Majka, ak by si chcela ísť aj skôr, mala si povedať sestričke, keby sa niečo uvolnilo, aby Ti zavolala. Aj ja idem skôr, keďže sa uvolnilo miesto.
Vies co, povedala som jej, aj ona povedala, ze si to zapise, ale ze to skoro ku kazdemu menu zapisuju. O aku dobu sa ti to posunulo a uz mas po?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s augmentáciou u MUDr. Juráška z Košíc?
Ešte nemám po, v pondelok idem na to, tak sa veľmi teším. Moja dobrá kamarátka mi prenechala svoj termín lebo ochorela. Tak sme si ho spolu vymenili, to je ale náhoda, ja viem, že všetky chcú ísť skôr, veď ale uvidíš, možno sa Ti podarí ísť skôr.
Jaj tak super teda, ze ste si to tak vymenili, aspon to budes mat uz za sebou. No tak drzim palce teda, potom daj vediet ake to bolo, ako sa citis.
Áno napíšem Ti potom, keď prídem. Dnes som posledný deň so svojimi malými prsiami. Už zajtra.
Drzim palce, nech sa vsetko vydari a nech su prsia podla tvojich predstav.
Ahoj, bola som pred troma mesiacmi u Červeňa, mám 165 cm a 56 kg, v hrudníku som bola úplne rovná a mám 350 ml implantát guľatý pod svalom a vôbec nie sú veľké, teraz banujem, že som si ozaj mohla dať väčšie. Vyzerajú úplne prirodzene, som spokojná. Tiež som sa pred operáciou bála, že to bude veľké. Budú fajn, neboj.
Ahojte, moze mi niekto odporucit plastickeho chirurga na labioplastiku? Dakujem.
Istotne MUDr. Ježovitová, bez diskusie.
Mám po tom jupííííííííííí, dnes ma pustili domov s novými krásnymi prskami a s novým nosíkom, som v pohode, aha už aj píšem na PC, predstavovala som si velkú bolesť a teraz sa len vytešujem, ako mi je v celku fajn. Všetko dobre dopadlo a som šťastná, každému odporúčam, nech ide do toho, je to super pocit zistiť, že na hrudi mám prsia. No a k pánovi doktorovi Červeňovi ani nemám čo dodať, je to jeden milý, príjemný a charizmatický človek. Som hrdá, že som prešla jeho rukami. A sestričky sú také zlaté, že som sa tam cítila, ako keby ma doma obskakovala mama.
Tak to gratulujem a tesim sa s tebou, ze si z vysledkom spokojna. Mna to caka az vo februari. Fakt to tak neboli? Vkladali ti pod sval? Mne ked pred rokmi robili augmentaciu s vkladanim pod zlazu, tak to bolelo asi len tu prvu noc v nemocnici, potom sa uz relativne dalo, mna skor chrbat bolel z toho vecneho lezania na chrbte. Ale vraj pod zlazu menej boli, ako pod sval, tak mam trochu obavy, lebo teraz mi budu davat pod sval.
Super, tak sa mozes uz len vytesovat. No ja si este dost dlhu dobu pockam. Ake si si davala? A kade ti to robil?
Ahoj, ahha dlhsie citam tvoje prispevky, gratulujem ti, tesim sa s tebou a uprimne ti zavidim, ja idem 1.12. k doktorovi Ocenasovi. Bojim sa, ale aj tesim, ake to bolo po prebudeni? Dakujem.
Ja som si dala u Cervena robit 375 ml mam 168 cm 42 kg obvod pod prsiami mam 65 cm. Chyba, lebo som sa bala isla som z 2 kosikov, zobudila som sa po operacii a plac, uplne malicke a to nehovorim ked odpuchnu. V tricku vyzeraju, ako male 2-ky. A preto idem v januari na dalsiu opku 600 ml. Tesim sa najviac. A druha operacia uz ani neboli. Pre mna je doktor Cerven Top!
Zlato, 2 tyzdne po operacii je strasne mal. Tiez som ich mala ako dve torpeda nehybne. Ale po 3 mesiacoch sa tak prisposobili a zmakli, su ako vlastne.
Tak tak Maťka. Pod 400 ml by som ani nesla. Silikon vyzera mensi ako vlastny prsnik.
Baby, nemate skusenosti s Minarovjechom? Chystam sa na rhinoplastiku.
Prsia jednoznacne Cerven.
Baby, všetko išlo ako po masle. Inak mňa tiež bolí iba chrbát strašne, muž mi ho stále masíruje, inak bolesti nemám inde, trošku cítim prsia, ale fakt iba trošku a bolesť nosa neni absolutne žiadna. Prsia som si videla, keď ma púšťal domov, sú obrovské a krásne, som velmi spokojná, samozrejme ešte odpuchnú, takže budú menšie a keď sa usadia, budú aj iné. Ale sú krásne. Dával mi 350 ml anatomické pod sval. Rez mám pazuchou, vôbec to nie je také strašné ako som čakala. Ani tá anastéza nie je zlá, po zobudení som išla rovno na WC sama, aj som všetko zjedla, čo mi doniesli aj polievku a druhé. Baby nebojte sa toho, je to super pocit byť prsnatá. Zajtra idem na výber tamponády z nosa a o týždeň na vyberanie štichov a dlahu z nosa mi dajú dole. Poslala by som vám potom fotky, ak chcete, napíšete mi svoj e-mail.