace. Neviete kolko trva, kym sa po konzultacii dojde k vyslednej operacii? Dakujem velmi pekne za info. sp eva
Ahoj Maria. Prosim Ta, Ty uz mas “po”, vsak? Porad, ak mozes. Mam pred opkou a stale niesom rozhodnuta, kvoli velkosti. Mam siroky hrudnik, pod 83, cez 94. Vraj su to male A. Chcem plne C a navrh. mam 300 Nagor, str. prof., pod zlazu. Nechcem velke, vyrazne, ale ani male - ak uz idem podstupit opku a invest. tazko nasetrene peniaze. Bude to stacit? Ked som citala prisp. od Kajky, tak mam obavy, ako Ona mala “pred” a nechcem dopadnut tak, ze pocuvnem lekara a dopadne to zle / ze prsia budu male /. Doverujem nazoru odbornika, ale aj Ona doverovala a teraz ma male.
Zdravim dievcata, poradte! U Mudr. Cervena, ktory je vraj najlepsi a ma aj najlepsie ceny, to trva strasne dlho. Ja by som chcela prsia do leta, ale zasa nechcem ich dvakrat preplatit. Poradte niekoho tiez s dobrou praxou / povestou, za normalnu cenu a so skorsimi terminmy. Vdaka za pomoc. sp eva
Ja som cakala na operaciu od oktobra do aprila, pocula som, ze volne terminy ma az na buduci rok.
Tak to je za dost dlho, a si spokojna? Kolko ta to vyslo cele? Vdaka
Mam tri dni po tak to este boli ale da sa to prezit. Vyslo ma to cca 2300 eur, zalezi od velkosti, znacky a tvaru implantatov.
Ahoj Evka, no ja som čakala u dr. Červeňa dva mesiace na konz. a ďalšie štyri mesiace a opku.
Ahoj Michaela, chápem ťa, no ja som mala pred op. pod prsiami 78 cm a cez 88 cm a teraz mám 96 cm, nosím veľkosť 75 D, alebo 80 C a mám 400 ml VP. Vôbec nie sú veľké a nekričia na mne, sú primerané k mojej postave. Kľudne by som zniesla aj väčšie, ale som spokojná. No ty máš širší hrudník, nedal ti dr. vybrať medzi dvoma veľkosťami? Ak áno, tak choď radšej do väčších. Prečo si ideš dať pod žľazu, ktorý dr. ťa má operovať?
Evky, ty si si prečo nerezervovala hneď aj termín operácie?
Michaela, pozri si rozmery impl. a skús si metrom primerať, či ti to bude stačiť
A tebe robili len zvacsenie alebo aj upravu / modelaciu prs?
Tak to som teda nevedela, ze sa da rozervovat hned termin operacie. Zajtra tam zavolam, vdaka za radu.