Plastický chirurg

Ahoj Ria, hej bola som, som objednaná na 5. septembra. Ale mám najprv korekciu pŕs a po pol roku implantáty mentor. Akurát stále neviem, či okrúhle alebo anatomické. Nejde o peniaze. Doktor preferuje anatomické. Mám kamošky, čo majú aj aj. Ale ja fakt neviem. Navrhol mi potom 350 ml, ale ja som mu povedala, že chcem 400 ml. A na tom aj budem trvať, kedže viem, že prsia odpuchnú a kamoška má 275 ml a nie je to veľmi veľké a dalšia 400 ml a príde mi to akurát. Len sa bojím, ako budú prsia vypadať po ich zdvihnutí. Nechce to robiť naraz, že prsia sa majú vyhojiť, sadnúť a až potom tie implantáty. A ty RIA?

LUXURY aku velkost a profil imp. mas? Pripadne kolko cm pod prsiami a cez? Pozerala som galeriu a mas to velmi pekne urobene. Co sa tyka podprsenky, tak stale mam blby pocit a lepsie sa citim bez kosticovej. Chcela by som, aby som mala v podpr. viac prsia pri sebe, ale necitim sa tak dobre, asi treba este pockat.

Z mojich vlastných skuseností doporučujem Dr. Červeňa z BB. Robil mi prsia cez pazuchy, takže nemám jedinú jazvičku, teraz mi zvačšoval pery a na jeseň mám termín na nos. Som z Bratislavy, ale tu to je o ničom. Pobehala som Ružinov a aj súkromné kliniky, ale cenovo je to aj o 40 percent viac. A ako viem k Červeňovi chodia všetky modelky, televízne moderátorky a asi vedia prečo. Aj jeho prístup je nielen profesionálny, ale aj ľudský a neberie pacientky ako tovar, ale aj po operácii sleduje pacientku až do úplného zhojenia a to sa mi veľmi páčilo.

Prosim vas, ak idete na sukromnu kliniku na reoperaciu, tak co vsetko sa hradi znova? Napr CA, ubytovanie a obvazy? Je to tak vsade? Nikde vam uz nedaju CA v ramci reklamacie zadarmo?

Zajačik máš pravdu, bola som velmi radikálna. 1-2 cm sa može upraviť a može to byť spôsobené opuchom. Držím palce.

Alena, dakujem a ty si kolko po op? Ja mam anatom 360 + 320 g, vysoky profil. Pod mam 72 cm a cez 90 cm ja este stale nosim bez kostic, plavkovy strih, uplne najlepsia, netlaci mi vobec na prsia, makka. Budes mat pri sebe, len vydrz, mne teraz prsia uplne inak uz vyzeraju v podprde, uz ich tam viem aj dat a uz ide aj k sebe, ale pasuje mi iba korzetovy strich alebo ten plavkovy.

Ahoj baby, ako si môžem pozrieť galériu? Mohli by ste mi poradiť? Ďakujem

Ahoj baby, ako si môžem pozrieť galériu? Mohli by ste mi poradiť? Ďakujem

Luxury, ja som 13. tyzden po opke. Ale mam stredny profil, takze je to viac do sirky a nie do vysky. Teda mas jedno 360 a druhe 320 koli asymetrii? Tvoj vysledok je super!

Alena, tak si viac po opke ako ja, no ja este budem do 3 mesiacov nosit bez kostic, az potom zacnem kosicky, ved potom si este uzijeme tie prsia spolu, urcite to nesil, ked to tak necitis. Ked som pozerala galerku, na fotkach som nevidela moc rozdiel medzi strednym a vysokym, ja ani nemam dojem, ze mam vysoky, ze by som dako trcala - ano, mala som asymetriu, dakujem, musim povedat, ze uz sa citim sexi a nehanbim sa vyzliect.

Helou alenka, ja som presne 6. tyzden po OP, a tiez mam na sebe uz novu podprdu s kosticami, prvy den bol divny, ale uz sa v nej citim dobre, ale tiez mam taky pocit asi ako ty, ale kedze verim Dr., tak ju nosim cez den a v noci + na sport mam tu sportovu z kliniky, neboj bude to kazdym dnom lepsie a lepsie.

Ahojte vie mi niektora z vas poradit aku znacku implantatu zvolit?

Ahoj Mata, uplne si mi napisala z duse, tiez sem chodim denne a citam prispevky, aj ked som si toho vedoma, ze kazda mame inu imunitu, prach bolesti a kazda sme individualna. Tiez chcem ist na opku, bola som na jednej konzult. a teraz 16-ho idem na druhu. Tiez sa bojim, ale pri pohlade na moje vykojene a vytahane prsia mi je zle. Odhodlala som sa a chcem to podstupit aj napriek tomu, ze som si vedoma aj neziaducich ucinkov. Videla som uz vela urobenych prs a vsetky boli super, tiez tuzim po peknych prsiach aj napriek tomu strachu. Tak dufam, ze nam to dobre dopadne. Ty ides kedy a ku komu na opku?

Ahoj, aj ja som objednaná na konzultáciu k doktorovi Červeňovi, ale až na október, až vtedy je voľné miesto. :frowning: A že operácia pŕs by pripadala do úvahy až v marci budúceho roka. A chcem aj nos operovať, najradšej by som to chcela naraz pod jednou narkózou, ale to sa asi nedá, neviem. Mám 28 rokov, 2 detičky a dostala som darček od manžela, splniť si tieto 2 sny moje prsia a nos :), veľmi sa teším, ale aj bojím samozrejme.

Luxury, vysoky podla mna viac vynikne bez podprsenky. Mne sa zda, ze je to lepsie, idu mi tak viac na sirku, co vyzera vzhladovo naholo fajn, ale pod trickom to az tak nevynikne (skoda), ale neplanujem chodit bez, takze mi to nevadi, ale mohla som si dat vacsie, ked tak citam, ze mame pod prsiami rovnako (skoro) aku velkost podprsenky teda nosis? Ja s kosticou 75C a pred tym 75B s desiatimi vypchavkami.

Milá Oľga, tak to si behala zle. Dr. Červeň nie je zlý, ale dinosaurus. Dnes sa zväčšenia robia aj iným spôsobom a hlavne aj s inými implantátmi. Z Ružinova utiekli dobrí plastickí chirurgovia do súkromných kliník. Len treba lepšie hľadať, aj ceny! Možno Interklinika, alebo aj ďalšie.

Janka, môžeš mi povedať, kde Ti to robili?

Mirka, aj ja sa len mozem pridat. Okrem Ruzinova, kde uz su len prednosta a primar z cias socializmu, vsetci dobri su na roznych klinikach po celej BA. Ja som napriek tomu bola v Estetic Clinic u Minarovjecha, kde som platila 15 eur konzultaciu, na Zahradnickej u Trsku a v Interkliniku u Hederu, kde obaja skonzultuju zadarmo. Vsetci ponukaju tu istu znacku implantatov, len neskutocny rozdiel je v cene. Medzi Estetic Clinic a Interklinik je rozdiel az 900,- eur a to Minarovjech len konzultuje a ordinuje v sukromi, ale operaciu robi zas len v ruzinovskej nemocnici, co ma pri jeho cene nemilo prekvapilo, Hedera to ma super, aj prostredie, aj najnizsia cena, ale nakoniec po precitani mnohych prispevkov som sa rozhodla pre Trsku, ktory je niekde v strede, ale urobil na mna dobry dojem. Takze o tyzden by som to uz mala mat za sebou, tak sa ozvem. Aby ste mali dobry pocit, ze vase rozhodnutie je spravne musite pobehat viacerych doktorov. Teraz je uz vela klinik, tak si je naozaj z coho vyberat.

Alena, teraz co mam, mam 75B, bez vypchavok, ale nie je mi uplne dobry. Potrebovala by som kosik C, obvod 70, mozno aj 75C by mohlo byt ok, len nemam cas behat po podprskach. Pri plavkovom strihu mi mensi kosik nevadi, kedze je bez kostic a naboku ma nic neomina. Tam, kde kupujem nemali ten strih v C kosiku, ze sa nevyraba. B sa dalo ledva ledva, ale nesmiem dat vypchavku, bo potom uz mam bradavky vonku. :slight_smile: Uvidum co bude o par mesiacov, este stale sa menia.

Ahoj dominika, ja mam termin u Cervena na 24.6. a kamoska so mnou nepojde, ak chces ten termin, mozeme sa dohodnut.