Plastický chirurg

Mňa tiež len chrbát bolel.

Ahojte dievčatá, alebo dámy, viem pochopiť čo koho dotoho, že má zlú skúsenosť. Nie je správne ju za to ponižovať a presadzovať si nasilu svoj názor. Má právo napísať jej vlastnú skúsenosť, aj to je komentár. Ja osobne poznám MuDr. Šišku, lebo ma tiež operoval. Je to podľa mňa výborný lekár s milým prístupom k pacientom. Veľmi sa snaží celý team a mne bolo veľmi dobre. To, ale neznamená, že je to tak aj s inými pacientkami. Aj on je len človek a nikto nie je perfektný, či áno? Všetkým Vám prajem príjemný deň. Zuzka W.

Ahoj leeu, no tak to sa mozno stretneme teda, ja mam termin opky predbezne zabookovany na 3. sept. 2012 a definitnvne sa rozhodnem po konzult. v januari, ci tam pojdem alebo to zrusim a pojdem k dr. Trskovi do BA. Kedy to ides na konzult? Ak by som sa rozhodla, ze tam nepojdem a chcela by si tento moj termn, tak mi daj vediet, mozem ti ho podrzat, budem ta kontaktovat, ako som sa rozhodla. Mimochodom, ak by som to nezrusila a isla by si v rovnaky den, tak mozeme byt spoluu. Ty si bola este na nejakej inej konzul. okrem tohto dr.? Ak hej, tak u koho a co ti dr. navrhol? Pa.

Ahojte baby, máte niektorá skúsenosti s MUDr. Očenášom? Chcem si dať operovať prsia a k Červeňovi sa čaká strašne dlho.

Ahoj Matka, mne robil prsia dr. Ocenas, v novembri bude rok a som velmi s jeho pracou spokojna.

Ani vam dr. Trska neodpisuje na mail, ak ide o problem alebo nejaku reklamaciu? Uz v nom nemam doveru a to som chcela ist k nemu aj na inu operaciu. Viem, ze mail dostal.

Janka, asi toho ma vela a nestiha, lebo ja osm mu pisala a odpoved mi prisla az za tyzden. Teda neviem ako dlho uz cakas. Skus zavolat, mozno ti skor zdvihne telefon. Vela pevnej vole a dufam, ze sa mylis … este neviem ako mi dopadne konzultacka buduci piatok u Cervena, ale mozno k nemu pojdem na opku aj ja, daj vediet, ahoj.

Baby, taka som stastna prestastna, dnes mi volala sestricka od Cervena, volaka dobra dusa vypadla buduci piatok z konzultacie, tak mozem ist - nemusim cakat do konca januara, uff tesim tesim tesim. Mimochodom ak chcete ist niektora na ten moj prvy termin - 20.1.2012, tak mi dajte vediet, mozeme to prebookovat, ak vam to suri a chcete ist skor. Ak to uz medzitym sestricka nezrusila a nedala tam niektoru inu cakatelku. Papa.

Ahoj, ja som tiež po operácii u doktora Červeňa dva týždne, tiež som čakala tak ako Ty píšeš. Ale stálo to za to. Jeho ukážková práca hovorí za všetko. Robil mi naraz nos aj prsia a som šťastná.

Ahoj Danka, ja by som isla urcite aj skor ak by sa dalo. Ja mam termin konz. na 17. 2.

Danka, ja cakam uz pol roka na odpoved, mail dostal na 100%, pretoze po tyzdni cakania na odpoved som mu poslala iny mail pod inym menom, kde som chcela akoze operaciu nosa a tam bol ochotny hned dohadovat konzultaciu, ha ha, ale ak ide o problem, kde je treba nieco zadarmo opravit, tak sa na vas vykasle. Velmi ma sklamal.

Ahoj Matka, ja idem k Ocenasovi v decembri na opku, dam vediet, ako to dopadlo. Teraz v novembri idem na druhu konzultaciu a zaplatit zalohu za inplose, tak dam vediet, aky mal pristup. Inac mam z neho velmi dobry pocit aj referencie fajn, videla som jeho pracu a velmi dobre, chvalim.

Ahojte baby, viete mi povedať niektorá cenu za 350 ml anatomické u MUDr. Očenáša? Dík

Maťa, nezáleži na ml. Či si dáš 250 ml, či 550 ml je jedno. Guľaté sú lacnejšie a anatomické drahšie. Najviac záleží od značky. Lekári majú svoj cenník zákrokov, plus implantát a to záleži od značky. Preto na SK sa ceny pohybujú od 2000 do 3300 eur. Musíš sa na cenu informovať u svojho lekára.

Ahoj matka, uz som ti sem pisala, len to nejako zmizlo, ja idem dr. Ocenasovi na opku teraz v decembri a ja budem mat 350 ml anatomicke zn. Mentor, cena 2700 €.

Ahoj Danka, no co teda? Zistila si nieco od tej sestricky? Dakujem.

Maji ahoj, nezabudla som na teba, ale nemam pre teba dobru spravu - je to obsadene, ponukla to automaticky tej, ktora bola v poradovniku po mne a jej ponukla moj termin, takze ma to mrzi. Pa

Ahoj, dakujem, ja idem o 2 týždne na konzultáciu a už sa neviem dočkať. Tak mi potom napíš, ako si to zvládla. A kde Ťa bude robiť? Maťa

Ja mám tiež záujem o zväčšenie prs. Chcela by som sa opýtať, či bol niekto u doktora Pilulku Novamed B.B.? Dakujem.

Ja idem kocky na operaciu prsnikov do Medicalu na Bajkalskej - urobia mi tam celu operaciu aj s implantatmi za 2000 eur, odporucila ma tam sesternica, lebo je to super cena.