Plastický chirurg

Baby, ja som mala minimálne bolesti a po dvoch dňoch už žiadne. Je to individuálne, každá má z nás iný prah bolesti.

Jasne, je to individualne. Ja som citlivka a neznasam bolest, ale cakala som, ze to bude bolet, ale nie az takto. Bez pomoci inej osoby sa neviem ani pohnut. Svaly strasne bolia a v tej podprsenke som ako vo zveraku. Dufam, ze to uz coskoro prejde a budem sa moct vytesovat z novych prs, lebo zatial som ich ani nevidela a len trpim. Drzte sa baby.

Dievcence, tiez sa rozhodujem medzi dr. Guba, dr. Ocenas, dr. Trska. Ktora mate s nimi skusenosti a cenovo ako vychadzaju? Poradte prosim, neviem sa rozhodnut. Dakujem

Ahoj Janica4, ja som bola iba na konzultacii u dr. Trsku a je to velmi mily a sympaticky dr., cena je u neho za okruhle okolo 2500 a anatomy neviem, lebo ja mam mat gulate, ale aj s upravou co sa cenovo navysi cca. o 300 eur. Anatomicke bez upravy su okolo 3100 eur. Su drahsie. Robi so znackou Polytech, ale nie je problem si na vyziadanie inej znacky objednat ju a zoperuje ti taku. Ja chcem Mentory, su na ne vynikajuce ohlasy a nastastie cena je rovnaka. Pekny den, ahoj.

Ahoj janica4. Ja som bola u dr. Trsku na konzultacii, anatomicky tvar cena 2850 eur - zn. Polytech, velmi mily doktor, bola som tiez u dr. Gubu a u neho vyjde operacia anatomicky tvar - 2855 eur (tak isto ako u Trsku).

Ahoj, gratulujem ku krasnym prsiam. Aj ja sa rozhodujem že či si dať urobiť prsia mam ich velmi malé a ako som kojila tak su strašné. Len mi je lúto dať tolko penazí naraz preč, neviete mi poradit, lebo som počula že sa to da aj tak že operácia sa vyplatí a inplantáty na splátky. Chcela by som isť k dr. Červeňovi ale strašne dlho sa čaká.

Baby, som 5. den po operacii, mali ste aj vy taku mastnu plet po operacii? Prejde to, alebo si mam nieco davat? Dakujem.

Je to bezne, ja som mala tiez mastnu plet po anesteze (kazdu hodinu som sa odlicovala), asi po mesiaci sa ti vrati pleti do povodneho stavu.

Janka,

ad 1 / mas pravdu, v zariadeni sa denne “otoci” dost penazi, lenze tie peniaze nie su Zuzkine, ale majitela zariadenia. Personal su zamestnancami a tak ako ich nezaujima odkial si si nadobudla peniaze na augmentaciu, je neeticke od teba, ze tu argumentujes ohladne platu sestry.

ad 2 / ak si zrovna na cele nemala jasne napisane, ze ides na konzultaciu ohladom prsnikov, tak ostatni klienti nemali moznost vediet, vobec preco si tam. Plasticka chirurgia ma siroke spektrum vykonov, nez nejake len prsia.

ad 3 / ak sa Ti servis nepacil, nie je nic lahsie, ako sa pobrat “o dum dal”. Zariadeni plastickej chirurgie je ako maku. A len tak na margo: poznam aj take zariad., ktore ma servis “vymakany”, ale operovat by som si tam nenechala ani nepriatela (dovod si necham pre seba).

Ahojte, baby, ktorá ste boli u Dr. Hedera? Boli ste spokojné?

Ahoj leeu, no ja som od augusta objednana k tomuto dr. na konzultaciu a to na januar buduceho roka a ked som tam volala, ze sa opytam ako to vyzera s moznymi terminmi na operacie, tak uz az od septembra su volni. Tak som to pre istotu zabookovala. Necakala som, ze rok dopredu je cakacka, to je sila. No co uz, v januari sa rozhodnem po konzultacii, ci nakoniec sept, aj plati, ale nepredpokladam, ze nie. Ahoj.

Ahoj Danka, dakujem velmi pekne a presne rozmyslam aj ja, ze tam este raz zavolam a objednam si termin, tento rok uz sa nechystam ale bud. rok by som chcela ist tak v septembri, tak uvidime, rozhodnut sa chcem aj ja po konzultacii ci pojdem k nemu, tak sa mozno aj stretneme, uvidime, pekny dnik.

Ked niekde citam, ze pacientka po operacii citi mierne napatie, tak sa obavam, ci som uplne ok. Ja som tiez 2. den po a mam strasne bolesti. Vcera to bolo este horisie, pretoze som po anasteze asi 20x zvracala. Katastrofa. Dufam, ze zajtra to bude lepsie. Mate s tym niektora tiez taketo skusenosti? Okrem ineho ta bolest je najviac neznesitelna pri zmene polohy.

Presne tak, je to individualne. Ani ja som to nepocitovala ako nejaku sialenu bolest, skor ma bolel chrbat z toho neustaleho lezania a rekonvalescencia trva dlhsie.

Mna Dr. Guba Dusan operoval a som spokojny. Aj pristup bol vynikajuci.

Ahojte baby, má niektorá z Vás skúsenosti s Mudr. Bakošom v Nitre? Konkrétne ide o augmentáciu. Ďakujem

Ahoj Nicol, tak čo, ako sa cítiš? Je to už lepšie?

Ahojte. Tak zajtra bude tyzden co som po operacii. Bolest uz ustupila, ale stale citim tlak na prsiach a obcas to pri pohybe zaboli. Dnes som bola na kontrole a doktor mi odstrihol uzliky, kedze mam strebatelne stehy. Prsia som dnes prvy krat videla a su pekne;) Teraz ma skor trapi bolest chrbta z toho, ze sa moc nehybem a spim stale v rovnakej polohe. Uz nech to vsetko prejde, urcite to bude stat zato. Drzǐm Vam palce.

Nicol, ahoj, sledujem tvoje prispevky a tesim sa, ze to uz mas za sebou, nas cakatelky to caka tiez a ver mi, ze by som s tebou hned menila. Cim dlhsie clovek caka, tym je to horsie, nakoniec sa zlaknem a nic z toho nebude. Mohli by sme si popisat, zaujimalo by ma vsetko a aj tvoje fotky po opke? Moja adr. danka.motuzova@gmail.com. Toho spavania sa asi bojim viac ako tej bolesti, som totizto bruchospacka a tehotenstvo som pretrpela, ked sa uz nedalo inak a krize to riadne odniesli. Uz aby som si zacala zvykat co? Drz sa, bude len lepsie, pekny dnik prajem.

Nicol, už to bude len dobré. Ja má 2 týždne PO a nič ma už nebolí ani chrbtica ani prsia, nič. A to stále spím na chrbáte, ja, čo som vždy spávala na bruchu, občas na boku, ale na chrbáte nikdy, takže teraz po 2 týždňoch ani neviem, že som na nejakej OP-ke bola, takže máš sa na čo tešiť a veru áno, stojí to za to, ja keď sa pozriem do zrkadla, chce sa mi skákať od radosti, je to super pocit.