Plastický chirurg

ahojte baby odpište mi mne lekar povdal že mi da inop. pod žlazu ale tu čitam že lepšie je na sval ma niektora pod žlazu môže mi napisat či je spokojna prosim odpiste mi

Cez podpazusie Ti mozu vsunut iba okruhly implantat, alebo prazdny, ktory naplnia slanou vodou. Jazvy nie je vidno ani ked mas rez pod prsom, uplne sa vstebaju. A pod sval je to bolestivejsie. Najlepsie je asi kombinovane, ciastocne pod sval a zvysok pod zlazu, ale iba ak mas tvarovany implantat.

Ahoj Janka,ja som bola u Dr.Šišku a vkladal mi implantáty pod sval, myslím že sú vtedy pevnejšie a mám malú jazvičku pod prsníkmi.Rozhodla som sa preto, lebo mojej kamarátke vkladali implantáty cez podpazušie a je to dosť viditeľná jazva.Som veľmi spokojná s výsledkom, už mám dva mesiace po operácii.

Ahoj Nina, zatial nemam dohodnutu konzultaciu, tento tyzden, by som tam chcela zavolat. Ty to uz mas dohodnute?

Ahoj Livka, ked sa mozem opytat, ako dlho po operacii si sa zotavovala, a kolko ta to stalo?

Ahoj Denisa,ani ja to este nemam dohodnute,ale tiez sa chystam,ze to urobim v priebehu buducich dvoch tyzdnov.Chcela by som to mat uz co najskor za sebou.Daj mi vediet,ked to uz budes mat dohodnute.

Janka nie na sval ale pod neho.Ja som osobne videla babu co ma impl.pod zlazou 10 rokov a prsia ma riadne ovisnute,ked tak si daj kombinovane ale sval drzi ten implantat a je to trvale nic ti neklesne

Ahojte baby,ma niektora z Vas skusenosti ohladom zvacsenia prsnikov s chirurgom MUDr.Viliamom Juraskom z Kosic?

Ok, urcite dam vediet. Ninka mas predstavu, kolko vyjde operacia? Dufam, ze do 70000 sa vmestim.

Deniska,ja som dnes volala do Chirmedu.Dohodla som si konzultaciu na 16.10…Myslim,ze by to malo vyjst do tych 70000.

LIZA
Ja som tiez chcela ist najprv k Jurasekovi,ale odporucali mi viacej dr. Kacmara z Chirmed…a som uz 6 mesiacov po a som spokojna…chod ku obom na konzultaciu a sama uvidis ktory Ta oslovi viacej…

poradte mi prosim nejakeho dobreho plastickeho chirurga v KE. chcem si dat upravit gynekomastiu. dakujem

cau mimi… prosim ta kde ti robil fabry rez? pod prsiami alebo cez dvorec?

Ahoj LIZA. Operoval ťa dr. Kačmár čo ťa to stálo a ako si spokojná. Ako dlho si mala bolosti? Nie som z Košíc ale chcela by som si vybrať jeho. Ďakujem za odpoveď.

LENKA
mna to vyslo na 63,000sk so vsetkym aj s predoperacnymi vysetreniami. Som spokojna,konecne som si uzila leto a nemusela mat mindraky. Bolesti su u kazdej individualne,njhorsie su prve dni ale kazdym dnom je to lepsie a lepsie. Do prace som sla na 12 den po zakroku.

moja, v žiadnom prípade nechoď do lokálky a určite nie do medical centra. Mám to za sebou a nikomu neprajem zažiť bolesti, ktoré som počas zákroku i po zákroku zažila. Dúfam, že ťa nevarujem príliš neskoro.
Viac info na misiska88@post.sk.

Ahoj Ninka, daj mi potom prosim vediet, ked ju budes mat za sebou. Ja som este stale nevolala, cakam, ked budem mat iste peniaze. Operaciu by som chcela absolvovat az v januari, ale konzultaciu niekedy v priebehu tohto mesiaca, ked to este stihnem. Pa

ahoj prosim ta mozes sa mi ozvat na e-mail zara77@orangemail.sk idem podstupit presne to co ty a tiez k Dr. Fabrymu… chcela by som sa popytat na zopar veci… budem ti vdacna dakujem

Tak ja by som Mudr.Šiškovi nikdy nešla stačilo mi, absolútne necitlivý pri lokálnej anestézie, všetko som počas operácie cítila s veľkými bolesťami a bolesti som mala skoro mesiac …

Ahoj Livka skomolila som ti meno prepáč. Som rada že si sa ozvala. Ja mám ešte veľa otázok ktoré ma napadajú postupne ak budeš chcieť odpovedz mi prosím. Za ako dlho si išla na rad od konzultácie. Robili ti všetky predoperačné vyšetrenia na klinike? Nemáš pocit že máš v sebe niečo cudzie,sú fakt také ako tvoje?A čo v práci všimli si zmenu? Ešte raz dík za odpovede.