Ja som tam tiež bola na konzultácii. No operovať som sa nechala inde. I keď som nebola taká vytočená ako Ty, ja však vždy dám na svoj prvý dojem a ten nebol úplne čistý. Mala som pocit, že je to nejaký priemysel, davová psychóza alebo čo. A to ma odradilo.
Ja som tam tiež bola na konzultácii. No operovať som sa nechala inde. I keď som nebola taká vytočená ako Ty, ja však vždy dám na svoj prvý dojem a ten nebol úplne čistý. Mala som pocit, že je to nejaký priemysel, davová psychóza alebo čo. A to ma odradilo.
To máš pravdu, mňa to len tak vzalo trocha, ja sa na operáciu nechystám, zo záujmom to tu čítam, ale táto jedna vec ma prekvapila. Tak aj tebe všetko dobré a nech si spokojná.
Ahoj, ja idem teraz v pondelok do BB a mne ide dávať 350 ml a mám 170 cm a rovných 50 kg.
Janka, ďakujem pekne, ste zlatá, dúfam, že všetko dobre dopadne. Idem za 6 dní, v pondelok 10.10., tak som zvedavá, potom napíšem čo ako, majte sa pekne.
Ahoj Janka a ostatné, ja som bola operovaná u dr. Červeňa a som maximálne spokojná. V iných centrách na Slovensku dostanete možno aj kávu pri konzultácii a termín hneď na ďalší týždeň, ale zamyslel sa niekto prečo je to tak? Lebo nemajú toľko pacientov ako v BB. A je na každom z nás, pre ktoré zariadenie sa rozhodne. V BB majú najnižšie ceny a zároveň čakacie doby skoro rok. Dr tam urobí ročne neporovnateľne viac zákrokov ako hociktorý iný dr na Slovensku. Tým som chcela napísať, že napriek malým nepríjemnostiam s platením v inej budove a posielaním peňazí na účet za implantáty, je v tom zariadení maximálna profesionalita, či už zo strany dr alebo sestier. Vrelo odporúčam!
Ahoj Nicol. Ja som bola v Košiciach a tam to doktor urobil jednoducho tak, že som mu doniesla fotku, ake chcem prsia. A skončili sme so 450 - kami, okruhlimi pod sval. Som dva mesiace po a sú krásne.
Ahoj Janka, bola som na pexii (tak sa to volá) pred rokom. Robil ma Dr. Svehlik v Košiciach. Je veľmi milý a určite ti poradí. PS: nedaj sa oklamať tým, že vyzerá tak mlado.
Ahojte, uz nejaky cas rozmyslam nad zvacsenim prs. mam len 20 rokov, myslite ze by som mala ist? Okolie ma v tom podporuje. Chcela som sa spytat ake mate skusenosti s MUDr. Cervenom, a ci mate skusenosti aj s interklinik v BA? Neviem sa rozhodnut kam mam ist. Na Cervena citam same chvaly zatial…
Majka, skús si prečítať staršie príspevky, máš tu stovky odpovedí na tvoju otázku.
Na konzultaciu a operaciu u Mudr. Cervena si treba dhsie pockat, ale myslim, ze to stoji za to. Ja to sice budem vediet na 100% zhodnotit az vo februari, vtedy ma bude operovat, konzultacia ma vsak dostatocne utvrdila v mojom presvedceni, ze volba bola spravna. Ja som z BA, teda mam kooopec moznosti sa dat operovat tu, myslim ze priklad taky Interklinik je dostatocne chvaleny. Ja som uz raz operovana bola, viem o com to je, preto viem posudit a porovnat celkovy pristup. A cena v BB ta vide cca o 500-700 eur menej ak v BA.
Vivien dakujem za odpoved. No cakat sa urcite oplati, radsej dlhsie pockam abudem to ma spravene kvalitne, ako keby som mala potom banovat. A prvykrat si bola operovana v BA, ci tiez u Cervena?
Caute, ja som bola v septembri v Interklinik u doktora Hedera, som maximalne spokojna. Krasne prsia mi spravil, aj pristup celeho teamu bol skvely. A cena tiez OK.
Prvykrat som bola operovana v BA, ale to bolo pred viac ako 10 rokmi. Vtedy velky vyber nebol. Tento rok som bola v BA na jednom mensom zakroku, u znameho chirurga a nemozem rovno povedat, ze som nebola spokojna, zakrok dopadol dobre, bez komplikacii, ale, napriek tomu, by som ku nemu na augmentaciu nesla, pretoze je to dost zavazna operacia, treba spravne zvolit druh a velkost implantatov, sposob vkladania a ine… Mne konkretne u daneho chirurga z BA chybal ludskejsi pristup, kopec kecov o blbostiach a rozpravanie pribehov o jeho pacientkach a ich zakrokoch a malo k mojmu konkretnemu zakroku (nebudem pisat, ze akom zakroku a ani nebudem menovat lekara). Mudr. Cerven sa sice so mnou nevykecaval hodinu, ale povedal mi kvantum informacii a prebrali sme vsetko, co som mala na srdci, on nieco odporucil, ja som povedala svoju predstavu a nasli sme vhodny kompromis. Potom sa ti este dlhsiu dobu u neho venuje aj sestricka, ta ti podrobne vysvetli vsetky veci okolo uhrady a potrebnych vysetreni. Je to sice autom z BA cca 2,5 hod. cesty, ale mne to za to stoji a nie som jedina. Niekto tu uz pisal, ze Mudr. Cerven nepotrebuje mat na nete kvantum fotografii PRED a PO, pretoze za neho hovori jeho praca a jeho klientky, ak su spokojne, ho odporucaju dalej. Rozhodne som sa pre neho nerozhodla z dovodu, ze operoval nejake modelky, ci moderatorky.
Tak dnes som sa objednala na operaciu. Termin mam az 25. 6. , kvoli zaneprazdnenosti doktora. Ale uz sa tesiiiim
Ahoj Nikol, ja si myslim, ze by si mala dat aj na rady lekara + odskusat si imp. priamo tam ako to bude asi vyzerat hovorim asi lebo ti to skrese este sval, ale to ti najlepsie vysvetli chirurg. Tazko ti niekto poradi dobre, ked niekomu je 300 ml akurat a niekomu 450 ml celkom a este sa zda aj malo ak sa budes riadit podla toho, len sa zamotas. Pre niekoho su D-cka akurat, pre niekoho vela, tak aby si nevyzerala ako umela, ze utla postavicka a dva balony. Lekar po skusenostiach zhodnotit vie a ak si aj vyskusas, tak by si sa mala vediet rozhodnut. Najbeznejsia velkost je 300-350 ml, aspon pokial ide o prirodzenost. Ak mas vela koze, tak sa ti tam zmesti aj ovela viac a bude to vyzerat dobre, ale ak nemas co je asi tvoj pripad, tak sa mozes orientovat v dolnej hranici, lebo inak budes vyzerat umelo.
Ku Cervenovi?
Ano, ano k nemu, pockam si na neho teda…
Ahoj, bola som u Červeňa v júni, dnes je to už super, vrele doporučujem. Bola som veľmi spokojná aj s prístupom, zlatí ľudia.
Bola som u červeňa na operácii, konzultácia stojí 20 €, ostatné som platila ráno pred operáciou - všetko naraz.