Evai, lucia, u kazdej je to odpuchanie individualne. Niekomu odpuchnu rychlejsie a druhej pomalsie. Mne odpuchli tak cca po 6 tt a uz isli aj pekne k sebe. S usadzanim to trva trocha dlhsie aj do polroka. Takze, dievcata, chce to svoj cas a uvidite ako kazdy tyzden budu maksie a maksie. Drzim palce.
Ahojte, chcem vas poprosit o radu, som 9 t. po operacii a vsimla som si, ze mam jeden prsnik troska vacsi + bradavka ide troska do strany. Je to po takom case normalne? Uz nosim na den normalnu kosticovu podprsenku a na vecer pooperacnu. Je to normalne alebo sa mam zacat bat. Na kontrolu idem o mesiac, to budu 3 mesiace od OP.
Je to jednoduchy opuch
Po 9 tyzdnoch? Ved prsia mam uz davno odpuchnute.
Prosím, ak má niekto skúsenosť so zväčšením prsníkov vlastným tukom alebo so zväčšením pomocou Macrolane, prosím odpíšte. Ďakujem.
Ahojte baby. Viete mi povedat, ci mate niektora skusenosti s tym, ze mate jedno prsko po opke nizsie ako druhe? Ja som 8. den po operacii a prave mam asi o 1 az 2 cm nizsie ako lave a zacinam mat stresy, ze mi to doktor zle spravil.
Ja som si dala zvacsit prsia macrolanom a lutujem to uz dva roky. Uz po 6 mesiacoch mi macrolan z prs vyfucal, a bolo to drahe ako implantaty. Lekarka ma vsak na to upozornila. Ja blba teraz setrim na implantaty. Tak mi treba.
Ahojte.
Hľadám plastického chirurga ktorý dáva tvárové implantáty. Pomôžte mi prosím.
Baby co ste po opke uz viac ako 6 t. necitite sa blbo v podprsenke s kosticami? Ja sa stale bojim, aby mi to prsia nejak zle nevytlacalo. Napiste svoje nazory prosim!
Alena, ja som dnes mala 1x kosticovu, ale nic moc, neviem ci maly kosik alebo co, aj som mala otlacene prsia zboku, radsej budem nosit este bez kostic. Doktor vsak povedal, ze kludne mozem nosit kostice, ale mne je to zatial neprijemne.
Jana, podla mna to musi robit kazdy pl. chirurg. Ale viem, ze moja znama mi spominala, ze mala jeden taky implantat, co som do vtedy nepocula. Robila ju dr. Kernerova z BB.
Chodim sem denne citat toto forum, pretoze ma caka tiez operacia uz o tri mesiace, nedavno to bolo sest, ten cas bezi mam strach no dam sa na to, pretoze cely zivot sa divam na svoje prsia a nikdy som nebola s nimi spokojna od svojej mladosti dnes som presvedcena, ze do toho idem no zo strachom, pretoze to bude moja uplne prva operacia z coho mam najvacsiu hlavu je, ze musim dat prestavku antikoncepcii.
Baby prosím o radu, hnisá mi šitie, čo s tým? Ďakujem za každú odpoveď.
Pan doktor ti to zle spravil, zial. Davat na rady roznych internetovych for sa nie vzdy oplati.
Tak to máš veľký problém, ktorý musí Tvoj chirurg okamžite riešiť, inak prídeš o implantát!
Keli ako dlho si po operacii?
Sofinka, si este len par dni po operacii, tak si nemyslim, ze ti to lekar zle spravil ako pisala Alenka. Mas tam este opuch a prsia kym sa vytvaruju a dotvaruju sa, trva aj pol roka. Ked pojdes vyberat stehy, tak sa spytaj tvojho lekara, ci ti to este klesne. Lebo ja som mala osobne lavy zhora opuchnuty a po case si sadol. Ja som uz 6 mes. po opke. Neboj, urcite sa to este spravi, chce to svoj cas.
Ahoj, a antibiotika este uzivas? Urcite chod za lekarom nech ti to pozrie, pripadne skus homeopatiu staphysagria 5ch, ale urcite chod k lekarovi!
Ahojte, chcela som sa spytat, tie co uz mate po operacii, davali ste si nieco na hojenie ran, aby sa vam lepsie hojili jazvy? S cim mate dobre skusenosti? Dakujem.
Ahoj. Silikonove platky Epi-derm. Lepia sa 2-3 mesiace prakticky permanentne na jazvy, malo by to vyrazne pomoct, ale su drahe. Ale vraj velmi ucinne.