Plastický chirurg

Tak to budeme mat asi podobne prsia, pretoze aj ja budem mat 350 ml, anatomicke, pod sval. Len mne to bude davat z podprsnej ryhy, kedze predtym som tiez mala implantaty vkladane stade, nech nemam dve jazvy. A moj muz uz je tiez pripraveny, ze bude masirovat, je to des, vkuse spat len a len na chrbte.

Ahoj Tina, aj som bola u dr. Ocenasa na prsia. Urcite sa nemusis bat, je dobry odbornik. Ake ti ide davat (velkost a znacku) a kam ides na opku? Lebo on robi opky vo viacerych klinikach.

Ahoj zajacik, to si ma potesila, ze si mi napisala, ze ta dr. ocenas operoval. Mne ide davat 350 ml a zn. Mentor. Bude ma operovat v Puchove. Dufam, ze mi to dobre dopadne. Mam 52 kg a 162 cm, ale chcem teda rozmyslam, ze dam vatsie. Idem 10.10. este na konzul. a zaplatit zalohu za inplantaty, tak sa chcem o tom poradit.

Tinka mne daval 330 ml anatomicke mentory a mam 160 cm a 48 kg. Tiez som bola na opke v Puchove. Ked som isla este na konzultaciu, ze chcem vacsie, tak mi to neodporucil, ze som na hrudi moc chuda a vytrcali by mi do stran. Pod prsiami mam 68 cm. Neboj, urcite ti to dobre dopadne a neskor sa budes vytesovat z peknych prsiek. Ak chces, kludne mi daj na teba mailovu adresu a rada sa ti ozvem.

Ahoj. Chcem sa spytat, kto Ta robil, Dr. Cerven? Ja sa stale neviem odhodlat.

To som rada mozes mi napisat, ako to prebiehalo tesne pred opkou a tesne poprebudeni, z toho mam naj. Strach. ja mam pod prsiami 76 cm, vraj dost siroky chrbat na moju drobenkovu postavu. Som drobec bez prs, ale tesim sa. Zajacik, po kolkych dnoch si bola schopna pracovat?

Ahoj precitala som si tvoj prispevok a aj ja uvazujem nad zvatsenim poprsia u dr. Zachara, ale este som neni uplne rozhodnuta, tiez sa bojim. Nevies mi poradit, zvladnem to, ked mam doma rocne dieta a kolko by to tak vyslo?

Prsia jednoznačne Ježovitová, Pezinok.

Ahoj, áno doktor Červeň mi robil prsia, je to velmi sympatický a milý človek, ktorý robí svoju prácu rád a veľmi to na ňom vidno. Neboj sa toho, skús konzultáciu u neho a uvidíš, ako na Teba zapôsobí, naozaj bolesť je minimálna, ja som dnes 4-tý deň po operácii a behám po dome a komandujem muža aj svoje deti.

Ahoj. V pondelok sa objednám. Ja poznám doktora už som uneho bola na plastike nosa. Ak budem mať nejaké otázky, mohla by som sa kontaktovať s Tebou aj telefonicky? Bolo by toho viac, čo by som sa chcela popýtať? Zatial dík. Janka

Janka, ahoj, jasné pošlem Ti t. číslo, môžme pokecať. Tu je môj e-mail dominikamiartusova@azet.sk, môžem Ti poslať aj fotky moje pred a po operácii. Tak mi napíš na e-mail.

Ahoj, ja som si dala 300 pod sval, mam 53 kg, 164cm, a mensie by som si nedala, skor uvazuj o vacsich.

Dobry den. Mam 21 rokov, 165 cm a 49 kg. Velmi rada by som si dala dat zvacsit prsia. Vobec neviem otom nic. Som z Dunajskej Stredy. Mohli by ste poradit doktora a napisat cenu, ze kolko stoji toto vsetko spolu s konzultaciamia vsetkym inym. Vopred Vam velmi pekne dakujem.

Ahoj Marianna, odporúčam ti prečítať si všetky tieto diskusné fóra pred tým, potom sa budeš vedieť presne opýtať, čo by si rada vedela, ak nevieš vôbec nič, najlepšie sa objednať na konzultáciu k hociktorému lekárovi, ktorý robí zväčšenie pŕs a ordinuje blízko tvojho bydliska. Potom budeš múdrejšia a budeš argumentovať a pýtať sa na úrovni ostatných báb. Určite ti tu nikto nebude vypisovať návod na všetko, urob aj ty svoju časť práce a čítaj najprv. Ak nevieš koho by si rada ako lekára operatéra, preklikaj si stránky chirurgií, sú tu v reklamách okolo diskusie, na Zzz. sk ich máš v katalógu plno podľa mesta, mena, cez Google sa dá nájsť veľmi veľa, dávaj si pozor na JPP, baby ti budú radiť hlavne svojho chirurga, raz ako sa odhodlajú, už si nebudú chcieť priznať pochybenie, je to klasická vlastnosť povahy človeka, ja som sa taktiež takmer objednala na základe rád iných, nakoniec som sa riadila pocitovo a myslím si, že som urobila dobre, ja som spokojná a manžel tiež a kde som bola robená nikomu nepoviem, každý nech je strojcom svojho štastia, na konzultácie sa treba objednávať zakaždým k inému, akonáhle nebudeš spokojná s tým, čo ti lekár povie, aj oni sú iba ľudia, never nikomu iba sebe a existujú aj Čechy, kde sú služby vraj na trocha vyššej úrovni, neskúšala som osobne.

Ahojte baby, chcem sa opýtať, tie ktoré ste boli u dr. Červena, či ste čakali tak dlho na konzultáciu. Ja som tam včera volala a len na február má voľné a to len na konzultáciu a potom operácia je u neho možná asi až o pol roka? Ako po konzultácii, ďakujem vám za odpoveď.

Ja som tiez u Mudr. Cervena cakala 4 mesiace na konzultaciu, hned ako som sa objednala na konzultaciu som si zaroven dohodla aj termin operacie, len si to musis vypocitat, aby si nemala v tom case menstruaciu, ja mam termin operacie stanoveny na februar.

Ahoj, ja som tiez objednana na konzultaciu az na februar, ale hned som si dohodla aj termin operacie a ten mi dali az na jun. Ale tak pockam si, myslim, ze sa to oplati.

Ahoj Majka, aj ja idem k dr. Cevenovi az 21. januara 2012 a chcem sa objednat hned aj na operaciu volakedy na jesen, takto o rok. Uz mi to financne nevyda a cez leto nechcem byt operovana. Bola som u dr. Trsku na konzult., ten mi navrhol 360 ml vysoky profil gulate pod sval rez dvorcom, lebo mi ich musi aj upravit z toho dovodu, ze jeden dvorec s bradavkou mam oproti tomu druhemu o jeden centimeter vyssie. Suma je 2850 eur. Som zvedava, co mi este odporuci dr. Cerven a podla toho sa rozhodnem. Ahoj

Baby, takze uz dom PO, vcera a dnes neznesitelne bolesti! Nikdo mi nepovedal, ze to bude az tak bolet! Snad to coskoro prejde. Drzte sa ktore este len idete, paa.

Nicol, to vazne? To mi ani nehovor, ja sa bolesti velmi bojim? Chuda moje, tak sa rychlo dotrap, ale ber to z tej lepsej stranky, ked ja pojdem pod noz, ty sa uz budes iba usmievat a lutovat mna, ked budem trpiet, takze cim skor tym lepsie, ked to ma a musi boliet, tak to bude tak ci tak, vela stastia a chuti prekonat to, pekny dnik.