Ahoj Misa,
no v lokalke si to teda neviem predstavit. Sestre je uz lepsie, asi to bol iba ten prvy najhorsi den. Dnes je to uz o trosku menej bolestive, uz som sa prestala az tak bat. Dufam ze vsetko dopadne ok.
Sestra bola na operacii v Ruzinove, inac doktor ktory ju operoval bol uplne super Primar Minarovjech. A dnes uz vravi, ze by isla znova. Len ma dost vystrasila, ale uz som sa ukludnila aj ja, dnes sa totiz citi ovela lepsie. To je asi iba ten prvy najhorsi den. A Ty ides kam?
A sestra bola v Ruzinove. Nebolo to o tom pri ktorom lekarovi bola, lebo lekar bol uplne super zlaty, Primar Minarovjech. Len ona bola asi velmi vystrasena a tak to prezivala velmi intenzivne.
LENI
Ja idem do Chirmedu,Dr. Kacmar.A ty?Aku velkost implantatu si si vybrala?
no, ani ja som si to nevedela moc predstaviť,myslela som si že to bude cez epidurál ako to robia v Prahe, ale oni mi to robili cez vpichy do prs a medzi rebrá a nič príjemné to nebolo. A doktor Šiška má absolútne chladný prístup.
Tak je dobre že už sa má sestra fajn. Minarovjech je jeden z najlepších takže sa nemusíš báť. Aj ja som si hovorila taý mesiac že by som do toho znova nešla, ale teraz už je to v poho takže by som kludne šla znova, ale inému doktorovi.
Idem do Ruzinova ku panovi Primarovi Minarovjechovi a velkost mi navrhol 305 kohezny gel mentor, ale idem este na presne meranie v utorok 23.oktobra. Uz som kojila, malicka ma 1,5 roka takze vravel ze tesne pred operaciou to este premeriame. A ty mas aku velkost navrhnutu? Preco si sa rozhodla pre Chirmed, Dr. Kacmar. Kolko lekarov si videla predtym nez si sa rozhodla?
Leni ,Ja by som isla kludne znova ,bolesti som mala minimalne.Kazdy znasa bolest inac ono to ani nie je bolest len strasny tlak na prsia.Netreba sa koly tomu zbytocne stresovat,najhorsie su prve dva dni potom sa to zlepsuje ale treba mat trpezlivost a dat tomu cas.
Kati ,ja som ju nosila 3 tyzdne v noci a este tyzden cez den.
ahoj LENI…aj ja som bola u Minarovjecha,sestre želám skoré uzdravenie a tebe,aby bolo všetko ok… no a tiež som mala bolesti, ale išla by som znova!
LENI
Mne navrhol 300,okruhle.Odporucali mi Chirmed,bola som len tam.A ty?Bola si u viacerych?
Ano bola som u troch a Minarovjech na mna zaposobil jednoznacne najlepsie. A moje maju byt anatomicke 305. A Tvoje okruhle Ti chce dat pod sval alebo pod zlazu?
Ok vdaka za nazor, budem trpezliva. Horsie to bude s mojou 1,5 rocnou dcekou.
ďakujem pegy.a potom si už vôbec v noci nenosila podprsenku?
Potom uz nie ale vsade je to inac tak sa na to moc nespoliehaj.Ja som sa uz po tyzdni mohla sprchovat a niektore baby az po 3 aj 4 tyzdnoch podla toho komu ides.
Ja mam 2 rocne a dalo sa ,len ju nebudes moct zdvihat,vlastne ani ty ruky nezdvihnes tak sa na to priprav ,da sa to zvladnut
LENI
pod sval.kolko ta to bude stat?
ahojte viete mi poradit ked sa objednam na konzultaciu ako potom dlho cakam na ten zakrok? mozem cakat aj niekolko mesiacov???
Ahoj Danka :),
Ja som bola u Dr. Cervena v BB na konzultacii 17. septembra a operaciu budem mat 5.decembra.Je pravda, ze mal este termin aj na 27 novembra. To zavisi od toho, ktoreho plastickeho chirurga si vyberies a od jeho vytazenosti (kolko ma pacientiek).
Bude to stat 100 000Sk. A Teba kolko?
Ahojte,počula som veľa dobrých referencií na MUDr.Gubu z ULK.Bola som na konzultácií a zanechal na mňa veľmi dobrý dojem.Už mám aj termín-na december mám teda naplánovanú operáciu zväčšenia prsníkov.Nedá mi však kvôli môjmu 100% rozhodnutiu ešte neobehať ďalších a tak mám za sebou 2 konzulácie u MUDr.Minaroviecha a Chovana z Ružinovskej nem.Mám ešte naplánovanú k MUDr. Fábrymu, ktorý je tiež ževraj odborník na túto problematiku.Keby ste sa čokoľvek chceli opýtať,kľudne mi môžete napísať na súkr.mail: sandorova@inethome.sk a rada si s vami vymením zopár skúseností.Tým,že sa mi termín blíži, tak v tomto období sa mi každá ctená rada zíííde.Vopred ďakujem