Ahoj Aja. Citam, ze si bola u dr. Mládeka v Nitre, aj ja sa pre neho rozhodujem alebo pre dr Cervena z BB, zaujimalo by ma, ako dlho si cakala na konzultaciu od objednania sa a po konzultacii na operaciu? Ja planujem az buduci rok v auguste ist (koli dovolenke az tak neskoro), tak ked mi asi staci sa unho objednat? Vdaka za odpoved.
Baby, prosim vas, ako to riesite s volnom po operacii? Mate v praci dovolenky, alebo ste nepracujuce? Nikto mi na tuto otazku zatial neodpovedal. A ako dlho, mesiac staci? Ako to mam riesit - na PN sa ist nemoze tusim alebo ano?
Mozes ist na PN mne lekarka dala v pohode PN, len diagnozu musela dat inu.
Na PN a na ako dlho? Az na mesiac ti mozu dat PN? Koli tomu, ze mam dovolenku az buduci rok, tak by som musela cakat velmi dlho.
Cau, aj ja idem v septembri a tiez sa bojim, som uplne dosrana, s prepacenim. Uz sa mi o tom aj sniva. Mozem vediet, ake velke impl. mas v plane a aku vysku a hmotnost. Stale nad tym rozmyslam a este to mozem zmenit, no neviem sa rozhodnut pre 270 alebo 300 ml. Chcem to prirodzene.
Ja som mala operaciu v priebehu mesiaca. Operovali ma pred mesiacom, mam taky pocit, ze v lete maju viac volnych terminov…
Ahojte, konecne som sa odhodlala dat si zvacsit prsia a chcem sa opytat, ci tu bol niekto v Interkliniku, ak ano ake mate skusenosti. Moc dakujem za odpoved.
Lenocka, aj na mesiac ti moze dat dr PN, kludne. Mne dala na tri tyzdne. Ale po kazdej kontrole u chirurga ti on napise spravu, kde ti napise napr., ze kontrola o tyzden kludovy rezim. A s tym som sla za dr a ona mi podla toto predlzovala PN. Len tu diagnozu dala inu, lebo na toto sa PN nedava, skoda. Alebo po poslednej kontrole u chirurga ti moze napisat chirurg do spravy, ze odkedy chces ist do prace.
Ahojte, mám výšku 172, váhu 157, mám mať okrúhle implantáty 11, 7 priemer a výška 4, 7 cm, sú 350 cc, myslíte si, že to je akurát? či málo?
Ahoj Peta, ja mam vysku 170 cm a 48 kg. Dala som si 320 ml a kludne by som isla aj do vacsich.
Ahoj mimi. No na 157 kg sa mi to zda dost malo, ale asi si sa pomylila vo vahe, takze neviem.
Dakujem, dost ste mi pomohli
Dobry den, chcela by som sa opytat na doc. Fedeles,a ci ste nebola niektora pri nom aky je. Dakujem.
Jasné, prstom som nechtiac stlačila aj jednotku, takže správna váha 57
Ahojte, mam prave skoro tyzden po operacii u Mudr. Cervena, ak mate nejake otazky kludne sa pytajte, ja velka spokojnost a pana doktora velmi odporucam, oplati sa pockat, aj ked vam da neskory termin, je velka sanca, ze sa dostanete na radu ovela skor, kedze x-krat sa stava, ze sa nemozu baby na naplanovanu operaciu z nejakych dovodov dostavit. Takze drzim palce vsetkym a ked ste o tom presvedcene, urcite chodte do toho!
Ja nelutujem a aj ta bolest sa da v pohode zvladnut, aj ked na tabletkach.
Ahoj, aku operaciu si podstupila? Ja mam 15-ty den po opke - mastopexia. Urobil sa mi v lavom prsniku hematom, este stale su velmi opuchnute a bolave, ale inak vyzeraju pekne. Ty sa ako citis?
Ahoj Zuzi, ja som podstupila augumentaciu a citim sa lepsie ako som cakala, bola som pripravena na horsiu bolest, ale zvladam.
Podla mna by si mohla mat kludne aj viac, ja som nizsia a o 2 kila tazsia a mam 400 ml a pride mi to, ze je to idealne ak nie aj malo, aby si potom nebanovala, ze si mohla ist do vacsich.
Ahoj, tak to je super, ked to zvladas, ja dufam, ze to uz bude len a len lepsie, tak mas urcite pekne prsicka, tesim sa s tebou, ja dost zle znasam bolest, no co uz, pa a drz sa.
Dakujem, velmi sa tesim a nelutujem … snad to bude aj tak pokracovat a pekne sa usadia aj tebe, drzim palce