Ahoj Mima, ja som po opke skoro rok a da sa povedat, ze aj ja som mala taky prechod - kopec, ako pises Ty. Tiez mam anatomicke pod sval a hlavne lave prsko mi dlho robilo tento problem. Prsia potrebuju cas, kym sa usadia a odpuchnu a hlavne kedy dostanu svoj konecny stav. A trva to aj pol roka. Neboj, trocha im daj cas a uvidis, ze budes spokojna. A kto Ta operoval?
U MUDr. Cervena sa za konzultaciu plati tesne pred konzultaciou, ked sedis v cakarni, ti da sestrcka papier na zaplatenie 20 eur za konzultaciu, ides to do vedlajsej budovy uhradit a s blockom o zaplateni ides potom do ordinacie na konzultaciu. Co sa operacie tyka, mesiac pred operaciou si musis vo firme vyrabajucej implantaty objednat implantaty a elasicku podprsenku, vsetky udaje k objednavke ti da sestricka, implantaty a podprsenku uhradis na ucet tej spolocnosti s implantatmi. Oni potom implantaty a podprdu dodaju na kliniku. Za operaciu platis v den operacie, na klinike, rano prides, uhradis sumu za operaciu a ides na to.
Som zhrozená týmito službami, skoro ako v nejakom albánskom filme - v čakárni dostanem lístoček a idem zaplatiť do vedľajšej budovy, implantáty si objednávam sama - ešte aj operovať by som sa mala sama, len peniaze dať doktorovi a neotravovať.
Ahoj zajacik, vdaka za odpoved, trochu si ma ukludnila, lebo ja uz tyzden trpim paranojou, ze pojdem snad na druhu opku. Mam to tak, ako ked si baba s fakt velkymi prsiami da pushupku a urobia sa jej pod klucnou kostou gule. Myslela som, ze anatomicke nebudu take viditelne, ze je to umelina. Tak som sa tesila na prsia a teraz budem mat z nich hadam mindrak. Mozno je to aj tym, ze ja som dost utla na hrudi, niky som tam nic nemala a zrazu take kopce. Tak asi to chce len trpezlivost a cas.
Zajacik, zabudla som odpovedat - bola som v Piestanoch, vsetko prebehhlo ok, pekna klinika, mili ludia.
Ono sa to tak moze zdat, ale ja som mala len dobry dojem zo vsetkeho, zaplatit za konzultaciu musis vsade, to je jedno, co pred, alebo po nej. Ja si idem davat zvacsovat prsia druhykrat, po dlhom case, ale aj pred rokmi som si ich musela sama objednat, dokonca som si ich bola aj sama prevziat a pekne v igelitke rano v zapecatenych baleniach priniesla. Mudr Cerven ma profesionalny a ludsky pristup, netreba cakat, ze ti tam rovno kavicku navaria.
Mima, presne ako pises, ja som tiez utla, na hrudi som mala len vykojene prsia, cize kost a koza. Zrazu po opke dva kopce, ale mne to vobec nevadilo, lebo som tam konecne nieco mala. Ten opuch postupne bude miznut, tva to aj 2 mesiace, aj ked si myslis, ze uz opuchy nemas. Mne pri vyske 159 cm a vahe 48 kg dali 330 ml mentory. Teraz by som aj brala vacsie, co mi moje okolie hovori, ci mi nesibe, vraj uz teraz ich mam velke. Mimka a Tebe kolko ml dali? A kto Ta operoval?
Aj ja som bola na konzultačke u doktora Červeňa a je to úplne profesionálne. Samozrejme, je to súkromná klinika, je podľa mňa úplne jedno, či si konzultáciu zaplatíš tam, alebo o poschodie či budovu nižšie. Inak keď som videla, koľko má sestrička Zuzka u p. doktora roboty, ani sa nečudujem, stále jej vyzváňal telefón, mala veľa roboty. Čo sa týka implošov, tiež sa nečudujem, že som mala previesť peniažky firme, ktorá imploše distribuuje do kliniky, to je normálne si myslím, však je to jedno, kam a na ktorý účet ich prevedieš, to je jedna vec a pre nich je to asi tak lepšie. Tak či tak, takéto veci mňa osobne netrápia, teším sa na doktora Červeňa už za týždeň idem na to, je to veľmi príjemný a milý človek, ktorému dôverujem a zverila som sa mu do rúk, nielen s prsiami ale aj s celkovou rhinoplastikou, veľmi sa teším.
Každý má svoj štandard, za tie peniaze som očakávala trocha vyšší štandard, konzultácie na objednanie - bez nutnosti čakať niekde v čakárni medzi cudzími ľuďmi, šak pre niektorých ľudí toto sú veci, ktoré nepotrebujú dieľať s verejnosťou. Sestrička zuzka nech robotu má, do toho mňa nič - je to jej robota a s tými peniazmi, ktoré sa tam za deň otočia možno platená lepšia ako ja a čo sa týka “implošov”, čakal som, že takéto veci bude za pacientov riešiť klinika, aby sa vyhli pre niekoho nepríjemným konfrontáciam z treťou stranou, možnosti objednania nesprávneho výrobku či možnosť pozabudnutia objednania, pre mňa je to šokujúce, že takéto služby už nemáme ako samozrejmosť, kvalita služieb na Slovensku je veľmi nízka, ale čakala som aspoň, že keď si človek zaplatí, tak bude obslúžený “obrazne trebárs mu aspoň tú kávu za 10 centov navaria”. Hovorím to preto, lebo neznášam arogantný prístup a osobne bojkotujem firmy, ktoré sa správajú k zákazníkovi ako k číslu, baby verte mi, že často som u kaderníka lepšie obslúžená, ako to čo tu čítam.
Ahoj, ja som necele dva tyzdne po operacii a tiez mam taky neprirodzeny ten prechod. Nemala som v tej hornej casti takmer nic, len kosti a kozu a teraz ma to trosku desi, lebo od klucnej kosti smerom dole je rovina a potom zrazu take kopce. Tiez dufam, ze sa to este ustali, aj ked aj ja mam pocit ze sa to vobec nehybe a mam to tam ako prikovane. Baby co su uz po operacii vsetky tvrdia, ze sa to este ustali, usadne, tak musime pockat a byt trpezlive, snazim sa to uz nejak nesledovat. Inak ja som si davala gulate.
Uz som tu dala 3 prispevky a nevidim ich tu. Zajacik, ved ja tiez, vykojene, male ciciky. Teraz mam od bradaviek hore take guce a pod bradavkami toho prsa vela nie je. Myslela som, ze by to malo byt opacne, pod bradavkou pekne gulate vacsie prso, tak ja neviem. Asi som moc kriticka. Mam 305 ml. Nechcem uvadzat meno, lebo podla neho je vsetko v poriadku. Aj preto, lebo teraz to tak vyzera, ze nie som spokojna. Ale jednoducho som si to predstavovala inak. Baby, aj vy ked zdvihnete ruku aj vam zacina implantat uz v pazuchovej jamke? Zistila som to, ked som sa isla holit pod pazuchami.
Mima, skusala si sa aj fotit, ak ano, mohli by sme si pomenit fotky, ze ako to vyzera?
Prepáč Janka, ale na Slovensku sú aj iné súkromné kliniky a možnože by Ťa ich empatický prístup voči klientele, prostredie a ochota dokázali aj prekvapiť. A klient dostane všetko na mieste. Aj kávu.
Cau Kiki, foto by sme si mohli dat do mailu, alebo je tu niekde aj galeria? Aj zajacik by mohla poslat, ved po roku je to tiez zaujimave.
Ja len suhlasim, ten mail bude asi naj. galerka tu podla mna nie je. Moj mail je janaj.c@pobox.sk.
OK, poslem, davam aj svoj mail pre dalsie baby, co si chcu porovnat mima7333@azet.sk - hlavne ma zaujimaju anatomicke a pod svalom. Vdaka
Presne tak každý má svoj štandard, ja tiež mám myslím dosť vysoký štandard, živíme sa s mužom ako podnikatelia, nechcem sa tu chváliť, chcem len podotknúť, že nie som žiadny priemer, alebo podpriemer a službami v Novamede som bola úplne spokojná, tak ja len pevne verím, že to tak bude aj pokračovať a čo som si čítala diskusie, v Novamede po zákroku sú všetky sestričky veľmi milé a ochotné a nevedeli si to tam vynachváliť. Napíšem už čo chvíľa aj ja svoje dojmy… Takže tak Janka, ak sa niekomu nepáči, chodiť tam nemusí, nech ide inde. Na to sú tie konzultačky, nech si človek vyberie čo mu vyhovuje, tam Vám prajem nech aj Vy nájdete svoj “all inclusive” :o)
Mima dakujem za odpoved. Mam uplnu dilemu z toho! (Mne sa tiez zda, ze 280 ml bude malo, ale ten doktor mi nechce dat vacsie, ale mne sa pacia velke prsia a chcem take, co myslite baby, kolkatky by som si mala dat? Pod prsami mam 66 cm a prsia mam teraz dvojky. Dakujem.
Ahoj, ja mam vysku 177 cm a vahu okolo 60, pod prsiami cca. 72 cm, davala som si 450 ml okruhle pod sval a tiez sa mi zdaju akurat, aj vacsie by som brala, predtym som nosila podprsenky 75 B, teraz to bude vyzerat na D, ale este to nemam odskusane, lebo zatial nosim len pooperacnu podprsenku. Skus ist aj inde na konzultacku. U koho si bola?
Nicol, ked som bola na prvej konzultacii, mne chcel automaticky dat 350 ml, ani sa ma poriadne nepytal. Ale radsej som si dala 300. Mne to staci az az, ale ja som nizka postava.