Michaela, ano spokojna, kazdy doktor pracuje inaksie, takze je v tvojom vlastnom zaujme sa ho opytat, kam uklada implantat. Implantaty pod sval dlhsie udrzia svoj tvar, kedze ich tlaci prsny sval. Iba malo ktory doktor ti da implantat pod zlazu, vacsinou to je pod sval a najlepsie prsnou ryhou. I ked musim podotknut ulozenie pod sval je bolestivejsie a urcite dlhsie na rekonvalescenciu. Dost zavisi aj od toho, ake mas vyvinute prsne svalstvo. Ja som mala pravu ruku ak sa to tak da povedat vymakanejsiu a tak to este nemam na 100 percent uvolnene ako na lavom prsnikom proste ako keby si tam mala silno uviazany bezpecnostny pas. A este jedna osobna skusenost, vela bab tu pise, ze po operacii bolo za par dni ok. No nie vsetky sme rovnake aj ja som si myslela, ze za dva dni budem uplne v pohode no opak bol pravdou a este ked ma prepustili s nemocnice, tak sa mi pri tych vymoloch na cestach spravila krvna zrazenina, takze to bolelo tak teraz nechcem strasit, tak 8 dni pri kazdom stavani / takze by som tych prvych par dni bez manzela nezvladla /. Preto radim ak mozte ostante na klinike aspon dva dni, lebo po tomto obdobi je riziko krvnej zrazeniny skoro nulove. Ale to uz odbieham od tematu. Chcela som len povedat, kazda ste ina, takze radsej sa pripravit na horsiu variantu a potom byt milo prekvapena ako to islo ako po masle.
Ahojte, ako dlho sa nosí sťahujúca podprsenka počas dňa?
Ahojky. Chcela by som od Teba trošičku viac informácií o Dr. Trškovi. Mohla by si mi ich poskytnúť? Bol mi odporučený. Mne je treba robiť aj redukciu a aj zväčšenie by som chcela.
Ahoj Ria, ja som sa dnes objednala k MUDr. Minarovjechovi budúci týždeň na konzultáciu, tak som zvedavá čo a ako. Moja vynikajúca kámoška má u neho robené prsia a sú ozaj krásne. A viem, že je to jeden z najlepších odborníkov u nás.
Ahojte dievčatá. Môže mi niektorá z Vás napísať niečo, ktorá bola u Dr. Tršku. Chcela by som ísť k nemu na konzultáciu a na zákrok. Aké máte s Dr. Trškom skúsenosti?
Ahoj Nika, keď budeš ma info od Minarovjecha, tak mi prosím napíš všetko. Ďakujem pa
Mne sice nerobil prsia ale nos a mozem ti ho len odporucit. Som velmi stastna a zivot po operacii sa mi zmenil o 100% k lepsiemu. A najviac na tom aj tak ma vplyv dobreho a slusneho spravania chirurga, ktory sa na teba pri probleme nevykasle a to je dr Trska.
Ja Dr. Tršku odporúčam tiež, mne robil prsia a zvládol to bravúrne, je to najlepší chirurg na SVK, preto som bola u neho. Robí najkrajšie a najprirodzenejšie prsia a je veľmi profesionálny a milý. K inému by som ani nešla.
Ahojte dievcata, ma niektora z vas 300 ml stredny profil? Nemate pocit, ze mate male prsia mne sa po 6t. nejako dost zmensili. Prosim odpiste.
Prosim o referencie Dr. Ocenas, nic som o nom nenasla. Dakujem
Lucia ja som bola v novembri u dr. Očenáša a som veľmi spokojná, odporúčam. Ty sa kde k nemu chystáš?
Koľko Ťa to stálo eur? Dík
Kajka ja mam 330 ml a mam dojem, ze su male, ale este sa mi to upravuje.
Necelych 3 tis.
Bud. tyzden by som mala ist na konzultaciu do Puchova. Len pochybujem, lebo su tu same chvalospevy na dr. Cervena. Ked som tam volala, tak ma chcel objednat az o rok a to sa mi nechce cakat.
Ahoj Ria nenechas mi na seba mailovy kontakt?
Lucia, to je len retazova reakcia. Moja kamoska bola davnejsie u dr Ocenasa a ja som uz vtedy vedela, ze pojdem k nemu. Neboj je dobry, trochu drahsi od Cervena. Fakt som spokojna, keby som nebola, napisala by som to, lebo ja som az moc kriticka. Odkial si Lucka?
Prosím Ťa, nevedela by si mi poslať foto pred a po?
Ingrid, foto po ešte nemám, veď choď k nemu a vypýtaj si na pozretie jeho prácu. Je dobrý, ak sa ti páči prirodzenosť a precíznosť.
Ahoj kajka, môj email RIA444@azet.sk