Plastický chirurg

Ahoj, no presne toto si aj ja myslím. Že gulaté budú na mne ako dve velké vianočné gule. :frowning: Aj ja si myslím, že anatomické do tvaru slzy, tie sú prirodzenejšie. A Ty si si prečo nedala anatomické, ale guľaté?

Ahoj Kajka, ja sa zas bojím opačného efektu, prsia nemám teraz žiadne, o tri týždne idem na operáciu, odporučili mi 350 ml, okrúhle, bojím sa, že to bude veľa. Poraď mi, kde si pozerala fotky, kde ja aj veľkosť vkladaných implantátov. Rada by som to videla. Ďakujem.

Dominika, lebo ma ovlyvnil doktor, ktory dava vacsnou gulate. Ale bohuzial, mala som dat na seba. Je mi z toho do placu a to neprehanam, nepacia sa mi. Je to proste tak, ze sa vyzlecem a tam silikony. Nikto nezapochybuje, ci nahodou nie su prave a z toho mam depresie. Su pekne, ale umele a kazdy to vidi. Ja som nemala ziadny zaklad, mozno keby som daco mala, bolo by to fajn. Ale takto je to desne.

Zlakla som sa, 500 je dost vela, Cifrova, 300 bude malo, minimalne chod na 350, urcite.

Aj ja mam okruhle pod svalom a su pekne, okruhle su krajsie, nie su vobec ako dve gule.

No to mi je ľúto, že si nespokojná. Ja som práve prišla z BB a doktor Mudr. Červeň mi rozhodol anatomický tvar, veľ. 305 ml a rez pod pazuchou, tie anatomické vyzerajú prirodzene, sú do takej kvapky. Som veľmi zvedavá ako to bude. Aj tá veľkosť či bude dosť, ale hádam hej, vravela som, že nechcem velikánske, ale normálne stredné.

Mudr. Trska operoval aj mna, v pondelok bude 3 tyzdne po operacii. Ja ho vrelo doporucujem a som s jeho pracou spokojna, je to velmi prijemn doktor. Ja som bola na konzultacke len unho a mala som z neho strasne dobry pocit a doveru, ze som si hned zajednala termin u neho, aj ked je drahsi, ale mam pevne symetricke prsia po ktorych som vzdy tuzila a citim sa konecne zenou. Ak by si mala este nejake otazky, rada odpisem.

Tini ahoj, prave som dosla z BB. Mam urcene 305 ml anatomicke, rez pazuchou, doktor bol uzasny, velky sympos a zlaty clovek, velmi mi sadol. Dufam, ze nebudem mat male, ale asi nie, nechcem velke to som mu aj povedala. Meriam 170 cm, vazim 50 kg, pod prsiami obvod mam len 65 cm, chuducka. Takze 305 ml bude Ok si myslim. Aj nos mi ide operovat, mam ho vacsi, tak sa tesim.

Ahojte, mam ist na konzultaciu do Novamedu 06.10., je to dost daleko, nema niektora skorsi termin, ktory nevyuzije? Vopred dakujem.

Dominika, super, zavidim ti. Gulate som videla pekne iba na babach, ktore mali zaklad, ostatne su umele polgule. Budes to mat pekne, prirodzene. Ale anatomicke pazuchou? To by som neriskovala. To sa velmi zle modeluje. A ked sa mu to pretoci pri vkladani, co potom? Ale drzim palce. Aj velkost mas ku svojej postave perfektnu.

No dúfam, že sa mu to neotočí, pevne verím, že vie čo robí, nestraš.

Pipajs a kolko si cakala? O kolko je drahsi? Mozes napisat, kolko to vyslo teba?

Ja mam 300 ml okruhle, stredny profil a nie je to nic velke, su aj pohladne, pekne, ten stredny profil spravi svoje! Vysoky sa dava vacsinou, ked su ovisnutejsie prsia. Nebala by som sa toho pod - prsiami mam 73 cm.

Ahoj Dominika, prosim Ta das mi vediet ako dopadla tvoja operacia prs aj nosa? Aj ja rozmyslam nad tymito dvoma operaciami u Mudr. Cervena. Kolko ta to vyslo? Dakujem, Gabriela.

Gabi ahoj, dokopy ma to vyšlo všetko spolu do 3500 EUR. Jasné dám vedieť ako to dopadlo, ale to je ešte ďaleko, až november : (

Ala a ake prsia si mala povodne, akej velkosti?

Dominika tebe, aj všetkým ostatným dievčatám, ktorých t čaká, držím prsty a tým, ktoré to majú za sebou a sú spokojné závidím, ale samozrejme prajem, aby sa už vždy cítili sebavedomo. Aj ja sa zahrávam s myšlienkou niečo so sebou urobiť, len mi chýba odvaha. Ale zašla som som, tak teda verím, že pri Vaších písmenkách sa aj ja konečne odhodlám. Opatrujte sa dievčatá.

Ja som cakal asi mesiac na operaciu od konzultacky. Je o nieco drahsi. Mna vyslo vsetko komplet 2850 € + som platila jeden den navyse, ked som mala zavedenu drenaz 63 € na noc. Operoval ma v pondelok a mala som ist domov v utorok, ale aj s drenazou a v stredu by som musela aj tak ist do nemocnice na vybratie a nechcela som z neupokojovat rodinu, lebo to nebolo nic prijemne na pohlad a este by som aj tak tu cestu domov nezvladla, nakolko som bola uplne nevladna, kazda jama bola u mna utrpenim.

Baby ahojte, prosím Vás máte niektorá číslo na Dr. Tršku? Mám číslo na nejaký mobil, no nik mi nedvíha. Ďakujem

Ahojte baby, mate niektora skusenosti s Dr. Dusan Guba? Planujem ist k nemu, ale necitala som o nom v diskusiach moc, tak bol niekto vlastne u neho? Dakujem