Plastický chirurg

Pan doktor Trska je velky odbornik, skvela komunikacia, starostlivost, vysledok, vrele doporucujem.

Ria, tu podprsenku jednoducho nosit musis, tak ci tak, s tym sa jednoducho zmier a nie je ju vidno, pod beznym trickom urcite nie a ak by som ti mohla poradit, pytaj si ciernu, ak uz by aj ramienko vykuklo, tak je to prijatelnejsie.

Luxury, ahoj, pozdravuje ta spoluleziaca, ako sa citis? Citam, ze si spokojna, to je dobre. Aj ja som, nedala by som ich za nic na svete.

Ahojky, prva spoluleziaca, predpokladam, celkom fajn, uz po stichoch, velmi som spokojna, naozaj, prirodzene, zatial som rada, ze som do toho sla, obcas bolesti rano ako vstanem, inak uz nic, ta podprda mi na ne tlaci, a ako ty? Som rada, ze si spokojna :slight_smile:

Ano, prva. Rano mam tiez pocit, ze v noci skameneli, ale ked sa rozhybem, tak je dobre. Tebe robil s podpr. ryhy? Ja mam cez dvorec a tie jazvy su neskutocne, dokonale. Ked este casom “sprirodzeneju”, budu perfektne. Luxury, ma toto forum tiez svoju galerku?

Anitka, asi nie, neviem o tom, ja som si nejake fotky dala uz v tej galerke. Ano, ja mam jazvy pod prsom, ked zblednu nebudu vobec vidno, uz teraz ich nevidim, malinke a presne sa trafil do tej ryhy. Chvalim, ake sme spokojne, ze? Na zabitie:) Drzim nam palce.

Luxury, musela som sa pozriet a mozem ti povedat, ze su perfektne, gratulujem.

Anitka, dakujem, ja som spokojna, naozaj, tak oproti tomu co bolo - malicke a lemrave. Som presvedcena, ze si na tom podobne, ak nie lepsie, kedze si bola u Trsku, ze?

Ahojte baby, aj ja som bola na zväčšení pŕs u MUDr. Červeňa, ešte v r. 2006 (v decembri). Je to veľký sympaťák a odborník, naozaj. Ja som vtedy platili so všetkým dokopy 52 000, - Sk. Koľko to stojí teraz? A nebojte sa, zotavenie 2 týždne, ale ja som bola v McDonalde už 5 dní po operácii. Dá sa to zvládnuť. Kedykoľvek by som do toho išla opäť.

Lucy 009, ano, ano videla som ta v galerke. Ale ty moc neprispievas tam na fore, tebe je asi lepsie tu, vsak? S tou opkou to mas ako ja, tiez som si to dala v novembri, aby som cez sviatky oddychovala. Tak pevne nervy na take dlhe cakanie.

Dakujem, budem čakať. Potrebujem ju vidieť, aby som zbytočne nešla k doktorovi a pre podprsenku mu povedala, že nepôjdem na opku. Lebo ja si to možem dať urobiť len v lete, cez dovolenku a bojím sa, aby to nebolo vidieť v práci.

Aku znacku implantatov ti davala pani dr.? Dufam, ze vsetko ok a uz sa tesis z krasnych prs.

Ahoj nika, no čo bola si u Dr. Minaroviecha?

Dobre rano, poslem ti foto, ak by si chcela, ale na sukr. mail. Este su malinko opuchnute medzi prsiami, tak mne sa zda, ze su z predu take gulatejsie, ale som trpezliva a viem si predstavit vysledok, ked sa to usadi.

Baby, podla vasich skusenosti, ako dlho ste sa zotavovali po opke? Uvazujem nad zvacsenim prsnikov, ale bojim sa, ako potom zvladnem domacnost, kedze mam male deti, dik.

2 tyzdne.

Nie, pas nie, ten len doma s eslastickou podprsenkou.

Ahoj anitka, super, posli, milenkatk@gmail.com. Ja som tiez bola dlho opuchnuta a mam este troska to lave, mam naboku aj sinku. O dalsi mesiac to bude aj tak vyzerat inak, sa mi paci, aka si trpezliva.

Ja som sa citila dobre po tych 2 tyzdnoch (mam tiez male deti), tak som zacala doma upratovat atd. a potom mi opuchol lavy prsnik, myslela som si, ze mi praskne. Samozrejme, ze som skoncila v posteli na dalsie 2 tyzdne. Takze moja rada je, nenamahaj sa aspon ten mesiac, vnutri je to uplne surove a napuchnute.

Helou sisa, ja som 8. den po OP, citim sa dobre ale tak, ze sa postaram sama o seba, takze tie 2 tyzdne plneho fungovania rataj, teda kym budem moct.