Ahoj moni, presne ja som si dnes 8. den vyfenovala vlasy troska, a uplne som bola unavena, takze netreba to prehanat vsetko, treba cas, aj napriek tomu ze v den OP som uz o 15h sama bola na WC a od vtedy som vsetko robila sama.
Ahoj lucy, ja idem dr. Trškovi na konzult. teraz 9.5. a dr. Červenovi 24.6., tam je vraj dlhá čakacia doba, dr. Trška tam sa čaká cca. 2 mesiace.
Ahoj Tinka, ja som bola objednana na oktober s OP u dr Cervena. Sestricku som poprosila, ze ak sa nieco uvolni, ze keby dala vediet a hned v ten den mi volala a mam OP 12.05. Ze sa to stava casto, ze pacientka zrusi Opku. Takze tak.
Zrdravim dievcata, pisete tu o Galerii, ze tam mate fotky po OP prs, neviem to najst. Prosim poradte mi, ako sa tam dostanem. Ja mam OP 12.05. 2011 u dr. Cervena. Vdaka, sp evai
Ahoj, ja som rok po kompletnej rhinoplastike u Dr. Červeňa a som max. spokojná. Mala som ho hrozný / čo sám potvrdil, keď ma uvidel /. Len ľutujem, že som operáciu absolvovala až po tridsiatke a dovtedy som sa trápila. Moje komplexy sú preč a som so svojím nosom spokojná. Odporúčam, Maja
Ahoj Tina, ano mas pravdu, u dr. Trsku mozes mat opku do 2 mesiacov, tak mi to aj napisal do mailu. U dr. Cervena sa caka naozaj dost dlho, zevraj sestricka uz dava terminy az na januar. Ale ako to tu dievcata spominaju, stava sa dost casto, ze sa uvolnia skorsie terminy. Ja mam termin opky az 15. decembra, ale mne to tak vyhovuje perfektne, lebo ja zijem v zahranici a rovno uz doma aj presviatkujem. Tak ci tak som mala v plane prist domov na vianoce. Takze spojim prijemne s uzitocnym. Tak daj vediet ako pochodis.
Ahojte kocky, mam rok a pol po operacii, nic prijemne, v prvy den ale potom sa to da prezit, bez komplikacii, robili ma v Interklinik, doktor velky sympos a sestricky ok, robota celkom fajn, len mam 280 ml anatom. a dost male, aj ked mi neodporucal vacsie pre malo prsneho tkaniva. Termin mi dal cca. o 2 mes. po prvom rozhovore a vyslo to necelych 3 tis. eur, chcem sa opytat, neviete nejaku stranku fotos pred a po s oznacenim ml. implantatu? Dakujem
A hlavne najlepsie info o vsetkom poda chirurg, u ktoreho sa uchadzate na operaciu. Pokial nie je este pred samotnou operaciou, len pri rozhovore ochotny vsetko objasnit a poradit, to iste plati aj po operacii, tak takeho neriskujte, lebo potom s obavamy rozmyslat a predsa je to draha zalezitost a za tie peniaze musi byt adekvatny pristup a ochota zodpovedat na vsetky otazky, dotazy, takze nebojte sa hlavne otvorit usta a pytat sa ho aj na uplne vsetko, heh, aj od toho tam je a nejde len o krasu, ale aj zdravie, drzim vsetkym palce.
Ahoj Nikuska, ja mam mesiac po opke a bola som v Interkliniku, operoval ma Mudr. Racz, som velmi spokojna, zatial. Mne okrem augmentacie musel urobit aj pexiu. Mam 260 ml okruhle, viac sa nezmestilo pod prsne tkanivo, chcel 280 ml. Mne sa to vidi zatial dost. Chcem sa opytat, ci sa to este zmensi. Dakujem
Ahoj baby, ktoré ste po opke, mohli by ste mi poslať foto podprsenky, ktorú treba nosiť, lebo ja chcem isť v lete a neviem, či to schovám pod tričkom. Ďakujem.
Napríklad: Pooperační podprsenka zn.Lipoelastic tělové barvy. - Bazar Omlazení.cz google ti vyhľadá všetko, skús.
Po opke mi dali tuto: http://www.medicalz.com/plastic-surgery-breast-S021.htm ale prekazalo mi ze je “umela”, koli citlivosti na bradavkach, aj presivanie na kosikoch z toho isteho dovodu. Tak som si objednala tuto: http://www.voe.es/catalogo.asp?producto=61 je super a obsahuje aj bavlnu a ma dobry vystrih pod tricka.
Ema ahoj, ďakujem Ti veľmi pekne. Ty si po opke?
Misela, ďakujem pekne, ten druhý link mi nejde otvoriť a Teba kedy operovali?
Nikuska, ako to vyzera rok po OP, zmensilo sa to od toho vysledku, kt. si mala po 6 tyzdnoch. Ja mam 300 ml okruhle a zdaju sa mi po 6 tyzdnoch ovela mensie, tak o jedno cislo, cize som sklamana, kedze som toto podstupila, su pekne, ale male.
Baby, ake podprsenky nosite po 6 tyzdnoch, ja mam 8 t. po a na noc nosim tu stahovaciu a na den si dam normalnu s kosticami. Nosite aj push-upky? Pripadne chodite bez? Dakujem pekne za info.
Ja som po operacii cca. pol roka, ale stale spavam v tej elsatickej - som spokojnejsia. Cez den nosim s kostcou.
Vysledok uvidis, ked ti uplne odpuchnu a myslim, ze bolo to urcite viac ako mesiac, alebo dva, je to individualne, ked uz nebudu vobec tuhe, okrem toho mozes citit ten impalntat v prsniku, ale ze uz tie prsia budu poddajne, tak uz odpuchli a je jasny vysledok, ja osobne som bola dost prekvapena, po operacii vyzerali krasne velke, ale to je tym opuchom a potom zrazu sa dost zmensili, ale to je len zvyk, lebo po operacii, ked prsia velke opuchnute, tak clovek na ne s radostou pozera a aj si na tu velkost pomaly zvykne a potom zrazu sa o dost zmensia, tak uz to ani nevnima ako ocakavany vysledok a hlavne uz s tym nic nenarobis, dolezite je nepodcenit vyber velkosti pred operaciou a uvadomit si, co kazda chce, ale ked uz je po nej, tak sa uspokojit s tym co je heh, ja som to tak urobila, nie su tak napadne a aj ked to nie je moj zelany sen, no nemala som aj tak inu moznost, tak je to fajn, vzdy lepsie ako predtym. A aj ked to nemam ako tie krasne prsnate baby a aj si poviem na nejaku v plavkach, ze ma krajsie a vacsie prsia ako ja, co som po operacii tak vela sa zmeni psychicky, som taka sebaistejsia, ze uz ziadne lentilky pod kobercom ale pekne jablcka.
Kajka, precitaj si co som pisala Misele, ani nejde o tyzdne ale o opuch, ak ich mas uz poddajne, makkucke, ked sedis a nebolestive, tak uz by nemali byt opuchnute a velkost ostava a nebud sklamana, ked ich chcem do tricka vacsie, tak push-upka pomoze a ked sa vyzleciem, tak sice nie velike, ale krasny tvar a frajer je z nich hotovy.
Baby, tie co si este len idete dat prska, dajte si viac ako 300 ml. Ja mam 169 cm 50 kg, teda uplne utlucka postava, zaklad prs nijaky - nulovy, a mam 325 ml a nestaci mi, chcelo byto vacsie, v niektorych trickach to nie je ani vidiet, ze prsia mam. Mám ich 8 mesiacov a na dlasiu zimu 2012 idem urcite do vacsich, asi 450 ml. Pokial nemate ziadny zaklad, 300 ml je strasne malo.