Plastický chirurg

Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenost s MUDr. Dobroslavom Šiškom Z Medical centre v Bratislave? Zatial mam dohodnute s Dr. Zacharom silikony 345 ml anatomicke pod sval, tak by som Vas prosila o radu ak mate skusenosti. Svetlana

Ahojte kocky, chcela by som ist k Dr. Cervenovi na augmentaciu, terminy ma, zial, az koncom roka. Nakolko som ale pracovne v zahranici od augusta, zhanam skorsi termin. Samozrejme by som zan zaplatila. Je to ozaj surne.

Ahoj, aj ja som ho zvazovala, ale na internete som nenasla vela referencii. Mas uz termin OP?

Ahoj angel, vies mi prosim ta povedat, co presne ti MUDr. Pikula pokazil? Ja som bola teraz u neho na OPke a mam teraz dost strach. Dakujem.

Ahojte, práve som prišla z Nitry z kliniky Avelane. Operoval ma Dr. Mládek je proste top of the top okrem toho, že je mladý a krásny, odviedol super prácu, dala som si 400 ml Mentor, mám 165 cm a 53 kg a síce sa mi zdajú malé, podľa mňa budú akurát. Konzultáciu som mala hneď a operáciu o 3 týždne na to. Platila som 2740€ so všetkým. Bolesť strašná, ale už to ustupuje a veľmi si ich strážim, aby boli dokonalé. Tak veľa šťastia ktoré na to čakáte P.S.: Anesteziológ je veľký srandista a sestričky prinesú modré z neba, takže idem tam na jeseň aj na nos.

Ahojte, nema niektora skusenost s Chirmedom v Kosiciach? Mam tam termin v polovici maja na implantaty - 350ml, cez dvorec, len neviem, kto je tam lepsi, ci Mudr. Magdo, alebo Mudr. Kacmar. Prosim o radu. Dakujem. Pekny den.

Som velmi prekvapena a sklamana, ze lekar takeho mena ako je Mudr. Minarovjech si na svojej stranke Estetic clinic prezentuje lekarov, ktori uz davno pre neho nepracuju. Konkretne pol roka sa pokusam dostat k MUDr. Lopatkovej, ktora nadherne operuje viecka a az teraz som sa konecne dopatrala, ze uz davno od neho odisla a on sa prezentuje kolko tam ma lekarov a pritom tam robi uz len sam. Je to trapne pan doktor. Ak ju aj vy hladate, tak ju najdete v Ruzinove alebo kontakt na nu je 0905 779 416.

Ahoj Darinka, chystam sa na Bajkalskú v Blave. Uvažujem o anatomických implantátoch. Musíš mať vopred interné a mamografiu? Ja mám 40 rokov. Koho mi doporučíš? Šišku alebo Zachara? Je to naozaj podľa cenníka, alebo sa suma nabalí?

Ahojte kocky. Ja mam operaciu u Mudr. Cervena zaciatkom decembra. Nechce si niektora vymenit so mnou termin? Potrebujem totiz skorsi z rodinnych dovodov.

Mne nos operoval MUDr. Hájek v Ružinovskej nemocnici. (Celková korekcia nosa) Stretla som sa s maximálnou ústretovosťou, ochotou, zodpovednosťou a starostlivosťou. Bez akýchkoľvek bolestí, s jemným opuchom, bez tamponáže ma po dvoch nociach po operácií pustili domov. Nehovoriac o ústretovosti doktora, ktorý kvôli môjmu prepusteniu z nemocnice alebo preväzu neváhal prísť v sobotu / nedeľu na ošetrovňu. Hojenie napriek vysokým letným horúčavám prebehlo v poriadku a s výsledkom som spokojná. Odporúčam.

Ahoj Andrejka, az teraz som sa dostala k Tvojmu prispevku, chcem sa opytat, kde bola Tvoja mamka na facelift a ci vidno na tvari omladenie, ci je so zakrokom spokojna, nakolko ja pomyslam na takyto zakrok. Dakujem a prajem vsetko dobre.

Viera, je to este aktualne? nepodarilo sa mi zobrazit tvoju mailovu adresu. Ak mas stale volny termin, daj mi vediet na ewew@email.cz

Mudr. Guba

Ahoj, bola som pred 10dnami na augmentacii prsnikov a ich uprave v IEM u pani doktorky Jezovitovej a som velmi spokojna. Potesil ma profesionalny pristup celej kliniky a priebeh celej operacie bol fajn. Rozhodne bolo super, ze som mohla pouzit kupon z Evy na 20% zlavu na zakrok a tak ma cela operacia vysla na 2400 Eur. Nemozem zatial zhodnotit vysledok pretoze je to velmi cerstve a stale opuchnute, ale jazvy sa hoja dobre a uz sa tesim ako budu nove prsia vyzerat.

Mudr. Lopatkovu i ja velmi doporucujem. Je to mila ale i velmi skusena a sikovna pani doktorka. Mna operovala pred rokom a jej pristup k pacientovi sa malo kedy najde taky pozitivny. Kazdemu doporucujem, budete spokojni. Ordinuje a na ruzinovskej plastickej chirurgii.

Ahoj Lucia, aká je dr. Ježovitova, chcem isť za ňou. Už som s ňou aj volala, ale chcela by som vedieť od Teba aký máš názor na nu.
ďakujem za info.

Ahoj Lea, ja si Mudr. Jezovitovu nemozem vynachvalit, fakt ma skvely pristup. Pri konzultacii sme spolu presli vsetky moznosti a velkosti, nakoniec som jej nechala volnu ruku, co sa velkosti tykalo, ja som len chcela aby prsia vyzerali prirodzene. Navrhla mi aj upravu prsnikov, kedze po kojeni mi prsia poklesli a neskor v buducnosti by to nebolo pekne. Dala mi 550 implantat pod sval a upravila cely prsnik, aby bol vyssie a aby obidva vyzerali rovnako. Po operacii sa mi tiez venovala, vsetko mi vysvetlila, sestricka bola velmi ochotna a chodila za mnou kazdu chvilku. Domov ma pustili druhy den po prevaze. Dostala som Ibalgin a antibiotika. Na dalsi prevaz som isla o tyzden. Tam som uz dostala podprsenku a na vybratie stehov idem v pondelok. Uz nemam ziadne modriny, prsia vyzeraju fajn, uz sa tesim ked zmaknu a dostanu sa do finalnej formy. Na poslednej kontrole (chodim raz do tyzdna) som dostala mast na opuchy, antibiotikovy zasyp a gel na jazvy. Mam z doktorky velmi dobry pocit a som rada ze som si vybrala prave ju. Pozitivne je aj to, ze som okrem tej sumy za operaciu nemusela nic platit, ani podprsenku, ani lieky, vsetko je v cene. Ak by si chcela viac podrobnosti, kludne mi napis na email. Maj sa pekne !

Ahoj Lucia, da sa v den operacie zmenit velkost ak by som chcela? mam termin u Dr. jezovitovej za necely tyzden…

Ahoj Mia, myslim, ze sa to da, ja som povodne mala mat 440 a v den operacie mi doktorka dala po zvazeni moznosti 550.

No ja mam mat 400 co je fajn len nechcem ten nizky profil tak ci sa to da snou este konzultovat v ten den alebo uz objednala presnu velkost… vzivote som na ziadnej operacii nebola takze absolutne newiem ani co si mam zobrat a ako to bude prebiehat… strasne sa bojiiiiim : ( ak mozes napisat este nejake podrobnosti tak budem rada a dakujem