Ďakujem. Ako dlho si čakala na konzultáciu?
Zajacik, ano musim uznat, mas naozaj nadherne urobene prska. Videla som tvoje fotky v galerke. Takze mozem potvrdit, ze dr. Ocenas ma tiez naozaj sikovne rucicky. Ja sice idem na opku k Cervenovi, ale musim uznat, ze aj druhi doktori vedia odviest skvelu pracu!
1 deň myslím
Lucy009 ty si tiez v galerke? Pod týmto nickom ako aj ty? A ešte jedna otázka, kedy máš opku?
Ahoj Ingrid, aj ja ho odporucam. Bola som u neho na prsickach pred dva a pol tyzdnami a super, strasne sa tesim, bo su krasne. On je velmi fajn, prijemny, ja mam iba pozitivne skusenosti. Neboj sa
Lucia, Zajacik ma naozaj super urobene prska, mne sa tiez velmi pacia btw, vyzeraju na viac ako 330 ml, co chvalim
Zajacik, ano som v galerke pod tymto nickom. Opku mam az v decembri. Chcela som na december, tak mi to vyhovuje, lebo byvam v zahranici a ked pridem na sk na opku, tak uz rovno aj doma presviatkujem.
Helou baby, ja som bola operovana v stredu, su to iba dva dni, citim sa stale lepsie a lepsie i ked prvy moment nadychnutia bol fakt zvlastny, ale o 15. h v den op som bola uz sama na WC, sestricky ma velmi chvalili a ja mozem len Ustav lekarskej kozmetiky na tematinskej odporucit, primar Guba + jeho team su uzasni vsetci.
Ahoj baby, mam na Vas prosbu, chcela by som Vas poprosit, ci mi nemozte poslat foto tej podprsenky po operacii, lebo zvazujem, ze pojdem na opku v lete a bojim sa, ci to nebude vidiet pod trickom. Prosim, poslite mi ju na RIA444@azet.sk Dakujem Vam pekne. Pa
Ahojte baby, ja som bola tento tyzden na konzultacii u MUDr. Cervena, pretoze by som si chcela dat urobit prsia. Objednal ma az na oktober, ale ja by som to chcela co najskor. Dal ma na cakacku a povedal, ze mi kedykolvek mozu zavolat na operaciu. Mate niekto skusenost s takouto operaciou v lete? Ak ste boli na cakacke, aj sa vam ozvali skorej? Dakujem.
Dievčatá neviete kolko stoji opka u Dr. Tršku?
Renatka, ja si myslim, ze to nie je problem operovat ani v lete, len na slnko ist a do tepla kupat, ci opalovat na to podla mna neajky ten cas budes musiet zabudnut, ja mam operaciu v sepmtebri u Dr. Cervena, tiez sa neviem dockat, no uz by som to mala najradsej za sebou. Odkial si?
Ahojte, ja premyslam ist na konzultaciu k dokt. Cervenovi na operaciu nosa, docitala som sa, ze je jeden z najlepsich. Boli ste niekto u neho na plastike nosa? Popripade viete o niekom inom, kto je vyborny odbornik na nosy? Vopred dakujem.
Ahoj katarinaf, prosim, nemohla by si mi poslat foto podprsenky po opke, chcela by som vediet, ci sa to da schovat v lete pod trickami, nakolko by som chcela ist asi v lete. Prosim bud taka dobra a posli mi to. Dakujem za odpoved.
Ahojte, som 3 týždne po operácií, doktor mi povedal, že si mám kúpiť podprsenku a kosticu vytvarovať a môžem ju už nosiť cez deň. Len neviem, či mám nosiť aj ten pás, čo nosím na tej špeciálnej podprsenke alebo nie. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte, ake mate prosim skusenosti, ak ide o problem, ktory je podla vas treba opravit? Je jedno, ci je to problem po operacii nosa, prs, usi, ja mam velmi zle skusenosti s chirurgami a uz si myslim, ze ak nejde o peniaze, kaslu na mna. Stalo sa mi to po operacii nosa, kde som mala nos viditelne nakrivo po operacii a ak som poziadala chir. o opravu, bol hrozne arogantny, neochotny a nemal velmi zaujem so mnou komunikovat, to iste sa mi stalo aj po operacii usi u ineho chirurga, ak slo o peniaze, bol mily, ochotny a ak mam teraz problem, zase som dopadla tak isto ako pri nose. Takze s nosom idem inam a budem znova platit a s usami musim ist znova inam, pretoze mam kazke ine. Je mi to velmi luto, pretoze som neratala s tym, ze budem vsetko hradit na dva krat, ledva som si odlozila na operacie a teraz znova vsetko hradit, prosim fakt su vsetci chirugovia taki namysleni a urazlivi, ak ide o opravu? Asi maloktory prizna alebo vidi chybu, radsej sa tvaria, ze je vsetko v poriadku, aj ked to nie je pravda.
Helou ria, zatim som oblecena doma 4. den po OP iba v zupane, nemozem si nic obliekat cez ruky, ako nahle to pojde, tak poslem, neni problem, ja pevne dufam, ze to vidno moc teda nebude.
Opka u Trsku stoji 2. 800 eur
Ahoj Lucy, ty si bola u Tršku na opke? Ak ano, ako si dopadla? Idem k nemu na konzultaciu.
Ahoj Tina, nie nebola som u neho. Ja idem k Cervenovi, ale pisala som dr. Trskovi mail cca pred 3 tyzdnami a pytala som sa aj na cenu a odpisal mi 2.800 eur.