Plastický chirurg

Ahojte baby, bol niekto z Vas na operacii usiek, brady v Kosiciach? Koho by ste odporucili? Ak ano … dakujem.

Momo, nemyslis nahodou mudr. V. Pikula? On robi v Novamede, nie Pilulka.

Ahojte. Prosim neboli ste niektora u Dr. Ocenasa? Idem na konzultaciu, tak co mam ocakavat. Som objednana uz operaciu u Dr. Gubu, ale chcem este dalsie info.

Len pozor na platby, ktore potom este budu nasledovat. A aj na to kto bude operovat. Drzim palce.

Ahoj tiež rozmýšľam o Dr. Očenášovi a ak by si bola taká zlatá, napíš mi, či si bola s ním spokojná… Rozmýšľam o zväčšenie dlho a teraz som sa odhodlala, ale tiež chcem vedieť názor niekoho iného … ďakujem.

Ahoj, muzu se zeptat u koho jsi byla v KE? Ja se chystam k MUDr. Hudakove a hledam nejake recenze nebo fotky, pomuzes?

Ahoj, byla jsi u MUDr. Hudakove? Chystam se k ni jit a nikde nemuzu najit zadne info, pokud bys byla tak hodna, muzes mi napsat tve zkusenosti? Dekuju moc!

Ahoj baby, ja idem na konzultáciu v stredu, tak dám vedieť, už sa neviem dočkať:-)

Katka, absolvovali ste tu abdominoplastiku? Ak ano, ste spokojna? Kde vam to robili? Dakujem za info.

Treba mu zavolat! Ja som snim spokojna!

Ahojte baby, máte niekto skúsenosť s anatomickými implantátmi? Zdá sa mi, že všetky majú okrúhle.

Ahoj. Mne ich budu davat vo februari. Anatomicke spravia prirodzernejsi vzhlad, okruhle objem hlavne v hornej casti. Roky som mala okruhle, su pekne, hlavne v podprsenke, ale mne vadilo, ze ked som nemala podprdu, tak som v hornej casti prsnika mala super objem, no v spodnej casti nic moc a pre vyrovnanie som nosila push-up podprsenku.

Ahojte baby, chcem podstupit plasticku operaciu prs, a preto sa chcem spytat, ake mate skusenosti s dr. Otcenasom, kolko je u neho priblizne cakacia doba na operaciu, a priblizne cena? Dakujem moc pekne.

Ahoj, ja som bola dnes pri MUDr. Očenášovi na konzultáciu, musím ho pochváliť, super jednanie, všetko mi vysvetli, ukázal foto galériu a už sa teším k nemu na opk. Ja budem platiť 2890 za anatomické 390 ml pod sval a termín mám na začiatok januára. Určite ho vysúšaj za konzultáciu som neplatila nič.

Super Maťa, ďakujem.

Ahoj Maťa, anatomické implantáty mám ja, robili mi ich na Bajkalskej v Blave, som šťastná, lebo mi vyplnili to čo som potrebovala, inak bol tam super tím

Ahojte baby, ešte jedna otázka, máte niektorá implantáty zn. Nagor? Aké sú, čítala som na diskusii, že sú tvrdé. Je to pravda? Mne doktor povedal, že sa veľmi podobajú skutočným prsiam. Dík. Maťa

Ahojte, máte niekto skúsenosť s MUDr. Dobroslavom Šiškom? Mám u neho 30. dec. konzultáciu, ďakujem za odpoveď. :slight_smile:

Ahoj, a bola si u Dr. Racza alebo Dr. Hederu?

Ahojte, idem na opku k Dr. Benešovi do KE, má niekto skúsenosti s jeho prácou?