Ahoj Lila, teba operopval pan Mladek? Aj ja sa rozhodujem pre neho alebo pre Dr. Cervena, len neviem, koho si vybrat, kedze som z Nitry, zvazujem Mladeka, ale malo ohlasov nanho pocujem. Chystam sa az buduci rok na opku, ale by som rada vedela, ako dlho si cakala na konzultaciu a potom na operaciu? Prosim porad a informuj ma, vdaka.
Čauko, máte niekto info, aký je MUDr. Pikula, ktorý operuje taktiež v Novamede spolu s MUDr. Červeňom?
Mon,a mam taku trochu blbu otazku, mohla si si dat po operacii svoje pyzamo? Alebo si musela byt az do rana v tom ich obleceni.
Je to výborný plastický chirurg. Mám skúsenosť.
Ďakujem Miladka
Ahojte baby, chcela by som sa poradiť. Na jeseň chcem ísť na augmentáciu a rozhodujem sa medzi Dr. Čeveňom, Trškom, Palenčárom a Minarovjechom. Viete mi dať radu?
Baby ktore sa chystate na operaciu k Dr. Gubovi este tento rok, nechcete prehodit par slov? Kludne napiste aj tie, ktore idete k niekomu inemu.
Ahoj Zuzana. Chcela by som sa ta spytat, kde si si bola dat spravit prsia? Ja som z Levic a rozmyslam tiez nad Mediklinik.
Čau Ľubi, ak si z BA, tak jednoznačne Trška. Ja mam mesiac po opke a pred tým som obchodila všetkých a dlho som sa rozhodovala. Palenčár je fajn, ale operuje len v Ružinove. Minarovjech je tam primár, má svoju kliniku, ale tiež operuje len v Ružinove a je totálne najdrahší a pritom ak mám porovnať konzultácie, tak bola najkratšia, pôsobil nervózne a bol mi dosť nesympatický a na fóre som o ňom čítala samé negatíva, takže toho som vylúčila hneď. Najviac ma presvedčil Trška nielen svojím prístupom, ale aj cenou a dobrými referenciami. Takže dobre si všetko premysli a rozhodni sa.
Caute kocky, tak som 5. den po operacii. Bolest uz pomaly ustupila. Chcela som sa spytat, ako skoro po operacii si mozem dat dole stahujucu podprsenku a osprchovat sa? Ci ste sa sprchovali len okolo podprdy?
Ahoj, ja som 4 mesiace po opke u MUDr. Racza a som velmi spokojna, i ked nemam velke implose. Komplikacie som nastastie nemala. Ako sa citis?
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti z Dr. Lehockým z BB? Ďakujem
Prosim Vas, mate niekto skusenosti s Dr. Marsalom? Pisete tu o roznych doktoroch, ale o Dr. Marsalovi nic. Mohla by mi niektora z Vas pomoct?
Ahoj Aja, nemohla by si mi prosím ťa napísať u koho si bola a či si s výsledkom spokojná? Aj ja chcem ísť na OP a neviem sa rozhodnúť kde. Ďakujem
Prosím vás, neviete mi poradiť? Mám 176 cm výšku, 57 kg a Dr. mi odporučil 300 ml. Bude to dosť?
Bola som u dr. Mladeka v Nitre, nemozem si ho vynachvalit. Klinika je velmi pekna a tiez mily personal. S vysledkom som spokojna, ale dobre si rozmysli, co vlastne chces. Ja som chcela, aby to vyzeralo prirodzene a teraz, ked to zacina odpuchat, tak by som nedbala, keby boli aj vacsie a trochu nadprirodzene, tak vela stastia a keby ta este nieco zaujimalo, kludne sa pytaj.
Aja, bolelo moc? Ja idem o dva tyzdne, strasne sa bojim.
Nebudem ti klamat … bolelo. Ale neboj, to prezijes. Najhorsie su prve 2-3 dni a to budes podla vsetkeho aj tak v nemocnici, takze tam ti pomozu a aj lieky na bolest ti daju. A potom to uz bude stale len lepsie. Ja som uplne najvacsia citlivka a zvladla som to, drzim palce.
Tak dakujem za uprimnost, uz chcem mat po
Mne Dr. odporučil 300 ml anatom. sú vraj prirodzenejšie, ale ja mám výšku 176 a 57 kg. Chcem mať plnší dekolt, čo by si mi poradila ty?