Ivana, kde si bola, ked som potreovala radu ja, sice mi jedna kocka pisala, ze mam ist aspon na 320-350, ale lekar odporucal 300, tak som isla tiez, mam 167 a 50 kg a nie je to nic moc s podprdou, este ale bez tak niet sa cim chvalit, som sklamana.
Ahojky, tak trosku si ma povzbudila a potesila, ja som nechcela velke, ale nechcela som ani mensie, ale asi prirodzeny tvar a ten je asi aj na ukor velkosti, ak chces prirodzene, nemozes cakat velke, ak chces velke nemozes cakat prirodzene. Hmm. Nechcela som, aby mi prsia isli velmi naboky, co sa stava, ak si das neumerne k telu, ale chcela som ich mat urcite blizsie k sebe. Asi aj keby som si dala 330, tak by to velky rozdiel nebol a 360 by uz pri mojej postave bolo vela, tak sa utesujem. Stale sa pozriem a poviem si, ze skoda, ze nie su vacsie, ze som mala taku moznost a dopadlo to tak, som vdacna a stastna, ze ich mam, ale sklamana, ze to nie je ako som si predstavovala. Dost dlho som rozmyslala nad velkostou a myslim, ze ked som chcela tu prirodzenost, doktor zvolil skor mensiu velkost. Skoda
Ahojte baby, bola som u Dr. Cervena na konzultaciu, velmi profesionalny pristup, uplne v pohode. Objednali ma az na februar, ale ja si pockam. Lebo to bude urcite stat za to. Mam asi B a budem mat D, tak si to neviem predstavit. 400 ml nie je vela?
Ahoj, ja som bola tiez 29.4. na konzultacii, kedy mas termin operacie. Ja az na februar.
Lyly, aku mas vysku? Ja som bola vo stvrtok, daval mi 370 ml, meriam 176 cm, zaklad som mala mensie B. Vravel mi, ze na moju vysku bude tych 370 vyzerat tak prirodzene, ze budu atraktivne, ale na pohlad nebude vyzerat, ze mam silikony, tak uvidim ked odpuchnu.
Vysku mam 170, pod prsiami 76, ze budu pekne, tak som si nechala poradit, ved on to musi vediet najlepsie, este jednu otazku, tie implantaty si mam objednat domov?
To ti objednaju tam, ja som tie svoje ani nevidela.
To mas pravdu, 2 kocky, co tam boli so mnou to teraz lutuju, ak mate 0, tak vam je 250-300 ml malo.
Ahoj Maji. Tiez uvazujem nad plastickou operaciou nosa, mam 29 rokov a komplexy uz hrozne davno, stale nad tym uvazujem. Precitala som si kopec hodnoteni a poviem Ti, niektore ma zarazili, ze ten nos je este horsi a podobne. Malo pozitivnych hodnoteni, velmi malo. Tvoje ma fakt potesilo. Takze Dr. Cervena odporucas? Uvazujem nad nim. Mozem sa opytat? Aky zasah Ti robil? Velky? Pretoze mne treba aj sekat kost + zapasovat spicku nosa do tvare, kolko Ta tato operacia stala? Dakujem za Tvoju odpoved. Lucia
Lucka ahoj, no ako sa cítiš? Už sa ti určite lepší, videla si si už prsia?
Ahojte dievcata, mala niektora z vas operaciu v lete? Je pooperacnu podprsenku vidiet pod normalnymi tenkymi trickami? Ako dlho sa musi nosit? Termin OP mam 27.6. a planujem dovolenku koncom septembra, bude to vyzerat v pohode v bikinach?
Babenky, kde mozem najst nejake fotky prac (zvacsenie prsnikov) Mudr. Cervena?
Ahojte, chcela som sa spytat, ci ste si niektora museli hormonalne posunut menstruaciu, kvoli operacii? Ak ano dali vam norethisteron? A za aky cas ste mohli normalne fungovat? Ja mam termin 23.5. a 28.5. mam ist sestre na svadbu, zvladnem to? Dakujem.
Má niekto skúsenosť zo zväčšením pŕs pomocou kyseliny hyaluronovej - Macrolane? Prosím
Helou tereza, no ja som 3 tyzdne po OP a uz teraz mam dost problem, lebo ta podprsenka je dost hore strihana, takze ju vidiet, viac menej musis byt po krk zapnuta a to este dalsie 2 a pol tyzdna ma cakaju, takze ratam dni. V tom mega teple, co budes ty operovana fuha, tak nech ti to obdobie co najrychlejsie ubehne.
Ahoj, ja som týždeň po pexii a zároveň a zäčšení. Mám to naraz a robená som bola v Šaci a som spokojná. Bolesti ustupujú. Starostlivosť super a väčšia istota, kedže si v nemocnici. Cena dokopy cca 1 600 eur. Ostala som tri noci.
Baby kedy zacinaju odpuchat prsia?
Súhlasím s Tebou, ja som podstúpila operáciu v januári toho roku, výšku mám 179 cm, štíhla postava a veľkosť implantátu mám 475 ml. Som maximálne spokojná, menšie by som v žiadnom prípade nechcela, nakoľko prsia časom odpuchnú asi o 1 číslo určite, u niekoho o dve. Nosím veľkosť E, niektoré podprsky D. Prsia sú krásne. Baby, choďte do väčších určite. A to aj behám a cvičím. V športovej podprsenke kvalitnej to nie je problém.
Zdravim ta lucka, tiez by som to rada vedela, mam 445, stvrty den po OP a su neskutocne velke a tvrde, az sa mi zda, ze sa mi koza roztrhne. Dievcata dajte nam vediet vasu skusenost s tym odpuchanim. Dakujem. evai
Evi, ja som uz skoro druhy tyzden po a su tvrde ako kamen, tak sa bojim co.