Ahojte! Ja idem k dr. Cervenovi o 2 tyzdne a dost som z toho v strese, kedze som este nebola nikdy operovana. Mam 170, vahu 52 kg a mam mat 350 ml. Som dost utla v hrudniku, tak sa bojim, co to nebude prilis velke. Ake mate skusenosti s touto velkostou implantatov kocky?
Ahojky, ktore lieky uzivas a ako casto? Tak nemam sa bat? Ja idem tento stvrtok. Mimi
Ahoj Mariana, ja som tiez rozmyslala nad Dr. Ocenasom, neviem najst vela bab, co operoval, nejake recenzie, dakujem.
Ahoj, aj ja idem k Červeňovi a mám tiež 170 cm a len 50 kg a tiež idem mať 350 ml, ale ja idem mať anatomické, také som chcela, isto nebudú veľké, budeš spokojná určite. Držím palce, ja mám termín až na marec, tak musím čakať, či sa náhodou niečo neuvolní už aj skôr. Keby áno, bola by som šťastná.
Ahojky, mna to caka buduci tyzden, ja budem mat okruhle implantaty. Dakujem, aj ja drzim palce a snad sa nieco uvolni skor.
Ahojky, mna to caka buduci tyzden, ja budem mat okruhle implantaty. Dakujem, aj ja drzim palce a snad sa nieco uvolni skor.
Ada, vobec sa toho neboj, ja som tiez nikdy nebola operovana a zvladla som to super, ked si si ista, ze to chces a hlavne to robis koli sebe, urob to a neboj sa - psych. vyrovnanost je dolezita a velkost kludne si daj aj 400, oni odpuchnu a na tvoju vysku budu vyzerat dobre.
A ty si bola u Valdmana s upravou nosa? Ak ano, ako to dopadlo? Aky bol konecny vysledok?
Volala som s chirurgom a ten mi povedal, že viac ako 350 cc. by sa mi nezmestilo pod sval, a že by príliš vyčnievali z hrude do strán, tak hádam sa nemýli a nebudem banovať. Lákalo ma 375 cc., ale tam je rozdiel na obvode 2 mm.
Baby ide niekto z Vás 10.10. do BB do Novamedu?
Ahoj vlocka, ja tiez idem k Dr. Cervenovi 3.1.2012. Na abdominoplastiku, trochu sa bojim tej bolesti, uz aby bolo po tom.
Co si davate na jazvy po operacii? Ja som 5. mesiac a nedavala som si nic, ako ste na tom? Dakujem.
Ahoj niektorí doktori hovoria, že netreba nič dávať. Ja mám zakúpený epiderm silikonové plátky na jazvy, tie si budem dávať. Sú drahé, tak hádam pomôžu klikni sem: http://www.jazvy.sk/produkty-sk/produkty-biodermis/epiderm-silikonovy-platok
Ahoj, tak ako už to máš za sebou? Ja idem 10.10., uvolnil sa termín, napíš ako Ti je, ako sa cítiš a ako to zvládaš.
Ahoj Kaja, sorry, ze otravujem, prosim ta, ako dlho ti trvalo, kym ti prsia zmakli? Ja som 2 mesiace po, uz su miestami maksie, ale stale sa s nimi neda ani pohnut, zijem mimo Slovenska, takze k mojmu chirurgovi sa na kontrolu nejaku chvilu nedostanem a zacinam sa trochu bat, ci je to v pohode. Dik moc za odpoved.
Ahoj! Uz mam po, dnes rano som dosla domov. Vcera par hodin po operaci to fakt bolelo, ale do vecera bolesti ustupili a uz sa to da vydrzat, len citim tlak na hrudi a v tej podprde som ako vo zveraku. A prsia su tvrde, ale asi to este bude chvilu trvat, kym sa vsetko pouklada ako ma. Inak doktori a sestricky su super, nemozem si vynachvalit staroslivost.
Prosim vas, po akom case sa od operacie sa mozem osprchovat bez podprsenky? To az po tych 6 tyzdnoch? Dakujem.
Ahoj, ja som treti den po op. a mne uz lekar vravel, ze sa mozem sprchovat. Ja som to zatial neriskla, dala som si dole podprsenku a len tak mokrym uterakom som si umyla prsia okrem zalepenych jaziev, zvysok tela normalne sprchla.
Waw, no konecne sa mi niekto ozval, tak tam budeme pravdepodobne spolu, smiem sa opytat odkial si?
Ahojte, prosim, babenky, tie, co mate po opke - brali ste nieco na lepsi priebeh hojenia? Aby neboli komplikacie? Pred aj po opke … pripravovali ste organizmus nejako specialne - vitaminy, lieky a tak? Dakujem a tak trochu zavidim, ze mate uz po.