Plastický chirurg

ahojte chcem sa opýtať či aj vam povedal doktor že by sa potom nemali nosit podprsenky s kosticami že to nieje dobre ked sa to vlastne tak otiera o tie jazvy

LENKA
Ja som sla az o mesiac a pol na zakrok,ale to len kvoli tomu ze skorej som nemohla kvoli praci. Ale myslim ze sa necaka dlho,podla toho kolko maju naplanovanych zakrokov. Ano mne robili vsetky vysetrenia u nich,myslim tym krv a na sono prsnikov som sla do starej nemocnice,lebo tam je doktorka ktora im robi tieto vysetrenia,sestricka len zavola a zoberie ta. Potom ekg hned blizo Chirmedu,tam ide s tebou sestricka.A tam ta hned zoberu tiez. Vobec necitim nic cudzie a uz som aj zabudla ze som bola na zakroku,su ako moje.
Troska si vsimli ze mam akosi vacsie prsia,ale zahovorila som to. Ja som pred tym nosila vypchate podprdy,takze veelmi okate to nebolo.

ano Koštal už je stary dedo, ma tušim 66, už toho dosť pokazil

Ahoj Vera,ja mam implantaty pod zlazu, aj mne dr.Guba povedal,ze iba to prichadza do uvahy a teraz stale nosim podprdu, aby neovisli. Radsej si to daj pod sval, je to mozne pri akomkolvek prsniku, zalezi iba na lenivosti a schopnostiach lekara :wink:

Si zlatá že si napísala. Nechodím často na net tak to niekedy trvá kým odpíšem. Normálne si mi dodala troška istoty v tom strachu a rozhodovaní či na to ísť alebo nie. Tiež nosím vypchaté podp. a dúfam že do toho veľmi baby v robote nebudú vrtať ak budú trocha iné. Chcela by som to zrealizovať niekedy vo februáry keď sa mi podarí dať peniaze dokopy.Čauko.

MUDr.Kačmár, Dominikánske nam.7

ano, ja mám skúsenosť s impl. ktoré mám pod svalom a cez podpazušie… mám tri týždne po operácii a vôbec mi nie je vidieť jazvy…

Ahoj Lenka!

Aj ja vrelo odporucam Dr. Kacmara, je fakt dobry. Ja som po operacii cca 5,5 mesiaca a som velmi spokojna. Je to super. V obleceni ten rozdiel vobec nie je vidiet(teda aspon u mna si to nik nevsimol). Vela stastia!!

ahojte som 5týždnov po operacii a bola som ne českom čete tam pišu že asi po3 týždnoch tam doporučuje lekar masirovat jazvy nejakym kremom mne nič take nik nepovedal mate s tým niekto skusenosti povedal to niekomu vaš lekar poradte dik

Mimi ,ten krem na jazvy sa vola CONTRACTUBEX cc 250sk

Ahoj Pegy dik za informaciu ale ja mam ešte tie silikonove platky to asi až ked ich nebudem mat po poslednej kontrole si to môžem natierat že,robila si to aj ty tak dik za odpoved

Ja som tie platy nemala a natierala som si to uz tyzden po operacii

Ahoj tina. Dík za odpoveď. Baby ešte sa chcem opýtať či Vám niekto hovoril ako dlho to je možné mať alebo kedy je nutné vymeniť implantát. Ďakujem.

Ahoj Nina. Bola si na konzultáciu? Ak môžeš daj vedieť ako to prebiehalo, ako si spokojná a tak niečo o tom kedy ideš a pod. Veľmi ďakujem.

Ahojte baby,
dnes bola sestra na operacii,/zvacsovanie prsnikov/ je v strasnych bolestiach, tak neviem, ci je to iba ona alebo vsetkych Vas to tak bolelo hned prvy den? Ja mam termin 5.novembra a zacinam sa strasne bat. Isli by ste znova, keby ste mali na vyber?

Ahoj, a u akého doktora bola? Lebo ja som bola u Šišku a tiež som mala veľké bolesti aj pri operácii(bola som v lokálke) aj po operácii- asi tak dva týždne to bolo dosť drsné, potom sa to už dalo prežiť.
Išla by som do toho napriek tomu znova, ale určite nie k MUDr.Šiškovi, určite nie do Medicalcentra v ktorom mi to robili a určite do celkovej anestézy a nie do lokálnej.
Držím palce tebe aj sestre nech sa skoro zotaví.

Ahjte baby, chcela by som sa spýtať že ako dlho po operácii ste nosili tú podprsenku v noci?

LENI
Kde bola sestra na operacii?Vystrasila si ma,ja mam termin operacie 26.11.

Lenka
Vcera som bola na konzultacii v Chirmede.Dr. Kacmar je velmi prijemny,vsetko mi vysvetlil a ukazal aj fotky zo svojich operacii.Termin mam dohodnuty na 26.11.

Deniska,uz mam konzultaciu za sebou.A co ty,uz si objednana?Termin operacie mam 26.11.