Len zvacsenie
Zdravim dievcata, nemate niektora skusenost so zvacsenim prs na klinike v LLC v Ostrave alebo klinika Plastika Morava? Cenovo to tam vychadza all incl. do 2000,- eur, termin na konzultaciu o dva tyzdne, operacia 06.06.2011. To by bolo vsetko pekne, len neviem na nich zohnat nejake recenzie. Ak nieco viete, prosim, dajte vediet. Vdaka
Ahoj Maria. Dobre ranko. Odporucane mam 300, ale vraj si mozem vybrat aj 330, viac vraj nie, t.j. 360 a atd., lebo vraj by som vyzer. mohutne. Tych 8 cm mi staci, dufam, ze neodpuchnu a nemyslim, ze budu D, skor C / mam si objednat pooperac. podrs. 85D, ale rozmerovo som na rozhrani C-D / Pozerala som tabulky a ozaj, nemoze sa pozerat len na velkost, ale aj na znacku. Nagor, Eurosil., a kde budu vlozene. Co Ty na to? Prosim Ta, Ty mas aku znacku a kam vlozene? Ked Ti odpuchli, usadili sa, kolko sa zmensili? Ako dlho si “po”?
Ahoj Michaela, ja mám impl. zn. Eurosilikon a mám ich uložené pod svalom a rez mám pod prsníkom. Ja som mala po opke obvod cez prsia 100 cm a zhruba do troch týždňov mi klesol na 96 cm a to mi aj zostalo, takže som stratila 4 cm na obvode. Dr. mi tiež povedal, že budem mať obvod 100 cm a vidíš zmenšili sa, takže to neber doslovne, keď ti povie dr., že koľko budeš mať cez prsia, lebo to skoro vždy odpuchne. Mne odpuchli asi tak po troch týždňoch.
Ahoj Michaela, odpisala som ti dole. TZ. ze doktor ti povedal, ze ti 300 ml spravi cca. 8 cm na obvode viac? Vidis mne taketo informacie nevedel povedat, vraj to je tazko povedat. Viem, ze pod svalom to spravi mozno cca. 30% dole aspon som to tak niekde citala. Ked som mala opuchnute prsia, tak boli super! Az teraz cca. po mesiaci sa uz opuch stratil a vidim zmenu. Ten stredny profil vyzera prirodzene, su sirsie a teda aj na pohlad krajsie ale menej vystupuju do popredia, hlavne ked som ti to vyskusala len tak bez podprdy na tricko.
Maria, to je v pohode, nejde mi o podprsenku, kazda ma iny strih, tvar. To viem. Ide mi o to, ci mi tie 330 nagor, str. pr. , pod zlazou spravia pekne, plne C. Mensie nechcem! Kazdy si dava vacsie velkosti a Ja mam uz z toho chaos. Samozrejme, viem, ze zalezi od postavy a Ja mam 166 / 65, pod prs. 83-84, cez 94-95. Siroky hrudnik, taka stavba tela, takmer vsetky mate pod 75-77 a preto neviem, ake si mam dat, aby som bola s vysl. spokojna. Mohe maju cez prsia to, co mam Ja, pod prsiami. Tak neviem!
Ahoj Nora. Dakujem aj za Tvoj nazor, ale teraz som zmatena este viac. Ty mas tiez Nagor? Str. prof. 420 je 13. 1-4. 6 Mas pod svalom a z A Ti to spravilo C? Ake mas miery, pred a po? Pod prs. a cez? Precitaj si moje prispevky, miery a porad. Len velk. B urcite nie! To by mi nestalo za to, absol. opku, ist 1x v zivote pod noz a zapl. za to take peniaze.
Michaela a prečo ti chce dať dr. impl. pod žľazu, však väčšinou sa dáva pod sval, nebojíš sa, že prsia potom poklesnú? Neviem, či chodíš na omlazení.cz, v Čechách dáva veľa dr. pod žľazu, ale veľa žien sa sťažovalo, že im to potom dosť pokleslo.
Ja som mala cakat pol roka, ale uvolnil sa termin, po dvoch tyzdnoch som isla. Sestricky popros, ze v pripade, ze sa nieco uvolni, ze si ochotna prist aj skor, ona si Ta poznaci a mozno budes mat take stastie ako ja. Drzim palec.
Ahoj kocky, ma niektora skusenost s MUDr. Minarovjechom, chcela by som vediet aky je? A ake ma ceny, ja som pocula, ze je najlepsi a chcela by som pocut Vas nazor, ktore ho poznate. Dakujem za skoru odpoved.
Ahojte dievčatá. Chcela by som Vás poprosiť o Váš názor. Mám 21 rokov a veľkosť košíkov B. Moje prsia sú pekné, všetci mi to hovoria, ja by som však túžila mať aspoň D. A myslím si, že človek by si sny plniť mal. Avšak rozmýšľam, čo sa s prsiami stane, ak by som raz mala dieťa a kojila. Nebude potom potrebné operáciu zopakovať, prípadne nebude mi pri kojení vadiť, že budem mať implantáty? Chcem sa Vás opýtať, aký máte na to všetko názor?
Ahoj janette, ja mám 20 a na augmentácií som bola v pondelok. Doktor mi povedal, že implantáty nemajú žiadny vplyv na kojenie, ani na mlieko takže by to malo byť ok. Kamarátka si dala tiež spraviť prsia pred pôrodom a teraz kojí už druhé dieťa a všetko je v poriadu. Takže, je to len na tebe.
Ahojte, niesom rozhodnuta, aku velkost, kam vlozit. Kazdy radi inac. Citam, premyslam, az ma z toho boli hlava. Som z toho zmatena a tak som sa rozhodla, ze idem este na 1 konzul. a uvidim, co povie dalsi lekar.
Ahojte, chcela by som sa spytat, cca. kolko vas stalo u Dr. Zachara Medical centra zvacsenie prs aj s implantatmi, narkozou a podprsenkou, atd. Dakujem
Ahoj Kajka, az teraz som si vsimla, ze si mi pisala / dole /. Prosim Ta, pis hore, aby som to nasla hned. Dik! Takze, k Tv. prisp. asi tolko - mas pravdu, ako by som to napisala Ja. Clovek sa tazko rozhoduje, ked kazdej ta ista velkost spravi nieco ine, vel. B-C-aj D. Rozdiel jej aj ake implant. Nagor, E. S., atd. si ine, aj ked je ta ista velk. / staci pozriet tabulky / Ja uz tolko pozeram, ze sa mi o tom zacina snivat.
Michaela chod na konzultaciu, urcite bude si istejsia, ja si kazdy den vravim, ze som mala dat vacsie. Kto ma prst, chce celu ruku, uz som zabudla, aka som bola vtedy nestastna a chcela mat norm. prsia a teraz sa mi mali. Ale za tie peniaze to je asi logicke, ze clovek ma pochybnosti. Bez podp. vyzeraju dostatocne, ale pod trikom sa mi nezdaju nejake vacsie. Pravda ale je, ze ak si das vacsie k tv. telu, tak to mozes vyzerat umelo. Ale pod zlazu by som teda nechcela este to zvaz.
Ahoj baby, tak ja som pred troma tyzdnami bola na zvacseni a dali mi 410 nagor, anatom pod sval a doktorka mi vravela, ze to budu take vacsie C, teraz nosim pooperacnu podprdu 75C. Pred tym som mala pod prsiami 74 a cez 86 cm a nosila push up-ku 75A. Moja znama si dala pred dvoma rokmi robit tiez prsia a ta mi vravela, ze sa jej zmensili po case este trosku, takze urcite odporucam vacsie. Aj mne sa zdali po operacii velike, ale to je len otazka zvyku, ked sa roky pozerate na A-cka, tak sa vam potom C-cka zdaju velike.
Ahoj Zuzana. Ano, mas podobne miery, trocha asi mensie, vsak? Ja mam 83-84 pod a cez 94-95. Uz tolko uvazujem a premyslam, ze som z toho na nervy. Najviac snad z toho, ze ma kazdy odhovara od vloz. pod zlazu. Ty si sa uz rozhodla? Ja absol. este jednu konzul. a ak sa rozh. pod sval, tak myslim, ze budem uvazovat nad NAGOR 390 - 420. Chcem plne C, takze sv. predstavu mam a vdaka info, kt. som doteraz ziskala - budem sa pytat vsetko a uvidim, co mi na to povie lekar ako odbornik.
Ahoj Dorot. Takze si spokojna? Ake miery mas teraz? Vysv. Ti lekar, preco je vhodne pod sval a nie pod zlazu? Mala si predtym nej. zaklad - prsia? Precitaj si moje prispevky a porad aj mne. Neviem, aku velkost a uz moment. neviem, ani ci pod sval, al. zlazu.
Kajka, nieje to o tom, ze chceme nemozne, al. nedosiahnutelne. Mame urcitu predstavu a plasticky chirurg, kt. to robi niekolko rokov, by mal poradit, aby sme z toho, co mame teraz - mali take, po akych snivame. On to uz musi mat v oku. Kazda ma inu postavu, vahu, zakl. prsia, rozmery. Merala si sa, ake mas teraz miery? Pred a po? Podrsenku B, al. C?