Ahoj, ja som u Trsku platila za konzultaciu 17 €.
Tina, on si to odrata z ceny operacie. Ja som platila 15 €.
Cauko baby, pozorne citam vsetky fora plastickej chirurgie. Na jesen sa chystam na augmentaciu a stale sa neviem rozhodnut. Bola som rozhodnuta ist k Dr. Minarovjechovi, ale som sa zlakla tych negativnych ohlasov, ktorych je na neho stale viac. Ku mne bol sice prijemny, ale ked ma meral, som si vsimla, ze sa mu hrozne triasli ruky a aj dalsia znama radsej tiez isla na viecka k Dr. Gubovi do Petrzalky a je velmi spokojna. Vsetci tu chvalia aj Dr. Trsku a Dr. Cervena. Vie mi niekto poradit?
Janka, ak si z BA, tak jednoznacne Trska, ma krasnu pracu, na prsia je asi naj.
Ahojte baby, prosím Vás kde (resp. ako) si môžem pozrieť galériu týkajúcu sa plastiky pŕs, neviem to tu nájsť. A ešte: ktorá z vás bola na konzultácii u Dr. Tršku? Kde sídli, pretože som včera bola konzultovať s Dr. Hederom v Interkliniku, no akosi ma neoslovil jeho neosobný prístup a keď som si pozerala refencie Dr. Tršku, raz som našla, že pracuje v areáli Interkliniku a potom zasa, že v TOP-Clinic na Ambroseho, tak neviem. Aby nevznikla hlúpa situácia, keď sa tam opäť stretneme s Hederom. Ďakujem.
Peťa, už si našla tú galériu? Ani ja ju nemôžem nájsť, poraď. Čaká ma operácia o tri týždne u Dr. Červeňa a trošku mám strach, či to neprehnal s tou veľkosťou, navrhol mi 350 ml a vysoký profil, guľatý tvar. Som dosť nízka, nebude to veľké? Rada by som videla nejaké fotky.
Prosím, prosím, poradí mi niekto plastického chirurga z Košíc? Má tu niekto nejaké skúsenosti s plastickými chirurgmi v Košiciach? Prosím.
Ivka ahoj, chcem Ta poprosit o informaciu o Minarovjechovi. V poslednej dobe sa tu dost kritizuje, a ja chcem ist na opku len k nemu, ze vraj je najlepsi a najskusenejsi. Chcela by som Tvoj nazor, ze aky je podla Tvojej skusenosti. Ja ho zatial poznam len cez telefon. Dakujem za info.
Lucy009, poraď mi prosím, ako sa dostanem do tej galérie. Idem na operáciu o tri týždne, obávam sa veľkosti zvolených implantátov, chcela by som to vidieť. Dík za radu.
Lili, nie stale nic. Nenasla som. Ja som bola este len na prvej konzultacii. Som zvedava co mi povie Minarovjech. Aj k Dr. Trskovi zrejme pojdem. Prvy mi povedal 320 ml a 360 ml, anatom (kvoli asymetrii) - (obvod mam 80 pod prsiami). Ze vraj viac by nedaval, aby nesli prsia doboku a prilis odhora. Co by asi nebolo pekne. Len aby neboli male. Ale zasa si myslim, ked clovek nema roky nic, take D by bola zataz asi aj na organizmus. Ale neviem. No ak mi povie iny lekar viac, isto budem uvazovat aj o tom.
Caute baby, mate prosim vas niekto skusenost s dr. Mladekom z Nitry alebo dr. Trskom z BA? Nezijem na slovensku, preto sa musim rozhodnut pre doktora este pred tym, ako sa s nim stretnem. A tito dvaja mi nakoniec zostali, dakujem za info.
Ide niekto 23.6. do Novamedu na prsia?
Ahoj, ja idem, ale nie v júni. Na prsia aj nos, v jednej anestézii mi to spraví naraz. Veľmi sa teším, a aký tvar pŕs, akú veľkosť budeš mať? Ja som veľmi štíhla a myslím že aj 300 ml bude moc, tak asi 250-270, nechcem vyzerať umelo. Ty ako?
Ako to myslíš dinosaurus? Nechápem.
Tini, si zlatá, ale ja potrebujem termín až od 1. októbra, kedykoľvek, lebo s mužom pracujeme od apríla do 30-teho septembra a od 1.10 môžem kedykoľvek ísť na zákrok, takže mne to teraz nepripadá do úvahy, zajtra idem akurát na konzultáciu, už sa teším, len dúfam, že niektorá žena odstúpi a zavolajú mne, ale najskôr až od 1.10.2011. Nebojíš sa? Aký profil a akú veľkosť Ti MUDr. Červeň odporúčil? Kolko vážiš a meriaš? A kolko máš cm pod prsiami? Ďakujem za odpoveď.
Ivka ahoj, chcem Ta poprosit o informaciu o Minarovjechovi. Poslednej dobe sa tu dost kritizuje, a ja chcem ist na opku len k nemu, ze vraj je najlepsi a najskusenejsi. Chcela by som Tvoj nazor, ze aky je podla Tvojej skusenosti. Ja ho zatial poznam len cez telefon. Dakujem za info.
Baby ja som uz z toho blb, naozaj, niektora hovorite, ze nedavajte si menej ako 300 ml, ze to je malo, niekto naopak, ale ked ja mam 170 cm, obvod pod prsiami 70 cm a vahu 50 kg, nebude na mne 500-ka moc? Nechcem aby vyzerali umelo, ja uz neviem, podla coho vyberat, baby prosim, poradte mi prosim.
Pomýlila som sa, nie 500-ka ale 300 ml, nebude to moc? Vysoký profil okrúhle 300?
Ahoj, ja meriam 160 cm, vazim 50-52 kg, pod prsiami 78 cm. Mne dr. doporučil od 305 ml do 405 ml, vraj že by mi spravil pekne 2-jky slabe 3-jky. Ze mam dostatok tuku, tak budu vypadat prirodzene. Ako si dopadla na konzultacii a Tvoje miery? Ja si asi vyberiem nieco medzi, nechcem velmi velke, take prirodzene, hlavne nech mam nieco viac ako mam teraz. Jasne, ze sa bojim, ale ta tuzba po prsiach je presne tak velka ako strach.
Dominika, nedavaj si gulate, si chuda, budes to mat ako dve umele polgule ako aj ja. Mam podobnu postavu a dala som si gulate a lutujem to. Chcem ist na reoperaciu na anatomicke, lebo je to strasne neprirodzene a umele. Ten prechod mi nezmizol ani po case a hambim sa za ne.