Ahoj, chcem sa spýtať, či sa drenáž dáva vždy - po operácii a či je bolestivé, keď ju vyberajú. Dík
Ako si mam vybrat chirurga, ked nevidim ich prace? Chcem ist na zvascenie prs, a rozmyslam nad Cervenom, Minarovjechom, Hederom a Brychtom z Brna. Poradte prosim.
Ahoj Danka, niekde som čítala, že v Novamede pred operaciou musíš mať dolu gelové nechty. Vieš mi to zistit? Je to pravda? Ďakujem
Ahoj. Nie, drenáž sa vždy nedáva, záleží to od chirurga. Tí skúsenejší, keď spravia dostačne revíziu, pred tým ako tak zašijú, drenáž nedávajú. Jedine keď to veľmi krváca.
Ahoj Zuzka, pri kazdom zakroku, ked ta uspavaju, sa orientuju podla nechtov … podla sfarbenia nechtoveho lozka, ak by sa nieco dialo, zacali by ti modriet nechty, preto nesmies mat nalakovane, pripadne prekryte tie svoje. Pa, L
Ja som si nechty mohla ponechať, merali ma na ušiach a dá sa vraj aj inde, tak prečo panikáriš.
Ahoj: m, chcem ťa požiadať, či by si sa so mnou nepodelila o Tvoje skúsenosti. Ja idem v septembri na modeláciu k Dr. Červeňovi. Ako si znášala bolesť a kedy si mohla ísť do práce? Budem rada, ak sa mi ozveš a troška si pokecáme.
Baby počuli ste o tomto prúsere? V čechách má tie škodlivé PIP implantáty 2000 žien, http://www.zzz.sk/?clanok=11736 máte ich niekto, ak áno, kto Vám ich robil?
Chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s MUDr. Daniel Mládek z kliniky Avelane v NR. alebo s MUDr. Zacharom v BA? Nakoľko MUDr. Červeň ma dlhú čakaciu dobu, uvažujem o ďalších možnostiach.
Ahoj, ja som bola u MUDr. Mladeka v Avelane, odviedol svoju pracu vynikajuco, mam krasne nove prsia. Klinika je krasna, mile sestricky, proste vsetko dopadlo nad moje ocakavania.
Prepačte, dr. Tršku si musim zastat, je to velmi ochotny a trpezlivy doktor. mam od neho prska uz vyse roka a ci pred operaciou, ked este nebolo iste ci pojdem na op. k nemu, alebo po operacii, na kontrolach alebo kedykolvek bol vzdy ochotny. ak mate dievcata akykolvek problem, preco pisete mail a pol roka cakate na odpoved? ! ak je to predsa problem, treba zdvihnut telefon a na nic necakat! neverim, ze by vas ignoroval. este jedna vec, uvedomme si vsetky, ze aj doktor je len clovek a ma svoj zivot, rodinu a konicky
Dobry den chcem sa spytat, ci bol niekto na PO v Kosiciach u Mudr. Kacmarcikovej? Ak ano aky mate na nu nazor?
Ahoj, ja som bola teraz v decembri u MUDr. Zachara v BA, všetko OK.
Ahoj Janika, uz si bola na tej reoperacii? Ako to prosim ta prebiehalo? A kolko si platila? Podarilo sa? Dakujem!
Ahoj, ja som 5 dní po opke u dr. Mládeka. Už mám aj ja krásne nové prsia! Súhlasím s Adrianou, čo sa týka kliniky - proste všetko bolo super! A nie je to také strašné - myslím tú bolesť - ako som si myslela. Som úplne v pohode, nemám skoro žiadne bolesti. Avelane môžem len odporučiť! Vybrala som si najlepšie!
Mládeka tiež vrelo odporúčam, ale aj Mudr. Zamboj je vynikajúci, tiež operuje v Avelane.
Aj mna operoval primar Guba, minuly tyzden som bola na kontrole, 3 mesiace po operacii. Bola som nadmieru spokojna, navyse ma super tim a tie baby sa mi venovali uzasne. A prsa vyzeraju, ze nikto nespozna, ze su robene. Ja osobne som rada, ze som sla k nemu.
Ahojte baby, mate niektora skusenosti s Mudr. Petrom Bakosom a rhinoplastikou? Dik za odpoved
Ahojte. Neviem sa nikde dopátrať k recenziám na Kliniku plastickej chirurgie Esthetic v BA. Už som bola na jednej konzultácii ohľadom zväčšenia prsníkov u MUDR. Simonovej. Máte niekto skúsenosti s touto klinikou, alebo počuli ste niečo o zákrokoch na tejto klinike?
Prosím vás, kto má skúsenosti s Mudr. Hederom z interklinik v oblasti zväčšovania pŕs a ich modelácie? Prosím podelte sa o skúsenosti. Ďakujem