Plastický chirurg

Ja som pred opkou brala asi tyzden Ascorutin na spevnenie ciev - na odporucenie pana Dr., inak nic ine ani pred ani po.

Ahojte, tie co ste po operacii, aj vy ste mali taky viditelny horny okraj implantatu? Vyzera to dost neprirodzene, ja dufam, ze to casom zmizne, som len kratko po op, tak ma zaujima ako to bolo u vas, ci to dosadne, opuchne alebo co?

Ahoj medula, ja sa chystam o dva tyzdne na operaciu, maju mi vlozit implantat pod zlazu, ale nejako stale vaham a mam obavu, ze to opat na poslednu chvilu zrusim, som po 3 porodoch a kojeniach, velmi by som to chcela zrealizovat, ale obavam sa bolesti a toho ako budem pri detoch fungovat. Ako dlho si bola “odpisana”?

Asi budeme, som objednana uz od marca. Som z BB. A ty?

Ahoj, ja beriem po operacii Aescin, da sa to kupit na volno v lekarni, je to na pooperacne stavy, na opuchy a hematomy. Podla mna to zabera, aspon na modrinach to pekne vidno, omnoho rychlejsie miznu. Pred operaciou som nebrala nic, ani sa velmi neodporuca.

Ahojček a tých 400 Ti dával pod sval?

Kika, ja som 3 mesiace po operácii, prsia sú stále krajšie, trošku spadli akoby nižšie, vyzerajú úplne prirodzene. Pošlem nové foto do galerie, neskôr pozri.

Ahoj, teraz si už asi po operácii, ja mám už 3 mesiace po a rovnakú veľkosť, však nie sú veľké? Ja teraz aj banujem, že som si nedala väčšie, v pohode by mohli byť. Prajem rýchle uzdravenie.

Ahojte baby. Dnes som bola na konzultacii a doktor mi odporucil 280 ml najviac. Mam 175 cm, 53 kg a pod prsiami 66 cm. Svoje prsia mam teraz B-dvojky. Myslite, ze tie 280 ml mi nebude malo? Dakujem za odpovede.

Ahoj medula, je super, ze si uz po operacii, mna to este len caka a neviem sa rozhodnut, chcela by som sa ta opytat, kolko ta vysla operacia u dr., dakujem?

Ada, ahoj, no ako Ti je, ako to zvládaš a ako sa cítiš, bolesti ustúpili?

Ahojte babenky, mam jednu taku otazocku, boli ste na operacii aj tie, ktore este nemate deti? A vie mi niektora, ktora bola u dr. Cervena povedat, kolko vas vysla operacia? Dakujem za odpovede.

Ja idem k Mudr Cervenovi na operaciu vo februari, operacia + anatomicke implantaty + elasticka podprsenka ma spolu vyde na cca. 2550,- eur.

Ahoj ja som bola v Interkliniku, bola som velmi spokojna!

Chcela by som sa opytat, kolko stoji konzultacia u MUDr. Cervena a kedy sa dava zaloha, ci az potom vsetko sa vyplaca po operacii? Za odpoved vopred dakujem.

Ahoj ja som bola dnes na konzultacii u Cervena, plati sa 20 eur, termin OP mam 25.6.2012, ale este mesiac pred OP idem este na jednu konzultaciu. Ale o peniazoch sme sa zatial nebavili, takze neviem.

Ahojte. Bola niektorá na korekcii - zdvihnutie poprsia? Chcela by som to podstúpiť, len by som sa potrebovala poinformovať. Ďakujem

Mňa výde u neho OP okolo 2500 EUR. Ja idem za 10 dní.

Ahoj Kika, kolko si poopke? Ja som cez 2 tyzdne a tiez mam pocit, ze hore mi je to strasne vidiet, ten prechod. Pritom opuch uz podla mna nemam. Mam anatomicke, ale su akosi vysoko pod klucnou kostou nic a potom zrazu hop kopec, akoby ani neboli anatomicke. Aj ja dufam, ze sa to nejako ustali smerom dole, ale moc tomu neverim, lebo tie prsia drzia ako prilepene. Baby, tie co ste dlhsie po opke a mate pod sval a anatomicke, upravilo sa to trochu, poklesli nizsie?

Ahoj Nicol, ja mam len 163 cm a hmotnost 48 a mam 305 ml, vobec nie su velke, ked som oblecena, tak si to nikto ani nevsimol, ze som po opke. Mala som sice povodne jednotky, ale podla mna by si si mala dat vacsie. Navyse vsetky baby pisu, co su uz po, ze by prijali aj vacsie. Poznam taku, co ma asi Tvoju vysku, chuducka baba, dala si 325 a za rok chce ist na dalsiu opku na 400 ml. Asi kolko ludi tolko chuti.