Plastický chirurg

Číslo na dr. Tršku 0905 204 494, musíš mať trpezlivosť, ani mne to hneď nezdvihol.

Ahoj Tinka, uz si nasla nahradu za kamosku? Ja mam termin na konzultaciu az v septembri, ale ak, tak by som rada aj skor? Lucia

Domonika, ja si myslim, ze napriklad 300 ml gulate implantaty na vychudnutej kocke budu vyzerat umelo a naopak videla som fotky 400 ml a viac, ktore boli dokonale. Nerad sa tu s cudzimi ludmi, nepoznas ich vkus a podobne, daj na doktora, ktoreho si si vybrala a teda mu doverujes. Hoci mozme mat obe rovnake miery, vahu, vysku, kazda vyzerame inak a tak je to aj s konecnym vysledkom.

Moze mi niekto poradit, kedy mozem po operacii chodit do solarka? Dakujem, som 3 mesiace po operacii.

Jasne ze ano, len jazvy si nakremuj.

Aha dakujem a s cim si ich mam nakremovat?

Ahoj lucka, nenasla som nahradu, ak chces, tak ti dam ten termin, len ako sa dohodneme? Lebo chcem volat sestricke a odhlasit termin, nech ho zbytocne nedrzim.

Ja som rok po a chodim v podprsenke, ale nasla som tmavsi kusok jazvy ako inde po niekolkych navstevach solaria a teda pravdepodobne podprsenka dobre neprilahla a na jazvu mi svietilo, treba si dat nato pozor.

Ja som bola na konzultacii u 4 Dr., kazdy mi tvrdil, ze 300 ml je akurat, niektori aj ze je to vela. Mam 170 cm tiez a 50 kg, ale som hore strasne drobunka, medzi prsiami mi trcia kosti, prsia som mala malicke. Az som dostala ponuku na 325 ml, pretoze Dr. vravela, ze zo skusenosti vie, ze sa mi este bude malit, ale viac by neodporucala na prvy krat, to je max. A moje pocity? Od prveho dna som si zelala vacsie. Pretoze chuducka zena nema tuk a cisto len tie implantaty tam mam a je to malicko, som rozhodnuta ist o rok na 450 ml., proste o 100 ml ako mam teraz urcite.

No to je pravda, pri gulatych je dost vidiet, ze su umele, praveze ja som to tak chcela. Nechcem sa hrat na to, ze su moje, ked som to stastie nemala a som skor hrda na to, ze mam umele prsia. Ale zalezi na vkuse, niekomu je to neprijemne vyslovene, alebo sa mu to nepaci, v takom pripade urcite anatom. 100 ludi 100 chuti, hlavne sa neriadit druhymi, ale spravit si to podla vlastneho gusta a vkusu.

Tak ja ti zasa moc zavidim, ja by som bola moc rada, keby bolo vidiet ze su umele.

Ahoj, ja mam vysku 164 cm - 47 kg a mam 400 a su tak akurat a dala by som si vacsie.

Caute baby, ja idem na opku k Dr. Cervenovi 3. 1. 2012… ktora ide tiez?

Ochrannym kremom s vyssim faktorom. Ja mam jazvy pod pozuchou, tak si ich prikryvam pap. vreckovkami. :slight_smile:

Ahoj Domi, ja som volala dnes do BB k dr. Cervenovi a taktiez mi dali termin na polovicu oktobra. Najradsej by som isla uz zajtra, ale rozhodovala som sa x rokov, tak teraz uz musim tych par mesiacov vydrzat :o).

Ahoj Tina, ja som dnes telefonovala na konzultaciu dr Cervenovi, dali ma na oktober. Este stale je Tvoja ponuka aktualna? Bola by som velmi rada! Ozvi sa mi pls na: miriamch@azet.sk

Helou miska, ano ja som bola 20.4. ma operoval, a som velmi spokojna.:slight_smile: Chod k nemu.

Ahoj. Mna operoval Dr. Mladek a som maximalne spokojna. Nemenila by som. A uz teraz sa tesim na dalsiu opku. :slight_smile:

Ahojte baby. Mam 19 rokov a nad plastikou rozmyslam uz dlhsi cas. Mnohym z Vas zavidim, ze to mate za sebou. Len neviem, ci si ich mam dat aj ja. Ci to potom nebudem lutovat.

Ahojte, rada by som poprosila o Vasu skusenost. Rozhodla som sa pre modelaciu prs s cim suvisi viac jaziev. Rozhodujem sa medzi dr. Cervenom (zial dlha cakacia doba) alebo dr. Troskom. Vie mi niekto poradit, ako vyzeraju jazvy po operacii u dr. Trosku, kedze modelaciou ich budem mat viac? Dakujem vsetkym za odpovede!
Ada